Mijn eerste kennismaking met Yankee Candles!
29 nov 2014 Lifestyle 25

Mijn eerste kennismaking met Yankee Candles!

Met name in het najaar ben ik gek op geuren in mijn huis. Mij kan je dan heel gelukkig maken met een fijne geurkaars. Vorige week ontving ik een pakketje met mijn eerste Yankee Candles! Ik was al langer erg nieuwsgierig naar deze kaarsen waar ontzettend veel over gesproken en geschreven wordt. Voor mij waren deze kaarsen nog helemaal nieuw en ik ga je vandaag graag vertellen welke geuren ik heb ontvangen en wat ik van de Yankee Candles vind! Lees je mee?

Yankee Candles

De meesten van jullie kennen de Yankee Candle waarschijnlijk als een geurkaars in een glazen pot. Yankee Candles zijn verkrijgbaar in de maten Large (110-150 branduren), Medium (90 branduren) en Small (25-40 branduren). Naast deze kaarsen zijn er ook nog Votive Candles, Tea Lights en Wax Tarts verkrijgbaar. Votive Candles zijn samples en hebben 15 branduren, deze kaarsjes vind ik er altijd erg leuk uitzien in glazen houdertjes. Ideaal aan de Votive Candles is dat je op deze manier een geur eerst kan uitproberen. Tea Lights spreekt voor zich: dit zijn theelichtjes welke in allemaal heerlijke geuren verkrijgbaar zijn. In een verpakking zitten 12 stuks en deze theelichtjes hebben 6 branduren per stuk. Wax Tarts kunnen enkel gebrand worden in een brander. Door het grote oppervlak van een Wax Tart geeft deze een sterkere geur af dan een Votive Candle. Een Wax Tart heeft 8 geururen.

Yankee Candles

Geuren

In mijn bestelling zaten de volgende geuren:

Snowflake Cookie (Medium Jar Candle € 22,55)

Het was even een gok om zonder de geur ooit geroken te hebben uit te kiezen en dan ook nog eens in een vrij groot formaat. Maar gelukkig heb ik goed gegokt en vind ik de geur heerlijk! De geur is het beste te omschrijven als lekkere vanillekoekjes die net uit de oven komen.

Red Apple Wreath (Small Jar Candle € 13,05)

Een appelgeur mag zeker niet ontbreken in mijn collectie aangezien ik dol ben op appels en op de geur hiervan. Deze appelgeur vind ik heerlijk winters met ergens een vleugje kaneel. Heerlijk om aan te steken tijdens een avondje op de bank!

Red Apple Wreath (Wax Tart € 1.79)

Ook bestelde ik van bovenstaande geur nog een Wax Tart. Wij hebben in ons huis meerdere woonlagen (de keuken onder en de woonkamer boven) en het leek mij lekker om op beiden plekken dezelfde geur te hebben.

Christmas Cookie (Wax Tart € 1.79)

Weer een heerlijke koekjesgeur! Ook in deze geur ruik ik duidelijk een vanillegeur, heerlijk als je huis zo naar koekjes ruikt.

Sicilian Lemon (Wax Tart € 1.79)

Ook citroen is een geur waar ik echt dol op ben. Zonder twijfel moest ik deze geur dan ook in huis hebben. Deze geur kan ik niet anders omschrijven dan een heerlijke pure citroengeur.

Christmas Tree (Wax Tart € 1.79)

Als extraatje zat deze geur ook nog in mijn pakketje. De geur van dennenaalden kwamen mij tegemoet, heerlijk om deze te branden tijdens de kerstdagen!

Yankee Candles

Conclusie

Yankee Candles heeft er zeker een fan bij! Wat een lekkere geuren en wat ziet het er allemaal mooi uit! De Medium Jar staat inmiddels standaard op mijn keukentafel en in de avond brandt deze er mooi op los. Ik heb nog niet alle geuren uitgeprobeerd maar ik heb natuurlijk wel de geuren geroken. Wat mij opvalt is dat het geen ontzettend sterke geuren zijn en dat is iets wat ik heel prettig vind. Niets zo vervelend als een sterke walm die van een geurkaars afkomt. Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt ben ik erg blij met mijn Yankee Candles en gaan er zeker nog meer volgen!

Kijk voor meer fijne geuren en voor meer informatie op de website van Yankee Candle Store.

