Review Maybelline Color Drama Lip Pencil
6 okt 2016 Beauty Make up 20

Review Maybelline Color Drama Lip Pencil

Color Drama Lip Pencil, nummer 110! Hoe leuk was het dat ik deze ‘cross-over’ – zoals ik het maar noem – tussen een lippotlood en een lippenstift mocht testen. In precies een van de kleuren die ik zo mooi vind. Tussen donkerroze en bordeaux in. Heel eerlijk? Ik ben iemand die een beetje is blijven hangen in de jaren negentig trend. Welke? Die van een lippotlood als basis gebruiken (dus een lijn om je lippen heen trekken) en daarna je lippen inkleuren. Oei! Toch niet een donkerbruin lijntje met een nude roze lipstick toch? Nee, maak je niet bezorgd. Dat dan ook weer niet.

Artikel geschreven door Rory

Throwback to the nineties      

Maar dat lippotlood hè. Dat bleef wel een dingetje. Het is handig, want je kan de vorm van je mond toch ietwat corrigeren. Uiteindelijk had ik een lippotlood in een mooie roodbruine (oei, toch bruin dus) kleur gevonden, van het merk Bourjois. De perfecte kleur. Kon ik matchen met mijn rode, bruine en donkerroze lippenstiften. Hèt lippotlood der lippotloden. En die moest ik hebben. Multiple times please. Totdat die uitverkocht was. En bleef. Paniek! Lang leve het internet. Want na stad en land te hebben afgezocht kon ik de laatste 3 potloden bemachtigen in Spanje.

Beautywereld

Luxe probleem. I know. Maar nu ik veel meer in de gelegenheid ben om beauty-gerelateerde producten te testen opent er een zee van mogelijkheden. Ik hoef niet vast te houden aan mijn normale gezichtsverzorgings- of make-up routine. Ik kan veel meer producten uitproberen. Dat maakt het gastbloggen voor Twinkelbella ook zo mooi. Het maakt de beauty-wereld een beetje groter voor mij.

Maybelline Color Drama Lip Pencil

Maybelline Color Drama Lip Pencil

Beauty voor alle leeftijden!

Iets wat mij persoonlijk ook fijn lijkt voor jullie om te lezen. Hoe sommige producten door mij misschien wel anders gewaardeerd worden dan door Saskia. Want of je nu dertig bent of veertig(plus) dat maakt wel een verschilletje. Hoe gezichtsverzorging aanvoelt. Wat het doet voor je huid. Welke make-up mij mooier maakt (of niet).

Lip Pencil, een lippotlood en lippenstift in één

Terwijl het soms ook iedereen kan betreffen. Ik noem een ding. Moeders en de ochtendspits. Of vrouwen en meisjes die een snelle ochtendroutine moeten hebben. Wat is er dan fijner dan om handelingen te kunnen combineren. Dat maakt dit Lip Pencil van Maybelline voor mij zo ideaal. Geen gedoe met lippenstift aanbrengen en vervolgens het nog mooier verfijnen door een lippotlood te gebruiken (of andersom). Nee, gewoon een en dezelfde handeling met één attribuut. De Color Drama Lip Pencil. Fijn! Ik merk dat het mij toch weer tijd scheelt.

Maybelline Color Drama Lip Pencil

Pluspunten

Andere pluspunten van de Color Drama Lip Pencil? De kleur is vol. De punt is prettig dik. De Lip Pencil ligt lekker in de hand. Ik kan er een steady lijn mee maken, alvorens ik mijn lippen verder inkleur. De substantie is romig. En ook prettig. Het oogt niet té mat. Want dat laatste is het toch niet helemaal voor mij. In ieder geval zeker niet als je de veertig bent gepasseerd. In mijn optiek maakt het je wat ouder. Vandaar dat ik over het algemeen een tipje gloss gebruik als finishing touch. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Dat heb ik overigens voor deze foto’s niet gedaan. En je ziet. De semi-matte look is óók heel mooi.

Nadeel, anyone?

Als ik een nadeel zou moeten noemen is het dat ik op de een of andere manier een lippenstift in een mooie koker wat luxer vindt ogen. Ik zou mij eventueel kunnen vergissen met de wat dikkere oogschaduw-pencils die ik ook bezit. En je moet het potlood natuurlijk ook slijpen. Daarvoor moet je wel een goed passende slijper aanschaffen (als je die al niet hebt). Last but not least als tip: goed het dopje op de Lip Pencil drukken!

Maybelline Color Drama Lip Pencil

Resumerend

Ben ik heel tevreden over dit Lip Pencil van Maybelline. De romige substantie, de snelle handeling (lippotlood en lippenstift in een), de mooie intense kleur en natuurlijk ook de relatief lage prijs zorgt ervoor dat ik erg nieuwsgierig ben naar de andere kleuren.

Maybelline Color Drama is verkrijgbaar voor € 6,99 bij o.a. de drogisterij

Gebruik jij weleens een Lip Pencil? En van welk merk?

Tot de volgende keer.

