Random Lente Favorites
17 mei 2017 Lifestyle 9

Random Lente Favorites

Ja lieve meiden, het is dan toch eindelijk zover dat we kunnen genieten van wat warmer weer! Als je mij langer volgt dan weet je ongetwijfeld dat ik een heel groot fan ben van mooi weer en dat ik hier elk jaar weer naar uit kijk! Zo ook nu πŸ™‚ Genietend in de zon bedacht ik mij dan ook dat het tijd is voor een artikel met allemaal fijne lente favorieten! Γ‰n ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar die van jullie, misschien hebben jullie nog wel leuke aanraders voor mij, ik ben benieuwd!

Fruitwater

Een van de heerlijkste dingen van de lente: je raadt het al, lekker veel naar buiten! Oh ik houd ervan! Wij hebben geen grote tuin, maar wel een heerlijke tuin met heel veel zon en we genieten daar met ons allen heel erg veel van. Mijn favoriete drankje om lekker buiten mee te zitten is naast koffie (duh) water met citroen! Dat vindt ik zo lekker! Ook water met munt vind ik heel erg lekker. Hebben jullie nog tips voor lekkere fruitwater?

Kneipp voetbutter

Kneipp Voetbutter

Eerder schreef ik al over de producten van Kneipp. Zij hebben een speciale lijn om de voeten goed mee te verzorgen! Ben je benieuwd naar het artikel: Kneipp voetverzorging. Maar goed, om even terug te komen op een hele grote favoriet van mij: dat is deze voetbutter! Ik heb helaas veel last van eelt en ruwe voeten maar dit product is toch wel echt fantastisch hoor en dat meen ik Γ©cht.

Tommy Hilfiger Bag

Mijn favoriete tas

In mijn favorieten mag deze tas toch eigenlijk echt niet ontbreken. Ik vind het fijn om een kleine tas bij mij te dragen zodat ik niet zo’n enorm ding hoef mee te slepen πŸ™‚ Eerder schreef ik er al eens een artikel over: Tommy Hilfiger Schoudertas. In het artikel laat ik ook zien wat ik allemaal mee neem in deze tas. Wat ik vooral zo fijn vind is dat het een perfecte formaat is en ook qua kleur heel veilig is en vrijwel overal bij past. Het liefst draag ik deze hele dagen lang hihi.

Zomerjurkjes!

Het is elk jaar weer een enorm blij moment als ik mijn zomerjurkjes weer aan kan. Het liefst loop ik met mooi weer alleen maar in jurkjes want ik vind het leuk! De jurkjes die ik draag zijn overigens vrij basic maar daar houd ik juist heel erg van. Bovenstaande foto is trouwens met een dikke knipoog want zoals je ziet wilde Sophia heel graag wat aandacht hihi.

Trind Nagellak

Vrolijke nagels

Of het nu winter of zomer is, ik houd altijd van mooie nagels. Maar wat ik helemaal leuk vind is natuurlijk van die mooie zomerkleurtjes op de nagels die het liefst een beetje fel zijn en knallen. Daar word ik pas Γ©cht vrolijk van. Zelf houd ik heel erg van de kleurtjes van Essie (wie niet) maar ik ben ook fan van de nieuwe zomer collectie van Trind!

Flamingo t-shirt

Ik zou er hartstikke veel foto’s van moeten hebben maar kan op dit moment alleen even deze vinden. Het gaat namelijk om het flamingo shirt van Senna. Want ook dit is echt een van mijn favorieten! Elke keer wanneer ik een foto van Senna met dit shirt plaats op social media krijg ik berichtjes en mailtjes met de vraag waar het van is. Het is een t-shirt van vorig jaar die ik kocht bij de We. Het zal niet heel lang meer duren voordat Senna eruit gegroeid is helaas. Nu heb ik spijt dat ik vorig jaar niet direct een maatje groter heb meegenomen πŸ˜‰ Toch verwacht ik dat er dit jaar wel weer genoeg verkrijgbaar zal zijn met flamingo’s. Ik ben er in ieder geval dol op

Dit was weer even een overzicht van een aantal favorieten. Wat vond ik het leuk om dit artikel te schrijven, ik word er helemaal blij van dat de zomer er weer aankomt! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn favorieten vinden en wat natuurlijk jullie absolute must have voor de lente en zomer is!

Wat is jouw absolute lente must have?

Reacties

 • Leonie van Mil

  Fruitwater is hier ook favoriet!! En vrolijke nagels! πŸ™‚ En lenteluchtjes voor onder de douche. Daar kan ik ook extra van genieten in de lente.
  Onlangs geplaatst door Leonie van Mil: Blijf van mijn kind af

 • Fabianne

  Fruitwater met lavendel en blauwe bessen is ook erg lekker.of met sinaasappel en limoen.of aardbeien met citroenmellise en limoen.je kan er eindeloos mee varieren.

  Helpt de kneipp vootbutter echt ja.heb altijd zo last van droge voeten.en niks helpt.duizenden smeersels gebruikt.

  • Saskia Hardeman

   Wat een leuke ideeen wat betreft fruitwater! Ga ik zeker onthouden en eens proberen! Ik weet niet hoe droog je voeten zijn maar bij mij helpt het wel echt. Wat ik doe is voor de nacht lekker dik smeren en daar sokken overheen zodat het een nacht intrekt. Werkt bij mij als een tierelier. Moet het wel een paar keer in de week doen om te blijven behouden.

 • Marloes

  Mijn grote favoriet van de lente is ook lekker met de kindjes in de tuin spelen 😊 bellen blazen, zandbak, schommelen en lekker beestjes kijken; heerlijk! En vies worden mag in de lente πŸ˜‰
  Onlangs geplaatst door Marloes: Handige BinBang hacks voor een opgeruimd huis

 • Ramona (Kijk, mama!)

  Mijn rok van Asos, vorig jaar een blogje over geschreven. Vandaag voor het eerst weer aan (thank goodness) want het is er weer weer voor!

 • Angela

  Wat een superleuke favorieten! Heb meteen zin in fris fruitwater <3

 • Iris

  Het is gewoon heerlijk om niet veertig laagjes kleding over elkaar aan te kunnen. Shirt, broek, sandalen: klaar! Of zelf alleen een jurkje en sandalen, nog minder nadenkwerk.

 • Frank

  Zoiezo fruitwater, niets lekkerder dan een goed koud glas fruitwater in het zonnetje 😎🍹🌞
  Onlangs geplaatst door Frank: Wanneer uiterlijk er niet toe doet.

 • Cindy | Sleutel in de Tuin

  Lente favorites; als de voeten weer bloot mogen… Verzorging en vrolijke nagels!
  Onlangs geplaatst door Cindy | Sleutel in de Tuin: [Recept] Supersnelle Kaneelstengels

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv