NIEUWE RUBRIEK: MELD JE AAN!
3 mei 2019 Lifestyle Mama 6

NIEUWE RUBRIEK: MELD JE AAN!

Een paar weken terug vertelde ik al in een weekoverzicht dat ik graag een nieuwe rubriek wil gaan opzetten. Ik kreeg zo veel leuke reacties hierop! Ik zal in dit artikel kort uitleggen wat de bedoeling is, en je leest hier hoe jij ook mee kan doen!

Het idee is om een nieuwe rubriek op te zetten waarin jullie, mijn lezers, hun weekmenu voor een enkele week delen. Dit zodat wij allemaal inspiratie op kunnen doen! Zelf heb ik altijd ontzettend veel moeite met bedenken wat te eten, dus vind ik het ontzettend leuk om te zien hoe anderen dit doen. Wellicht leer ik weer een hoop nieuws!

Benieuwd hoe zo’n weekmenu eruit ziet? Zelf deelde ik al eerder een weekmenu: ons weekmenu. Lijkt het jou ook leuk om een weekmenu te delen? Graag! Ik weet zeker dat wij elkaar kunnen helpen en inspireren met elkaars gerechten! Wanneer je mee wil doen mag je mij mailen op info@twinkelbella.nl

Ik ben benieuwd naar jullie reacties! Doe jij ook mee?

Reacties

 • Naomi

  Superleuk dat de rubriek er komt! Ik ben heel benieuwd naar alle inspiratie.
  Onlangs geplaatst door Naomi: De laatste weken op de basisschool

 • Rachel

  Wat leuk. Ik zou het wel leuk vinden om mijn weekmenu een keertje te delen. Ik als vegetariër die de maaltijden moet delen met 3 carnivoren 😅
  Onlangs geplaatst door Rachel: Cadeautips voor de 4e verjaardag

 • Brenda

  Leuk! Ben benieuwd naar de menu’s van anderen maar doe ook graag mee om anderen te inspireren.

 • Marilyn van Dijk

  Ik heb je een mail gestuurd want doe daar erg graag aan mee, leuk initiatief van je.
  Groetjes Marilyn

 • Rory

  Wat een leuk idee. Zelf maak ik juist niet altijd een heel weekmenu, maar alleen voor een paar dagen. Dan laat ik het van het weer of de omstandigheden afhangen wat de de dagen erna gaan doen. Ook wil ik het liefst alles vers in huis halen (groente en eventueel kip, vis of vlees) en niet al een week van te voren. Ik ben wel heel benieuwd overigens naar alle tips and tricks.
  Onlangs geplaatst door Rory: Waarom uit de band springen helemaal zo gek niet is

 • Cora

  Ow super want ik ben geen keukenprinses

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv