Review: Action Teddy Care Luiers
12 okt 2017 Mama 1

Review: Action Teddy Care Luiers

In mijn Action shoplog die ik onlangs plaatste liet ik jullie al zien dat ik de Action Teddy Care Luiers mee naar huis nam om eens aan een test te onderwerpen! Al vaak was ik er in de winkel voorbij gelopen maar waagde ik mij er niet aan. Tot nu toe dus! In mijn review lees je meer over hoe deze luiers ons bevallen!

Action Luiers

Ik kocht deze luiers voor € 5,99. Het pak bevat 40 luiers wat betekent dat een enkele luier 0,15 per stuk kost. Niet duur, maar als ik mij bedenk dat bijvoorbeeld de luiers van de Lidl net zo veel kosten, had ik deze toch goedkoper verwacht.

Waarom weet ik trouwens niet zo goed (of misschien nu wel) alleen ik hoor vrijwel nooit wat over deze luiers. Niet zoals dat ik bijvoorbeeld regelmatig hoor dat er moeders zijn die de Kruidvat luiers heel erg fijn vinden.

Verpakking

De verpakking is niet heel erg bijzonder. Misschien ook wel een tikkeltje saai. Maar goed, uiteindelijk gaat het natuurlijk om de luier. De luier zelf vind ik overigens wel echt heel erg saai 😉 Waarschijnlijk ben ik gewoon heel erg verwend met al die onwijs leuke prints die luiers tegenwoordig hebben (bijvoorbeeld die van Woezel en Pip), maar dit valt mij toch een klein beetje tegen.

Werking

De luier zelf voelt een beetje stug aan. Eigenlijk komt het woord “onnatuurlijk” in mij op. Waarom, weet ik niet precies, alleen het voelt heel anders dan andere luiers. Toch moet ik zeggen dat qua werking de luier het wel goed doet. De luier is dun, neemt voldoende op, en lekt niet door. Toch blijf ik de “feeling” vreemd vinden.

Ervaring Action Luiers

Qua werking is er niet zo veel verkeerd aan de luier. Alleen als ik mij bedenk dat er luiers voor hetzelfde geld zijn die veel fijner aanvoelen en er ook véél leuker uitzien zou ik die toch eerder adviseren. De luiers van de Aldi en de luiers van de Lidl zijn hartstikke goed en veel fijner in gebruik. Misschien dat ik dan nu toch wel weet waarom ik vrijwel niemand hoor over de luiers van de Action 😉

Ik baal overigens een beetje van de slechte en donkere foto’s, excuus. Het weer is er helaas niet naar om mooie heldere foto’s te krijgen 🙁

Heb jij ervaring met deze luiers?

Nieuwsgierig naar mijn Action Shoplog? Je kan doorklikken via het scherm hieronder!

Reacties

  • Rory

    Ik ben al heel lang uit de ‘luier-tijd’ maar ik merk dat ik eigenlijk helemaal niet geëxperimenteerd heb en gewoon voor hèt merk (vond ik destijds) ben gegaan. En ik heb ze altijd in de aanbieding gekocht. Ik durf niet uit te rekenen wat het ons nu in totaal heeft gekost. En inderdaad lees ik nu veel vaker dat eigen merken van Etos en Kruidvat ook heel fijn zijn.
    Onlangs geplaatst door Rory: Mama, dat kan ik zelf wel hoor!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv