Review: Crayola Washimals
9 nov 2018 Kinderen Lifestyle 121

Review: Crayola Washimals

Mijn kinderen zijn dol op knutselen en tekenen en kunnen zich hier echt uren mee vermaken. Zo leuk ook om dat te zien. Regelmatig krijgen wij leuke nieuwe producten opgestuurd om uit te proberen. Vooral Sophia was dit keer heel blij want wij kregen de Crayola Washimals! Ook mag ik aan een van jullie een setje weggeven, dus lees even mee!

Kleuren en water, dat zijn toch wel twee dingen waar mijn dochter รฉnorm enthousiast van wordt.ย Deze Washimals leken mij daarom ook ontzettend leuk en geschikt voor haar omdat zij er uren mee zou kunnen spelen. Met de Washimals kleur je de leuke en vrolijke diertjes met de speciale stiften in. Vervolgens kan je deze kleurtjes heel gemakkelijk in de Washimals douche weer afspoelen! En wanneer het diertje mooi schoon is, kleur je gewoon weer opnieuw.

Washimals hoofdset

Wij kregen zowel de grote verpakking met Washimals (met bad) en de navulverpakking. In de grote verpakking zitten vier diertjes, een bad, stiften en een schoonmaakborstel om de diertjes lekker mee te schrobben.

Crayola Washimals Navulling

Washimals navulling

Ook is er een navulling van de Washimals. Deze kan je als aanvulling kopen, maar in principe zou je deze ook alleen kunnen kopen. Je mist dan alleen wel het bad en wat meer kleurtjes. Een navulling bevat twee diertjes, drie stiften en een schoonmaakborstel.

washimals Crayola

washimals spelen

Wat vinden wij van de Washimals?

Mijn dochter werd al helemaal enthousiast van alleen de diertjes. Dat ze deze dan ook nog mocht inkleuren vond zij al helemaal super leuk. Om nog maar niet te spreken over het badderen van de diertjes haha, een groot feest hoor. Het bad doet het ook echt, wanneer je op de knop drukt komt er water uit. Het is hier een heel groot succes! Leuk is ook dat mijn dochter echte rollenspellen gaat spelen met de diertjes, er komen hele verhalen voorbij, super leuk om te zien! Wat ook goed is om te weten: ik was bang voor heel veel geklieder in huis met al het water, maar dat valt heel erg mee. Het badje is groot genoeg om lekker mee te spelen en om de diertjes in te wassen. In totaal zijn er acht verschillende diertjes verkrijgbaar zodat er ook nog leuk gespaard kan worden.

Washimals Winactie!

Aan een van jullie mag ik ook een set met Washimals weggeven! Wat je hiervoor moet doen? Laat hieronder in een reactie achter of je mee doet en voor wie je deze set zou willen winnen! Volgende week kies ik een winnaar en deze krijgt van mij bericht. Kijk voor meer info, zoals de prijs, ook even de volgende links: Washimals Hoofdset en washimals navulling.

Hier is het een heel groot succes die Washimals. Momenteel is dit het eerste waar mijn dochter om vraagt wanneer zij wakker wordt haha! Zijn jullie kinderen ook zo dol op tekenen en water? Ik ben benieuwd!

Reacties

 • Andrea

  Deze staat op het lijstje van onze dochter! Dus het zou super leuk zijn om te winnen!!

 • Yvette

  Super gaaf!! Hij staat op aubree haar verlanglijst!!!
  Ze is gek op knutselen maar ook met het spelen net kleine poppetjes. Ze heeft heerlijke fantasie dus dat gaat met deze toffe Washimals vast goed komen!!!

  *duimen*duimen*duimen*

  Fijne dag!

  Liefs yvette

 • Laura

  Ohh wat een leuk idee voor onze dochter Julia!!! Ik merk dat ik dit jaar moeite heb om leuke dingen te verzinnen voor de feestdagen. En met de dingen die ze zelf uit het speelgoedboek had geknipt, kon ik ook niet zo veel.
  Dit is een superleuk idee! En stiekem denk ik dat onze zoon van 3 hier ook nog wel wat mee kan :)!

 • Belize

  Onze dochter van 3 jaar herken ik in je verhaal wat Sophia betrof. Heel leuk! Om die reden doen wij graag mee ๐Ÿ˜ƒ

 • Saskia

  Ik snap dat Sophia helemaal enthousiast werd hiervan. Mijn dochter van 3 zou dit ook geweldig vinden. Gegarandeerd uren speelplezier, want water en kleuren zijn haar favoriete speeltjes. En inderdaad er zullen heel wat verhalen gespeeld worden met de dieren.
  Groetjes,
  Saskia

 • Joukje

  Graag voor mijn dochter. Ze is zo op kleuren en spelen met water!

 • Suzanne Roeke-Cleveringa

  Oh wat super Leuk! Dat gaat mijn dochter Mila echt super leuk vinden!
  Dol op kleuren!๐Ÿ‘Œ๐Ÿ€

 • Denise

  Ahh dit lijkt me zo leuk!! Al sinds mijn 2 meiden iets vast kunnen houden, zijn ze dol op knutselen en dit is echt alles in 1! Een lief diertje, lekker kleuren en daarna wassen in bad, hoe leuk! ๐Ÿ˜
  Ze zouden er dolblij mee zijn! โค

 • Marleen

  Heel leuk! Mijn dochter Linde zou dit ook super vinden ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰๐Ÿ€

 • Monique

  Wauw! Voor mn dochter! Zou ze geweldig vinden.. En mama stiekem ook๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š

 • Naomi

  Wat gaaf zeg!! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze word volgende week 5. Dit zou ze echt fantastisch vinden๐Ÿ˜ Ze houdt ervan om creatief bezig te zijn en daarnaast wil ze ook haar popje altijd in bad doen. Dus dit is een ontzettend gave combinatie daarvan.
  Lijkt me heel erg leuk om voor haar te winnen, ik denk dat ze er ook hele dagen mee bezig zal zijn. Echt een leuk setje om te winnen!! Toffe actie ๐Ÿค—

 • Joyce v dorp

  Leuk! Echt iets voor mn oudste dochtertje van 5. Ze houdt van knutselen en al het speelgoed met water. Vaak maakt het alleen veel rommel ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜…. Dit ziet er super leuk uit en het water beperkt! Denk dat ze enorm enthousiast zal zijn met dit creatieve setje

 • Miriam

  Wow! Dit zouden onze meiden van 4 en bijna 7 geweldig vinden!
  Het is een goede combi, en kleuren en ook mogen wassen, super๐Ÿ˜

 • Inge

  Wat ziet dit er echt leuk uit, mijn nichtje van 5 en zoontje van 2 gaan hier beide veel plezier aan hebben denk ik zo en dan spelen ze hopelijk lief zoet samen ๐Ÿ˜‰
  Fingers crossed!

 • Jane Walker

  Super leuk!
  Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje.
  Als ze de kans krijgt kleurt ze haar skippy eenhoorn dus ’t zou leuk zijn als ze dit zou winnen zodat ze poppetjes heeft welke ze wel echt mag kleuren en wassen. ๐Ÿ™‚

 • Femke Verberk - Meinema

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter van 4 jaar ! Ze zag mij deze blog lezen en riep meteen DAT WIL IK OOK ! Ja zeg ik… misschien moeten we Sint(Saskia) maar lief aankijken ๐Ÿ˜‰

 • Angelique

  Wat een leuk concept! Ik doe graag mee voor ons nichtje die zal dit echt geweldig vinden!

 • Priscilla Brom

  Doe graag mee voor onze meisje. Die is helemaal weg van kleuren en knutselen. Ze is 2.5 jaar maar kan het al aardig goed. Ze zal dit helemaal geweldig vinden.

 • Marina

  Waag ook een kans! Voor een van me nichtjes voor sint!

 • Hantzen

  Super leuk!! Doe graag mee voor mijn beide kids, welke gek zijn op kleuren en dieren!! โ™กโ™ก

 • Brenda

  Ohhh wat gaaf dat je deze in een winactie hebt!
  Mijn dochter heeft ze op haar verlanglijst geplakt. Zou zo leuk zijn als we deze winnen!

 • Carine harmsen

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn nichtje. Die word bijna 2 jaar en dan zou dit een heel leuk cadeau zijn.

 • Brenda

  Wat een super leuke winactie! Ik doe mee voor mijn dochtertje. Ik denk dat ze dit helemaal geweldig zou vinden. Ze is dol op kleuren en dieren dus dit is een perfecte combinatie.

 • Anne Marleen

  Wat een leuke set! Ik doe mee voor mijn dochter. Dol op kleuren en op dieren. Maar met een mama die zwaar allergisch is, zit een huisdier er niet in. Deze set doet vast dat gemis even vergeten.

 • Manon

  Oeh dat zou superleuk zijn voor mijn dochter, Isabelle. Ze is gek op dieren, kleuren en water. En stiekem is het wel heen fijn dat ze dan niet op iets tekent dat ook weer opgehangen moet worden op het prikbord en dat gewoon hergebruikt kan worden.

 • Wendy Van De Reyd

  Zo toff, waag graag kansje voor mijn kleine dierenvriend Sharona, ze zou deze geweldig vinden, en haar kunstwerkjes met veel plezier tonen, kansje wagen en duimen omhoog , ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ

 • Marange

  Heeeeeel leuk. Ik doe mee voor mijn dochter Mia. Alleen maar mer tekenen en kleuren bezig. Fingers crossed

 • Anna

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  Facebook: An Na

 • Daphnd

  Oeh gaaf zou graag een kansje wagen voor mijn dochter benthe van 3.5 die is dol op dieren en kleuren.

 • Danielle

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter die gek is op dieren en kleuren. Dit zou ze fantastisch vinden, vooral het wassen van de dieren

 • Linda Smeets

  Wat leuk! Ik ben ervan overtuigd dat mijn dochter hier ook helemaal dol op gaat zijn! Kortom, ik doe graag mee voor haar.

 • Tamara

  Wij doen graag mee! Lijkt mij zo’n leuke set voor Zoรซ

 • Kim

  Wauw wat een leuke actie. Doe enorm graag mee voor stiefzoontje. Zou hij zeker en vast geweldig vinden en ik doe met veel plezier mee.

 • Mijntje Aalbers

  Super leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor onze 2 meiden Puck en Yipp! Zij zouden dit ook geweldig vinden!

 • Hannie

  Heel gaaf. Ik kende het nog niet, maar onze oudste 2 meiden zijn gek op kleuren, de jongste is 9 maand dus meer van water spetteren. Die combi maakt het compleet dat ze het vast alle 3 leuk vinden!

 • Karlijn

  Heel leuk voor mijn dochtertje Yinthe (bijna 4j)
  Ze houdt van knutselen en van spelen met water, dus spelen met Washimals lijkt mij een perfecte combinatie ๐Ÿ˜ƒ
  Een heel leuk schoencadeautje!

 • Kels

  Ik doe heel erg graag mee voor ons dochtertje fien!

 • Marijke

  Zou ze heel graag willen winnen voor Mn dochter, ze is 20 maanden en alleen maar aan het tekenen (tekemem). En deze zou heel goed in haar schoentje kunnen

 • Marloes

  Oeh super leuk!! Ik zou deze set wel willen winnen voor mijn twee dochters, Sophie en Fenne, zodat ze lekker samen kunnen spelen (hopelijk zonder elkaar in de haren te vliegen)
  Onlangs geplaatst door Marloes: Alleen de tijd zal het leren

 • E. Wout

  Heerlijk knutselen met de kids! Zo gezellig!!

 • Bertine

  Oh dat zou leuk zijn voor mijn dochter ze is gek op kleine poppetjes net zoals de lol. Het zou een mooi kadootje zijn voor 5 december.

 • Meavis

  Wat een leuke actie ! Doe heel graag mee voor mijn dochtertje !!! Behalve dat ze gek is op kleuren, knutselen en met water spelen, vind ze dieren ook helemaal geweldig ! Dit is dan toch een super leuke combinatie!
  Groetjes Meavis

 • An

  Ja leuk! Mijn kind is gek van dieren en zou elk beestje wel mee willen nemen naar huis! Dus dan is dit hartstikke gaaf!

 • Helma Keijzer

  Wauw wat een leuke uitvinding. Tekenen is hier ook geliefd. Schattige diertjes ook. En kliederen met water al helemaal. Hij staat op het verlanglijstje… nu maar duimen. Ook zo slim dat je er losse diertjes bij kan kopen.

 • Nicole

  Oh gaaf! Ik was ook bang dat het een kliederboel zou worden. Mijn Sophia (3.5 jaar) wil ze heel asjeblieft hebben.

 • Linda

  Leuk voor de twee dochters van een vriendin van mij!!.. mijn 2jarig zoontje zal er weinig aan hebben daarom voor de twee meiden๐Ÿ€๐Ÿ€

 • Erika panjer

  Kende het nog niet maar klinkt onwijs goed en veel uren speel plezier en daar doe je het toch voor.
  Zou deze wel voor 5-12 willen dan heeft de Sint vast een heel geslaagd cadeau.

 • Marco Laviana

  hier zou ik mijn zoontje Ilias zeker een groot plezier doen! hij is graag creatief bezig

 • Lidy

  Dat ziet er leuk uit! Ik doe graag mee voor Nora en Mila. Ze kleuren hier ook graag, maar helaas vinden ze het nu nog iets te leuk om soms andere dingen dan papiertjes te kleuren (de muur, de tafel, elkaar) Kleuren op poppetjes is dan natuurlijk fantastisch ๐Ÿ˜‰

 • Nadine Geels

  Ooo zie mijn dochter al volop spelen hiermee samen met haar broertje. Met diertjes en poppetjes spelen en knutselen is favoriet hier hoor haha .

  Wij doen graag mee!

 • Edwards

  ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’žWhoop whoop whoop ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’žwat een superrr actie,ik doe heel erg graag mee, voor dochter Michantely ๐Ÿ’– ze is dol op tekenen, knutselen en vooral helemaal gek op dieren๐Ÿ’Ÿ dat wordt uren plezier ๐ŸŽ‰

 • Jolanda Leary

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 3!

 • Marieke

  Dat zouden mijn dochters helemaal geweldig vinden. Kleuren en kliederen met water zijn 2 van hun favoriete dingen om te doen.

 • Danielle Jansen

  Wauwie wat leuk! Mijn dochter is gek op dieren en alles wat met knutselen te maken heeft. Ik weet zeker dat zij hier HEEL blij van wordt!

 • Kim Ploeg

  Wat een leuk product. Ik heb hier 2 knutsel meiden thuis die helemaal los kunnen op deze set. Diertjes leuk, knutselen leuk en in bad leuk. Kortom succes gegarandeerd voor Julia en Evy.

 • Marissa meewis

  Wat gaaf! Marissa vind deze zo onzettend leuk;) deze stond al op haar verlanglijstje,zou super leuk zijn om met 5december dit gave setje wahimals te mogen geven namens de Sint;)
  Fingers crossed.

 • Esmeralda

  Hoihoi, ik zie altijd je blogs voorbij komen. Wat schrijf je leuk! Heel vrij en naar een ieder met een eigen manier van opvoeden heel objectief.
  Nu zie ik dit speelgoed en denk direct aan mijn kids die van freubelen en knutselen houden en vooral van dieren. Als ze dit zien, smelten ze! Lijkt me super voor ze als ze geluk hebben, dit te mogen proberen. Succes met je blogs!

 • Bodil

  Hee, wat ontzettend leuk! Mijn dochter Evi zou dit geweldig vinden, dus ik doe graag voor haar mee!
  Leuke diertjes zeg ๐Ÿ™‚

 • Melanie behm

  Echt super leuk!! Ik zou deze graag willen winnen voor onze dochter Noa, de knutselprinses!!
  Geef der een pak stiften en ze is al blij… laat staan als deze schattige diertjes erbij kunnen zijn! ๐Ÿ˜ wat zullen ze mooi worden.

 • Andrea Drรฉ

  Hallo, wat een gave win actie,
  onze dochter zou dit geweldig vinden
  ik zou het dan met haar verjaardag geven midden dec ๐Ÿ˜Š

 • Leonie

  Wauw heel graag voor mโ€™n dochter Marie-Ann die wil deze dolgraag hebben๐Ÿ˜ ze is er dol van en staat boven aan haar lijstje!
  Ze kleurt het liefst en is dol van dieren en natuurlijk het afwassen๐Ÿ˜Š๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

 • Jasmijn

  Dag vinden Olivia en Phileine vast heel leuk!!

 • Rowena Drummen

  Ik doe graag mee aan de winactie voor mijn dochtertje Zoรซ. Ik heb al veel goede dingen gehoord over crayola maar tot nu toe nog niet getest. Lijkt mij een hele leuke set voor mijn dochtertje, die gek is op kleuren en diertjes. Dus dit is een goede kans voor mij om kennis te maken met crayola.

 • S. Haakma

  Wat een leuk speelgoed.
  In kleuren en weer wassen.
  Ik doe graag mee aan deze winactie voor mijn zoontje van drie.
  Hij houdt van kleuren en met water spelen en is ook nog eens gek op dieren.

 • Inge

  Oh wat leuk! Ik doe graag mee voor onze dochter die dit dan ook nog prima samen met haar nichtjes kan doen๐Ÿ˜Š

 • Linda

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Nora. Ze is gek op kleuren en kliederen met water! de ideale combinatie ๐Ÿ˜‰

 • Sonja Rietjens

  Ooooh๐Ÿค— hoe leuk en schattig zijn deze diertjes๐Ÿˆ๐Ÿ•, en dat je ze dan nog kan wassen maakt het volledig , mijn kleindochter๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ is een echte dierenvriend ๐ŸŽ๐Ÿˆ๐Ÿ•en ze is graag creatief bezig, dus deze verrassing๐ŸŽ lijkt me echt iets voor haar, deze fiere oma ๐Ÿ‘ตwaagt dus graag deze mooie kans, ๐Ÿ˜en hoopt zo haar kleindochter๐Ÿ‘ฉ ermee te kunnen verrassen ๐ŸŽ

 • Lisanne Bons

  Super leuk. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze is dol op knutselen en later als ze groot is begint ze een dierenwinkel. Dus die is wel een goede combinatie voor haar.

 • Lynn Mahieu

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Zij is een echte dierenvriend en mama een knutselmieke dus deze lijken me ideaal om ons vele uurtjes zoet te houden! ๐Ÿ˜€

 • Lenneke

  Leuk! Ik doe mee voor mijn dochtertje, die begint het knutselen nu te ontdekken.

 • Paula

  Dat klinkt als een fantastisch cadeautje voor m’n dochter Mare (3), dus ik doe graag mee voor haar! Zeker omdat ze telkens opnieuw gekleurd kunnen worden! ๐Ÿ˜

 • Suzanne

  Jaaa super graag voor mijn dochtertjes van 4 en 2 jaar!! โ™กโ™ก

 • Petra de Mooij

  Wat gaaf!! Echt wat voor m’n dochtertje Lotus. Ik doe dan ook heel graag mee. Zou wel een heel mooi sinterklaas cadeau zijn. Duimen maar๐Ÿ€๐Ÿคžโค๏ธ

 • Marilyn

  Jippie! Super leuk voor mijn dochtertje Lexi!
  Zeker met Sinterklaas in aantocht een hartstikke leuk cadeautje!

 • Cora van der Bijl

  Super gaaf voor mijn kleindochter

 • Linda Raaijmakers

  Heel graag voor Eva die 5 december jarig is. Dit soort dingen vindt ze geweldig

 • Lisanne Van weerdenburg

  Oh dit gaat mijn dochter geweldig vinden.
  Door ziek zijn kan ze al een paar weken niet spelen, dus dit is super voor haar om zittend aan tafel te doen โ™ก

 • Els

  Tyler is dol op tekenen en water en volgens mij is dit ook erg leuk voor jongens, ik doe graag mee!

 • Jos neys

  Ik kende het nog niet , maar mijn kleindochter die graag kleurt , zou dit wel leuk vinden, is creatiever zo diertjes kleuren en dan wassen, maakt het net nog leuker , dus kansje wagen

 • Lindsay

  Dit zou leuk zijn voor mijn dochtertje (5)! Ze denkt alleen aan wat voor cadeautjes leuk zouden zijn voor dr broertje of de baby die op komst is, uren kijkt ze in het speelgoedboek maar ze vergeet nogal eens zich zelf! Ik vind het heel lief maar ze moet zichzelf niet vergeten, daarom die ik mee voor haar, wat zou ze gelukkig en trots zijn!

 • Marian Zw

  Ik denk dat mijn dochter dit ook geweldig zal vinden, lekker na het kleuren weer in bad om ze te poetsen. Ik loot graag mee

 • Marloes Peereboom

  Lijkt mij een heel tof cadeau voor mijn 3-jarige
  dochter Lauren. En een bijkomend voordeel……hopelijk blijven voortaan dan mijn muren gespaard. ๐Ÿ˜‰

 • Femke Dekker

  Leuk … Ik doe graag mee voor mijn kids. Sara is dol op knutselen en kleuren, Teun is dol op het spelen met dieren en Gijs is dol op spelen met water … voor alledrie dus wat wils!

 • Selina Cats

  Oh wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter van 3,5 jaar. Mijn dochter is gek op kleuren en dieren.. een perfecte combi. Water is altijd goed, haha! Het liefst houdt ze nu nog watergevechten.. dus een beetje water binnen zal een leuk alternatief zijn!

 • Cynthia

  Doe graag mee voor onze dochter van 4.5 ze zal dit superleuk vinden ze houd van tekenen maar helaas krijgt ze hier altijd vieze vingers van en hoop hiermee dat het einde verhaal is hihi

 • Stien

  Hoi!
  Ik keek samen met mijn zoontje naar je Vlog en hij was meteen super enthousiast over de washimals toen hij je dochtertje ermee zag spelen! Kan ook voor jongetjes toch? Dus wij doen graag mee!
  Groetjes! ๐Ÿ’•

 • tamara

  Superleuk! Ik doe mee voor Emma!

 • Marcia Kan

  Wat een pret zeg, leuk dat het zo’n succes is! Ik waag graag een kansje voor dochter Hannah, die ook zo graag creatief bezig is. Volgens mij gaat zij ook helemaal blij worden van deze diertjes!

 • Nicole

  Ik doe graag mee! Mijn zoontje zou dit superleuk vinden!!
  Onlangs geplaatst door Nicole: Dit zijn de winnaars van de Nederlandse Spellenprijs 2018

 • Kim

  Ik doe graag mee voor onze Nina van 3 jaar. Ik herken ook altijd zo veel van mezelf en ons gezinsleven in je blogs etc…. Ga zo door! Liefs Kim

 • Mandy Weenink

  doe graag mee voor me dochtertje Sterre van bijna 2 gek op dieren en kleuren zit er ook aan te komen๐Ÿ˜Š

 • Mirella

  WoW, dat zouden mijn meiden van 4 en 5 geweldig vinden! Even extra aandacht voor ze voordat hun 2e broertje geboren wordt.

 • Joyce

  Heel leuk voor mijn dochtertjes! Er zit 5 jaar tussen maar dit is iets wat ze samen kunnen doen en ze zijn allebei gek op zulke poppetjes!

 • Annieka

  Wat weer een leuke actie, helemaal zo voor de feestdagen aan! Ik doe graag mee voor mijn dochter Emma die het liefste de hele dag aan het knutselen is๐Ÿ˜Š

 • Marina

  Super leuk! Onze kinderen zijn gek op knutselen en kliederen!

 • Doenja

  Jaaaaa, wat ontzettend leuk! Hij gaat nu sowieso op t lijstje, ongeacht of we winnen of niet. Mijn dochtertje van 3 zal hier ongetwijfeld helemaal gek van zijn. En denk dat haar zusje van bijna anderhalf maar wat graag zal willen โ€˜helpenโ€™, haha.

 • Rianne

  Super leuk.. ik doe graag mee voor mijn dochter die het liefst de hele dag knutseld …

 • Paulien

  Super leuk voor onze dochters die erg van knutselen en kliederen houden!

 • Manon

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje! Hij is deze maand jarig en gek op dieren. Hoe leuk zou het zijn als ik deze voor hem zou kunnen winnen:)

 • Flinterke

  Ja super leuk!
  Deze zo ik graag voor mijn lieve tantezegger willen winnen.

