Outfit Sophia (schoenen, zonnebril, jurk <3)
6 jun 2018 Kinderen Mama 1

Outfit Sophia (schoenen, zonnebril, jurk )

Als er iets is dat ik heel leuk vind om bij andere blogs en sites te bekijken, dan is dit wel kinderkleding. Vinden jullie dit ook? En stiekem is het overigens nog leuker om setjes kleding te maken en deze te fotograferen. Om gewoon eens wat uit te proberen maakte ik onlangs wat outfit foto’s van Sophia, gewoon helemaal random en totaal niet gestyled eigenlijk, maar ik vind het wel mooi geworden!

Het is dus een outfitje wat Sophia heel regelmatig draagt en wat ik gewoon heel leuk vind. Sowieso ben ik heel erg van de jurkjes en rokjes en is mijn dochter het hier gelukkig helemaal mee eens. Vaak laat ik haar in de ochtend haar kleding kiezen en vaak maakt zij hierin hele leuke keuzes 🙂

Vingino By Danie

Het jurkje wat Sophia draagt is van Vingino uit de By Danie collectie. Wij houden van Vingino! Het is echt een heel fijn merk en wat ik als mama zo fijn vind is dat de stof zo stevig is. Ik kan hiermee de meest lastige vlekken uit kleding krijgen, maar de stof blijft ook heel mooi. Wat ik vooral aan dit jurkje zo leuk vind is de rok. Gewoon een heerlijk wijd uitlopende rok. Ik houd ervan.

Lees ook: kind zelf kleding kiezen

Bunnies schoentjes

En zoals ik al zei: het was niet de intentie om outfit foto’s te maken. Dus vergeef me die sokjes die boven de schoentjes uit piepen haha. Maar die schoentjes: zijn ze niet zoet?! Ik krijg hier dus echt heel veel reacties op, zelfs wanneer wij op straat lopen haha. Ze zijn gewoon echt heel schattig. Ik moest even wennen aan het feit dat er geen rits in zit, maar inmiddels gaan ze helemaal gemakkelijk aan en uit. Wij shoppen zelf de schoentjes altijd via de website van Bunnies omdat daar alle schoentjes uit het assortiment te vinden zijn. (ik werk weleens samen met Bunnies, maar dit is #nospon).

Zonnebril voor peuters

Ik merk bij beiden kindjes dat zij toch al aardig snel last hebben van het licht van de zon. En dit is voor mij herkenbaar, want zelf heb ik dit ook snel. Sophia heeft daarom vaak een zonnebril mee. Dit is overigens haar derde van dit seizoen want wij raken ze steeds kwijt haha. Voor ons dus geen dure zonnebrillen meer. Deze is gewoon van het kruidvat en kocht ik voor een paar euro. Ik vind het een leukerd en hij is ook aardig stevig.

Wat vinden jullie van deze outfit post van Sophia? Ik zou heel graag van jullie willen weten of je dit soort posts vaker zou willen zien? Misschien dat ik het dan wat vaker kan maken! Het is ook mooi weer om foto’s te maken 🙂 Laat het mij weten in de comments!

Wat vinden jullie van de outfit van Sophia? Dragen jullie kindjes ook graag zonnebrillen?

Reacties

  • Ilona

    Wat een leuk jurkje! Ik vind dit soort artikelen érg leuk om te lezen, ik doe graag wat inspiratie op 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv