Persoonlijk: Welcome to my life! Week 35
2 sep 2013 Lifestyle 16

Persoonlijk: Welcome to my Life Week 35

Elke maandag zal ik een persoonlijk fotodagboek plaatsen van de afgelopen week. Dit is mijn eerste fotodagboek en gelijk een beetje een saaie. We hebben van de week namelijk niet zo veel kunnen doen. Mijn zoontje werd opeens ziek. Hij kreeg pseudokroep, bronchitis en een oorontsteking. Zo sneu! Wij zijn dus eigenlijk vanaf woensdag alleen maar thuis geweest. Ik heb er toch nog wat van geprobeerd te maken! Lees je mee?

Senna josiah hardeman

Van de week gingen we naar de Theetuin. Daar kan Senna zo leuk spelen! En mama lekker koffie drinken πŸ˜‰

Lekker

Ook namen we bij de Theetuin een lunch. Was echt lekker!

DSC00871

Nederland muziekland had opnames in Ede. K3 kwam ook, dus gingen we met Senna kijken! Echt bijzonder was het trouwens niet, de artiesten vond ik niet zo leuk, bijvoorbeeld Dries Roelvink, blegh. K3 kwam maar een enkel liedje zingen, die nog onbekend was ook.

blondamsterdam

Deze kaart kreeg ik van mijn lieve vriendinnetjes. Voor elkaars verjaardagen gaan we altijd samen uit eten. Ik ben in oktober jarig, maar omdat we alle drie druk waren kwam het er nu pas van. Dit was de uitnodiging. Leuk he!

essence topper

Ik probeerde essence nail arts special effect topper. Hij viel mij een beetje tegen. Wellicht mooier met een andere basis, of als effectnagel! Ooh en nog maar niet te spreken over de ellende om deze glitters te verwijderen, vreselijk! Zou fijn zijn als ze daar nog eens een keer iets voor uitvinden!!

DSC00898Omdat Senna ziek was hebben we heel veel op de bank gelegen en sesamstraat gekeken πŸ˜‰

Mimoneda

Mijn mimoneda ketting brak voor de derde keer. Zo jammer!

DSC01130

Medeblogster, Tjulie, Β kwam op het idee om de Effect maker van catrice te dragen over een ander nude lakje. Dit moest ik even uitproberen! Ik heb onder The Effect Maker essence nude glam gebruikt. Het resultaat vind ik best mooi! Het is veel egaler. Ik heb een lakje nude glam gebruikt en Β daarover een laagje The Effect Maker. Deze combi ga ik vaker dragen. Ik heb ook nog geprobeerd met een peach lakje en daarover The Effect maker maar dit was geen succes πŸ™‚ (foto glanzend net nagelriemen gesmeerd)

foto (20)

Voor Senna kocht ik nieuwe schoentjes. Hij groeit zo snel!

pepernoten

En ik spotte de pepernoten weer in de winkel!!

Zo. Dit was mijn week. Eigenlijk zijn we voornamelijk thuis geweest. Vandaag, zondag, zouden we naar de musical van Bob de Bouwer gaan, maar dit ging helaas niet door omdat Senna nog te ziek is. Jammer, maar we gaan snel een andere keer iets leuks doen. Aankomende week heb ik een vrij rustige week. Het wordt trouwens van de week weer heerlijk warm las ik op de weersverwachting. Heeeeerlijk!! Kan niet wachten!

Ik hoop dat ondanks dat mijn week niet heel intressant is geweest, jullie het toch leuk vonden om te bekijken. Hoe was jullie week?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al viaΒ FacebookΒ en Bloglovin?

Reacties

 • Girlsstaystylish.nl

  Leuk artikel, en erg schattig zoontje heb je :).

  • Saskia Hardeman

   Dank!

 • Annelie

  Ziet er leuk uit! Minder dat je zoontje was ziek was πŸ™ Hopelijk gaat het nu alweer een stuk beter.

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel!!

 • Jhemyla

  Ik hoor heel veel verhalen over de mimoneda ketting . Dat ze zwak zijn etc. maar ze zijn zooo leuk

  • Saskia Hardeman

   Bedankt voor je reactie! Ja echt jammer dat ze zo snel kapot gaan. Ik had er nooit problemen mee, maar na de eerste keer dat hij brak gebeurt het steeds vrij snel weer. Ik denk dat ik een bredere ketting ga kopen en hopen dat die niet zo snel breekt..

 • Robin

  yeaaah pepernoten! heerlijk! en je nagels zijn mooi =)

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel voor je reactie! Beetje vroeg die pepernoten maar wel lekker! πŸ˜€

 • Tjuly

  Hee das mijn tip! En vind je effect maker mooi staan over essence nude glam! Die heb ik ook trouwens.. een heerlijk lakje is dat!
  Altijd leuk om andermans leven in te zien op deze manier!
  Hoop dat Senna snel weer beter is!

  • Saskia Hardeman

   Haha ja bedankt nog πŸ˜‰ Was een erg goed idee van je. Ik vind de combinatie super mooi! Ik hoop ook dat Senna snel weer beter is, maar hij is wel heel schattig, de hele dag knuffelen enzo, doet hij normaal nooit zo veel πŸ™‚

   • Tjuly

    ahh dat heeft ook wel wat he.. kan het mij voorstellen πŸ˜‰

 • Beautyjuf

  Ahh, sneu dat je kereltje zo ziek is geweest…Ik vind dat altijd zo zielig bij kleine kids πŸ™ Pepernoten vind ik erg lekker, maar dat ze nu al in de winkel liggen vind ik echt veel te vroeg.

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel voor je reactie! Bij kindjes is het altijd zo lastig omdat ze niet kunnen aangeven wat er aan de hand is. Ja indd vroeg he!

 • Beautydagboek

  Vervelend dat je zoontje ziek was! Hoe oud is hij? Veel beterschap voor hem, bronchitis kan heel vervelend zijn. En ik heb inderdaad de pepernoten ook alweer gespot, wel erg vroeg dit jaar!

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel voor je bericht! Mijn zoontje wordt 3 okt 2 jaar! Gaat zo snel πŸ™‚

 • Rachel

  Wat een droppie is Senna hier nog!
  Onlangs geplaatst door Rachel: Dag uit m’n leven #17. Een luie dag

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.