Review: Quinny Zapp Flex Plus (+WINACTIE)
14 mrt 2018 Mama 19

Review: Quinny Zapp Flex Plus (+WINACTIE)

Wanneer je zwanger bent zal je waarschijnlijk al redelijk snel denken aan de aanschaf van een kinderwagen. En dit is niet altijd makkelijk: er is zo veel keuze! Mocht je momenteel op zoek zijn naar een mooie wagen die stijlvol is maar ook sportief, dan heb ik een hele leuke tip! Oh en check het artikel zeker even want ik heb een super toffe winactie voor jullie geregeld

Een paar weken terug kreeg ik een mail met daarin het persbericht van de nieuwe Quinny Zapp Flex Plus waarvan het design is verzorgd door Rachel Zoe. Wanneer ik aan Rachel Zoe denk dan denk ik aan klasse, stijl en mooie kleding. Het kan dan ook niet anders dan dat deze Quinny Zapp Flex geheel in diezelfde stijl ontworpen is. Wij ontvingen deze wagen en hebben er inmiddels al fijn gebruik van kunnen maken.

De Luxe Sport collectie, ontworpen door Rachel Zoe voor Quinny, geeft functionaliteit aan stijl en glamour. Klassieke zwart-witte stof met detaillering van gaasdoek zorgt voor een moeiteloze sportieve look die mooi afsteekt tegen metallic champagne-accenten. Een zwarte, witte en champagnekleurige krijtstreep maakt de look af met luxe detaillering, zodat ouders in stijl op pad kunnen.

Mijn dochter houdt overigens net als haar mama van mooi design en werd al heel erg blij van deze wagen. Wat ik zelf heel mooi vind is dat de wagen licht van kleur is met mooie details. Het gebruik van de wagen is heel gemakkelijk en wijst zich vanzelf. Alleen het inklappen moesten we even goed uitzoeken, maar wanneer we dit eenmaal door hadden ging dit ook gemakkelijk. En wat ook heel fijn is: de wagen is heel klein in te vouwen en zal hiermee vrijwel in iedere auto passen, super handig!

Naast dat de wagen er erg mooi uit ziet is de wagen ook gewoon lekker praktisch. Hij is gemakkelijk wendbaar en ik moet zeggen dat ik de wagen zowel op een harde ondergrond als op (bijvoorbeeld) gras heel gemakkelijk vind. Het is dus niet alleen een wagen die mooi is, maar ook heel fijn in gebruik. Meer lezen over deze stoere wandelwagen? Check even de website via de volgende link: Rachel Zoe Luxe Sport Collectie.

Win een Quinny Rachel Zoe Verzorgingstas

Vorige week plaatste ik al bovenstaande foto op Instagram en ik kreeg aardig wat reacties en privé berichtjes over de tas! Nou, wat dat betreft heb ik heel erg goed nieuws, want juist die tas twv € 99,99 mag ik ook aan een van jullie weggeven!

Wat je daarvoor mag doen? Volg mij op Instagram en laat een reactie achter op het bericht daar achter laten dat je mee doet! De winnaar krijgt eind volgende week bericht van mij. Mocht je nieuwsgierig zijn hoe het achter de schermen gaat bij een winactie, en hoe ik een winnaar kies, check dan even volgend bericht: Bloggen en winacties.

Wat vinden jullie van de wagen en van de verzorgingstas van Quinny?

Reacties

 • Chantal van zoolingen

  O wowww nu doe ik zeker een keer mee!
  Toen ik snel keek dacht ik dat het een tas was van Tommy hihi
  Prachtig ik waag enthousiast een kansje ❤️

  Kinderwagen is ook erg mooi wij hebben ook een quinny Zapp (2 extra ) geweldig merk geweldige wagens!

 • Sarah

  Heel graag!
  Voor mijn sun

 • TovdB

  Ik vind de wagen en de tas super mooi! Wie wilt daar nou niet mee wandelen! Ik doe graag mee aan deze te gekke winactie – komt heel goed uit! *gaat direcr naar instagram*

 • Lotte en Saar

  Waaaaauw!!

 • Liset

  Super gaaf! Ik doe mee. En wat een mooie foto van jou😊

 • Kim

  Hele gave actie! Ik doe graag mee, lijkt me een ideale tas om de spulletjes van mijn beide kindjes in stijl te vervoeren! ❤️

 • Cora van der Bijl

  Voor mijn schoondochter en zoon ze verwachten hun eerste kindjes.😘

 • Marian Zw

  Wow echt te gek, ik doe mee.

 • Tine

  Leuke actie!! Wij hebben een kleine auto dus wij doen mee !!

 • Kim

  Super gaaf. Ik gebruik al 3,5 jaar dezelfde verzorgingstas en nu met de tweede ben ik eigenlijk wel heel erg aan een nieuwe tas toe en deze is super mooi 😍

 • Patricia

  Oh wat een mooie foto’s en wat een gave tas. Ik doe graag mee😊!!!!

 • bertine

  wat een mooie wagen en wat een gave tas! de tas heeft alleen totaal niet de kleur van onze kinderwagen dus ik doe niet mee aan de winacties. andere mama’s: good luck!

 • Floor Verseveldt

  Wauw wat een mooie tas! Ik doe graag mee. Wij verwachten volgende maand ons tweede kindje 💙

 • Marian B

  Wat een mooie tas inderdaad! Lijkt me ook erg praktisch, ik loot graag mee.

 • Anneliese de Waal

  Ik doe heel graag mee voor de tas, de tas en de wagen zien er schitterend uit. Ik waag heel graag een kans. 😀 Groetjes Annelies

 • Claudia Diependaal

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn zusje. Ze wordt op haar 40e voor het eerst mama. Ik ben al 3 keer oma ondertussen haha. Ik zou dit een mooi kado vinden. Ik duim vast!

 • Lieke van Veen

  Die kinderwagen is echt super mooi.

 • Jennifer

  Hele toffe tas zeg! Ik ga zeker meedoen!
  Onlangs geplaatst door Jennifer: WIN: Zwangerschapssieraad naar keuze!

 • Nelly

  Hele leuke tas, ik doe graag mee.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.