NIEUW: THULE SLEEK BLACK ON BLACK
17 mei 2019 Mama Zwangerschap 1

NIEUW: THULE SLEEK BLACK ON BLACK

Het duurde even.. Maar het begint er nu dan toch op te lijken dat heel langzaam de zomer in Nederland komt. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben wanneer ik zeg dat ik hier ontzettend naar uit kijk. De zon doet ons mensen nou eenmaal zo veel goed! Wanneer het mooi weer is, betekent dit ook dat we lekker naar buiten kunnen. Een fijne kinderwagen is dan ook een musthave. Ik vertel je vandaag meer over de nieuwe Thule Sleek Black on Black.

Lichtgewicht, veelzijdig en makkelijk wendbaar; dit omschrijft de nieuwe Thule Sleek Black on Black. Deze stijlvolle kinderwagen is zoals de naam al zegt, geheel uitgevoerd in het zwart. De Thule Sleek Black on Black heeft door het aluminimum frame in mat zwart een stoere look.

Naast dat de Thule Sleek aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet, is deze kinderwagen ook nog eens ontzettend praktisch. Door bijvoorbeeld een autostoeltje of reiswieg toe te voegen breid je de wagen gemakkelijk uit. Ook is het mogelijk om een extra zitje voor een tweede kindje toe te voegen. En wanneer er gebruik gemaakt wordt van het Thule Glider Board, kunnen er zelfs drie kinderen vervoerd worden.

Naast de nieuwe Black on Black editie is Thule Sleek verkrijgbaar in vijf andere kleuren: Grey Melange, Midnight Black, Shadow Grey, Navy Blue en Energy Red. Ook zijn er een scala aan bijpassende accessoires verkrijgbaar om eindeloos te combineren.

Thule Sleek Black on Black is vanaf gisteren (15 mei 2019) verkrijgbaar bij o.a. Babypark en Baby-Dump voor een adviesprijs van €1149,95 (incl. reiswieg en peuterzitting). Voor meer informatie over de Thule Sleek en online verkoopkanalen, check de website van Thule.

Reacties

  • Naomi

    Het grappige is dat ik, met de zomer in aantocht, ook altijd opeens een heleboel mensen achter kinderwagens zie lopen. Dat ik denk: Huh, was jij zwanger? Maar ja, onder de dikke winterjas bleef dat verborgen en dan in ’t voorjaar zie ik ineens overal kinderwagens, heb ik ’t idee. Moest ik ineens aan denken, bij het lezen van dit artikel;).
    Onlangs geplaatst door Naomi: Ik ben ‘de zwakste schakel’

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv