Review: NYC Individual Eyes 934 Smokey Greens
11 sep 2013 Beauty Make up 6

Review: NYC Individual Eyes 934 Smokey Greens

Onlangs kwam ik in het kruidvat individual eyes palletjes tegen van het merk NYC. Dit trok gelijk mijn aandacht want in deze palletjes zit alles wat je nodig hebt voor het maken van een mooie ooglook. Daarnaast zijn de palletjes afgestemd op de kleur van je ogen. Zo is er een palletje voor blauwe, groene en bruine ogen. Omdat ik groene ogen heb nam ik het palletje voor groene ogen mee. Ben je benieuwd of dit palletje wat is? Klik dan verder!

NYC individual eyes

Het palletje ziet er simpel uit, maar ik verwacht ook niet anders voor die prijs. Wat ik zo leuk vind is dat alles er in zit. Zoals je ziet zitten er in het bovenste rijtje vier oogschaduws. In het onderste rijtje vind je de primer en illuminator. Er zit ook een apllicator bij. Deze gebruik ik zelf niet. Ook handig is dat er precies aangegeven staat hoe je de oogschaduws moet gebruiken.

NYC individual eyes

Op de achterkant van het doosje nogmaals precies aangegeven wat je waar moet aanbrengen. Wel handig.

NYC individual eyes

En dan de swatches. Tjah.. niet heel indrukwekkend.  Ik moet een paar keer goed strijken om er goed kleur vanaf te krijgen. De kleuren zijn opzich wel goed passend bij groene ogen. Deze swatches zijn gemaakt zonder de primer. NYC belooft overigens zelf dat de kleuren goed gepigmenteerd zijn en lang blijft zitten.

NYC individual eyes

Zo. Dit is al een stuk beter zeg. Deze swatches zijn gemaakt met de primer uit het doosje eronder. Ik merk gelijk dat de kleuren een stuk intenser zijn en meer gepigmenteerd. Wel vind ik de oogschaduws een beetje poederig zoals je wellicht kunt zien op de swatches. De primer vind ik nogal vettig. Dit vind ik nooit zo prettig, dan vervagen de kleuren alsnog vrij snel. Ik zal daarom de primer uit het doosje niet zo snel gebruiken.

NYC individual eyes

Dat er in het palletje een illuminator zit inbegrepen vind ik leuk. Ik vind het ook een mooie! Geeft een mooie glans af. Deze illuminator kan je gebruiken om je ogen een frisse opslag te geven door iets aan te brengen in je binnenste ooghoeken. Ook zou je deze kunnen aanbrengen op de jukbeenderen of op het wenkbrauwbot.

NYC individual eyes

En hier de ooglook die ik er mee gemaakt heb. Deze foto heb ik bewust genomen vier uur na het aanbrengen. Alle producten uit het doosje heb ik gebruikt. Zoals je ziet zijn de kleuren niet meer intens. Zoals ik al verwachte verdwijnt het pigment vrij snel. Jammer! Ook vind ik de oogschaduw niet echt een smokey effect geven.

Conclusie

Helaas ben ik niet heel erg enthousiast. Het enige waar ik wel enthousiast over ben is de illuminator. Deze is mooi! De oogschaduw vind ik te poederig. Het blenden van de oogschaduw gaat opzich prima. Maar de kleuren vervagen zo snel! Zelfs met een primer eronder. Om toch nog een paar voordelen te noemen: aan het product is vitamine A & C toegevoegd en groene thee. Maar dat de kleuren rijk gepigmenteerd zouden zijn, nee helaas. Zou ik het opnieuw kopen? Nope.

Dit palletje van NYC is te koop bij het Kruidvat en kost € 4,99

Ken jij deze palletjes en wat vind je ervan?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Reacties

 • Vanessa

  Oh wat jammer! De palette ziet er op het eerste zicht nochtans mooi uit. x

 • Tjuly

  Jammer dat hij niet zo goed gepigmenteerd is!

 • Kirsty

  Aahh ik begon met lezen en was meteen heel enthousiast, maar dat mindere pigment is toch wel een minpuntje!

 • Lies

  Ah wat jammer dat die toch tegenvalt! De kleuren vind ik namelijk wel erg mooi in dit palette.

 • Michaela

  De pigmentatie is top alleen jammer dat het dan vervaagt ook al gebruik je er een basis onder 🙁

 • Beautyjuf

  Jammer dat de pigmentatie niet zo top is…De kleuren vind ik wel erg mooi 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.