 • Sarah

  Zou super leuk zijn om dit te winnen voor ons dochtertje. Ze wordt rond 25 /11 grote zus en het zou leuk zijn als we dit aan haar kunnen geven en ze zo zelf kan knutselen tijdens o.a. verblijf in het ziekenhuis.

 • Marian B

  Hoe leuk en toch best simpel is dit! Mijn dochtertje is gek op dieren en kleuren. Ze zal het super vinden om ze mogen versieren en daarna weer schoon te wassen. Hier zal ze zich uren mee vermaken, erg leuk voor de Sintperiode.

 • Cindy M

  Wat een super leuke review en winactie. Hier thuis gaan 2 meisjes het super leuk vinden om deze dieren te kleuren en daarna te badderen. Dus ik doe graag mee voor mโ€™n dochters Liza en Eva

 • Bjorn Neys

  Waag als fiere papa deze unieke kans voor mijn jongste dochtertje, ze is ook bijna jarig , dit zou ze echt geweldig vinden , dus duim heel hard mee

 • Everlina

  Leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn dochter, ze is dol op kleuren!

 • Kristel Gubbels-Daemen

  Wow wat gaaf echt iets voor onze dochter Noor

 • Sigrid

  Die zou Felicia ook heel cool vinden. Ze is gek op hondjes en op tekenen, dus deze combinatie vindt ze zeker geweldig!

 • elisabeth maria martina

  wat een ontzettend leuk gebaar, verras kleinzoon quinn maar met zo’n prachtig exemplaar #duimenmaar
  hij heeft de stiften en kleurpotloden ontdekt en is het liefst de hele dag ermee aan de sl

 • Fenny

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Flore ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– groetjes Fenny

 • Sjoers hendrikse

  Mijn kleine meisje Noa vind deze “kleurdiertjes” (want zo noemt ze ze) superleuk en heeft ze op haar verlanglijstje voor de sint/haar 6e verjaardag geplakt. Het zou wel heel leuk zijn als ik haar hiermee zou mogen verrassen!

 • Alyt Van Der Heide

  Doe graag mee voor mijn 6 jarige meid.
  Gewoon lekker kleuren en niet de frustratie dat het kan mislukken. Dan poets je t namelijk gewoon uit. Wat een heerlijk product

 • Sabine

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Amy. Ze is gek op knutselen en tekenen, maar ook op kliederen met water. Als we niet de winnaar zijn, zet ik dit op het lijstje voor de Sint

 • Ria Venhovens

  Wauwie deze oma zou dit waanzinnig graag willen winnen voor mijn allesie mijn kleindochtertje Yara die helemaal dol is op knutselen heel veel gr Van Oma Ria

 • Bรฉ

  Wat een geslaagde combinatie: schattige diertjes, stiften, water en een poetsborsteltje… Daar zou mijn Jasmin uren zoet mee zijn (je zou haast vergeten dat je met je gekleurde diertjes ook kunt spelen). Ik doe graag mee voor haar!

 • yasmin

  Ik kende dit speelgoed helemaal niet. Maar ik denk dat dochter het erg leuk zou vinden! Vooral het badderen, haha. Ik waag graag een poging voor haar.

 • Linette

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van bijna 3!! Ze vind het heerlijk om te kleuren en te kliederen met water dus dit past helemaal bij haar!!๐Ÿ˜€

 • Bjorn Neys

  Mijn dame zou deze super graag winnen
  Het staat op haar verlanglijstje, en daarom waagt deze fiere papa zijn kansje om zijn kleine meisje te kunnen verrassen โคโคโค

 • Brenda

  Mijn dochter zou dit geweldig vinden. Ze vind het heerlijk om lekker te knutselen en kliederen.

 • Roxanne

  Super leuk! Mijn dochter van 4 is dol op kleuren, en zelf mogen wassen in het badje is natuurlijk geweldig! Duimen!!

 • Laura

  Ik zou dit super super leuk vinden voor mijn nichtje van bijna 4 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

 • Sabine Hensens

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje Collin!! Hij vindt dit zoooooo leuk en vraagt steeds aan Sinterklaas of hij deze mag …. Het zou dus een mooie verrassing zijn als hij deze krijgt!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv