Review: The Body Shop Instant Soothing Mask
24 aug 2018 Beauty Gezichtsverzorging 1

Review: The Body Shop Instant Soothing Mask

Jaaaa ik houd van The Body Shop! Ik word altijd blij als ik van dit mooie merk weer pakketjes binnen mag krijgen. Onlangs kreeg ik een pakketje met het nieuwe Instant Soothing Mask. Na mijn vraag op Instagram of jullie een review zouden willen lezen antwoorden jullie massaal met ja! Dus bij deze een review van The Body Shop Instant Soothing Mask.

Ik maak eigenlijk nooit echt genoeg tijd vrij om een gezichtsmasker te gebruiken. Daarom is het altijd extra leuk als ik dit soort producten mag ontvangen want zo heb ik een goede reden om weer eens aan masker uit te proberen!

Het nieuwe The Body Shop Instant Soothing Mask  is een masker dat 100% vegan is, en daarnaast verrijkt met haver uit Engeland. Het masker exfollieert de huid zachtjes en maakt hiermee de huid mooi glad en zacht. Ook bevat het product amandelmelk en rustgevende Community Trade-aloë vera. Het masker belooft de huid soepel, zacht en glad te maken.

Het product voelt heel zacht aan en daarnaast zijn de havermout vlokken er zichtbaar en voelbaar in verwerkt. Naast het zachte voelt het masker ook een heel klein beetje “jelly”. Het aanbrengen gaat gemakkelijk en het voelt lekker aan op de huid.

Wat doet het met mijn huid?

Terwijl ik aan het douchen ben laat ik het masker lekker rusten op mijn gezicht. Na het intrekken spoel ik het zachtjes af. En ja, mijn huid voelt echt een stukje gladder. Niet van dat gladde omdat er een laagje over het gezicht zit (sommige maskers doen dit). Maar echt glad, omdat mijn huid schoon aanvoelt. Ik vind mijn huid er een stukje stralender uit zien de volgende dag, maar moet wel heel eerlijk zeggen dat ik het altijd lastig vind om aan te geven hoe dit nu komt. Al met al: ik ben super tevreden, het is een heerlijk masker voor de gevoelige huid. Aanrader!

Maak jij weleens tijd voor een gezichtsmasker?

Reacties

  • Iris

    Klinkt goed! Ik vergeet ook vaak om tijd te maken voor een masker, ook al heeft mijn huid het wel nodig. Meteen een mooie reminder 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.