Rory Blokzijl

Dit artikel bevat producten welke zijn ontvangen ter review 

Volg jij mij ook al op YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Over Rory Blokzijl

Rory, geboren in 1970 en op 41-jarige leeftijd moeder geworden van een lief, mooi meisje. Schrijft op haar eigen blog 40envoorheteerstmoeder.nl over hoe zij het moederschap op latere leeftijd ervaart. Door mijn positieve ervaringen en strubbelingen te delen, hoop ik anderen te kunnen helpen. Voor Twinkelbella test Rory met veel plezier beauty gerelateerde producten. Want naast moeder ben je ook nog jezelf.

Reacties

 • Sandra

  Precies deze heb ik ook! Vind hem heel fijn en erg mooi. Lekker fel, haha! Het enige nadeel vind ik inderdaad ook dat je de punt moet slijpen. Heb nog niet zo’n speciale puntenslijper gekocht, dus heb deze lippotlood daarom ook al een tijd niet opgehad omdat de punt weg is. Word er nu gelijk aan herinnerd dat ik een slijper moet gaan kopen!

 • Eva

  Ik gebruik weleens lipbalms van de hema. Maar stiekem vind ik een lipstick in huls toch fijner. Geen gedoe met slijpen e.d. Fijne review hoor! Helemaal duidelijk!

  • Rory

   Dankjewel Eva! Ik vind het zo leuk om meer met beauty bezig te zijn. Hoe zijn de lipbalms van de Hema? Het is echt een eeuw geleden dat ik iets van de Hema heb gekocht. Ik zal binnenkort weer eens gaan kijken, want ze hebben de displays wel heel mooi gemaakt.
   Onlangs geplaatst door Rory: Gastblog van Jim: 50-plus in balans

   • Eva

    Over het algemeen vind ik ze fijn! Het verschilt een beetje per kleur hoe goed ze blijven zitten. Maar voor die prijs laat ik ze ook niet liggen 😉
    Onlangs geplaatst door Eva: Natuurlijke make-up van INIKA

 • Manon

  Wat een mooie kleur is dit
  Onlangs geplaatst door Manon: Dingen die je kunt doen als je ziek bent

 • Lifeaholic.nl

  Wat een mooie kleur! Ik gebruik ook regelmatig een Lip Pencil. Ideaal! 🙂
  Onlangs geplaatst door Lifeaholic.nl: Mijn favoriete blogs!

 • Iris

  De kleur is echt heel mooi. Zo’n lip pencil lijkt me ook enorm handig.
  Onlangs geplaatst door Iris: Tijd voor jezelf, zonder tijd?

  • Rory

   Superhandig inderdaad Iris. Het scheelt echt tijd. Met andere lippenstiften werk ik dan nog wel steeds met een lipstick in een huls en los een lippotlood. Maar dat je nu met één handeling klaar bent is toch ook wel superfijn.
   Onlangs geplaatst door Rory: Gastblog van Jim: 50-plus in balans

 • Bertine

  Leuke review! En wat een mooie kleur! Ik zou alleen wel willen weten hoelang het blijft zitten?

  • Rory

   Goede vraag Bertine! Toevallig viel mij van het weekend op dat het behoorlijk lang bleef zitten. ’s Ochtends had ik het Lip Pencil aangebracht en de rest van de dag heb ik niet hoeven bij te werken. Volgens mij was na het (avond)eten de kleur – vanuit het midden – wel meer eraf. Dus dat je de contouren het meest bleef zien.
   Maar dat heb ik dus niet bewust geprobeerd. Ga ik alsnog doen!
   Onlangs geplaatst door Rory: Gastblog van Jim: 50-plus in balans

   • Bertine

    Dank je voor je reactie!! Dat klinkt alsof hij super lang blijft zitten! Dat maakt het voor mij heel aantrekkelijk. Misschien ga ik ook nog een leuk kleurtje van dit lip pencil kopen!

    • Rory

     Zo! Gisteren uitgebreid getest. Na het (late) douchen want ik heb hard gewerkt op de zondag rond een uurtje of 12 uur aangebracht. Na het lunchen (brood) zag het er nog prima uit! Om een uurtje of 15 nog een klein tikje bijgewerkt. We gingen naar een kroeg in de buurt en hebben daar twee glazen speciaalbier gedronken (dochtertje een appelsap en een water), een tosti gedeeld, bitterballen genomen. En…toen zat het lip pencil er nog mooi genoeg op. Ik vond dat ik het wel even moest gaan bijwerken. Dochtertje van 4,5 vond het ècht niet nodig. Kortom: ik vind dat het Lip Pencil echt heel lang (en mooi) blijft zitten!
     Onlangs geplaatst door Rory: Leer ik ooit mijn kleinkind kennen?

    • Bertine

     Dank je wel dat je het uitgebreid hebt getest, echt top!! Mooi dat je de terug koppeling doet, thnx!

 • Hannelore

  Ik vind deze kleur heel mooi staan bij jou! Ik vind lipsticks in een mooie verpakking stiekem ook wel leuker 😉

 • Marsha

  Echt een heel mooi kleurtje vind ik dit!
  Onlangs geplaatst door Marsha: OOTD | Rode maxi jurk met split.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.