Heb jij al weleens een Yankee Candle geprobeerd? Wat is jouw favoriete geur?

handtekening-saskia

tb

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Astrid V

  Lekkere geuren heb je uitgekozen zeg! Veel plezier ervan 🙂

  Liefs,

  Astrid

 • Lonneke

  wat een fijne review! Heerlijke geuren heb je gekozen. Ik heb zelf nog nooit yankee Candle geprobeerd maar weet nu al dat ik ook gelijk fan wordt!

 • Marion

  Onlangs heb ik bij een andere shop besteld, maar ik hoor zoveel goed over Yankee candle dat ik toch maar hier ga bestellen denk ik. Leuk om te lezen. Doe ik mooie ideeën op!

 • Nelleke

  Ik heb nu al zoveel positieve verhalen gehoord over deze kaarsen, dat ik ze zelf ook maar eens in huis moet halen (: Ben erg benieuwd!

 • Diana Carlton

  Ik heb de wax tarts ook thuis liggen, ze ruiken erg lekker! Ik vind de grote kaarsen wel wat aan de dure kant, maar aan de andere kant; je doet er wel lang mee.

 • angelique

  Ik wil ze ook graag nog eens testen. Al hou ik wel van sterke geuren, als het tenminste een lekkere geur is

 • Suzanne

  Leuk om te lezen. Ik ben ook helemaal van de geurkaarsjes en waxgeurtjes in huis!

 • Svenja

  Ze zijn zo heerlijk. Echt mijn favo geurkaarsen <3

 • Petra

  Ze klinken heerlijk allemaal, maar ik heb ze zelf nog nooit geprobeerd….jammergenoeg!

 • Evelien

  Lekker zeg! Tot nu toe heb ik alleen nog maar waxtarts geprobeerd, maar ik wil zeker nog eens een grote kaars.

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla

  Yay je hebt ze! Ik ben nog een Yankee virgin heb er zelfs nog nooit aan kunnen snuffelen. Ben heel benieuwd!

 • bymarlayne

  Ik heb er echt al zoveel goeds over gehoord! Binnenkort ga ik er misschien zelf ook wel een paar bestellen.

 • Infinity

  De geur christmas cookies lijkt me heerlijk! Ik ben er van plan om er ook enkele te bestellen.

 • Kirsty

  Ik heb toevallig vandaag net een heleboel besteld hihi! Ben erg benieuwd naar de Yankee Candle producten 🙂

 • Estrella

  Al veel over gehoord (gelezen) maar zelf nog nooit gekocht.

 • Manon

  Ik wil ze ook nog graag uitproberen!

 • Iris

  Ik zou ze wel willen proberen. Citroen en de Cookie varianten lijken me fijn.

 • Gerda

  Goede review. De winkel waar jij over schrijft heeft morgen een speciale openingszondag waar je ze allemaal kunt komen ruiken. En omdat het een kerstspecial is serveren ze ook nog een gluhwein en hete choco. Ik heb nu al zin in de kerst! 🙂 Hun adres staat op de website: http://www.my-store.nl. Tot morgen?? :-)))))

 • Sanae

  Ik ben ook een enorme fan! Vind het absoluut geen gehypte kaarsen. Ze zijn oprecht heerlijk!

 • wellnewss

  Het lijkt mij echt heerlijk! Je nieuwe lay-out is mooi. Xx Laura

 • Anniek

  Ik hoor hier zoveel mensen met positieve verhalen over, maar zelf heb ik nog steeds nooit iets van Yankee Candle uitgeprobeerd. Wel fijn dat het nu op sommige plekken ook ‘live’ wordt verkocht, dan zijn de leuke kaarsjes wat beter verkrijgbaar. Misschien binnenkort maar eens wat gaan bestellen, het klinkt namelijk wel heel goed! 🙂 Liefs

 • Nina Simplynspecial

  Ik heb ze helaas nog niet zelf in huis, maar word nu wel nieuwsgierig want ik hou van lekkere geurtjes 😀 Hmm! Misschien toch ook maar aanschaffen..

 • Maroussia

  Snowflake cookie is heerlijk. Ik heb hem zelf ook 🙂 x

 • Teddy

  Ik heb er laatst ook twee gekocht, ze ruiken zo lekker!!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.