Nieuwe schoentjes voor Sophia! (Bunnies kinderschoenen)
11 nov 2016 Mama 16

Nieuwe schoentjes voor Sophia! (Bunnies kinderschoenen)

Toen ik van de week vroeg of jullie het leuk zouden vinden als ik een artikel zou schrijven over de nieuwe schoentjes van Sophia kreeg ik hier heel veel enthousiaste reacties op! Toen Sophia deze schoentjes ontving kon ik het natuurlijk niet laten om er meteen een heleboel foto’s van te maken (de herfst is zó fotogeniek). Vandaag laat ik jullie daarom graag een aantal foto’s zien van Sophia met haar nieuwe schoentjes!

De eerste stapjes

Altijd spannend, dat moment wanneer kindjes de eerste stapjes gaan zetten en de wereld gaan verkennen. Toen Sophia begon met lopen en trots rondliep vond ik dit echt een mooie mijlpaal. Niet alleen een mijlpaal om trots op te zijn, maar natuurlijk ook een heel klein beetje met heimwee naar mijn lieve kleine baby.

bunnies

Want mijn baby is geen baby meer, maar een grote meid die het heerlijk vind om buiten te spelen en lekker rond te lopen. Sinds Sophia loopt heeft zij ook veel meer rust. Ze kan zelf doen wat zij op dat moment wil en ze dartelt gewoon lekker in het rond. Ik kan trouwens echt uren naar haar kijken wanneer zij rondwandelt, het is nog zo ontzettend vertederend en zit soms zelfs nog een beetje tussen waggelen en lopen in ;).

kinderschoenen

Bunnies kinderschoenen

Goede schoentjes zijn natuurlijk heel erg belangrijk om goed en stabiel te leren lopen. Helemaal blij waren wij dan ook toen wij deze schoentjes van Bunnies mochten ontvangen. Sowieso ben ik als mama van een meisje natuurlijk dól op de kleur roze en daarnaast zijn de schoentjes van stevig materiaal gemaakt en zien ze er gewoon heel erg mooi uit.

Bunnies Outlet

Een leuke tip om te weten is dat Bunnies ook een outlet shop (Bunnies outlet shop) heeft. Hier zijn alle schoentjes uit het vorige seizoen te vinden met een mooie korting. Het is dat Sophia helemaal voorzien is komend seizoen anders had ik het wel geweten, zeker een aanrader om even een kijkje te nemen!

De komende winter kan Sophia dus heel erg goed voorruit op deze schoentjes, ik kan niet wachten om de wereld samen met haar te verkennen

Vind jij de eerste stapjes ook zo vertederend om te zien?

Doe jij ook mee met de Baby Born winactie?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.