Look met Bo-Ho
7 jan 2016 Beauty Make up 21

Look met Bo-Ho

Een van de leuke dingen van het bloggen is de mogelijkheid krijgen om nieuwe merken uit te proberen. Dit keer mocht ik het natuurlijke merk Bo-Ho uitproberen. Ik ontving een aantal producten en vertel hier graag meer over!

Bo-Ho Cosmetics

Bo-Ho Cosmetics

Bovenstaande producten heb ik uitgeprobeerd. Op het eerste oog ziet het eruit als mooie producten om te gebruiken voor een dagelijkse look. Vooral de matte bruine kleur ziet er super uit!

De producten op een rijtje:

Blush in de kleur Rosé (€ 11,70/4,5 gr)
Oogschaduw in de kleur Cacao (€ 8,80/2,5 gr)
Oogschaduw in de kleur Vanille (€ 8,80/2,5 gr)
Lippotlood in de kleur Rouge (€ 5,80/1,04 gr)

Bo-Ho Cosmetics

Bo-Ho Cosmetics

Jaren 60 stijl

De producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, en er worden geen parabenen of siliconen gebruikt.

De stijl die de producten uitstralen vind ik onwijs gaaf. Het geeft een hele “natuurlijke” uitstraling en de verpakking vind ik uniek vormgegeven. Niets plastic, de verpakkingen zijn zelfs recylclebaar! Daarnaast zijn de producten geinspireerd op de jaren zestig. Laat ik daar nou net gek op zijn!

Bo-Ho Cosmetics

Assortiment

Het assortiment van Boho Cosmetics is zeer uitgebreid. Ik schreef eerder bijvoorbeeld al eens over de nagellak van dit merk. Niet alleen daaruit heb je keuze genoeg, maar het hele assortiment is om verliefd op te worden. Mooie kleuren van lekker fel tot mooie nude tinten zoals ik die vandaag laat zien.

BoHo Cosmetics

Verpakkingen

De verpakkingen kunnen dan nog zo mooi zijn: eigenlijk willen we natuurlijk gewoon de swatches zien. Want eenmaal aangebracht op het gezicht moet het nog steeds mooi zijn. Met de swatches zijn zoals je kan zien helemaal niets mis! Ik vind ze erg mooi, precies de kleuren waar ik van houd!

BoHo Cosmetics

Look met Bo-Ho

Alle producten die genoemd worden in dit artikel heb ik in bovenstaande look gebruikt. Heel subtiel en daarmee perfect voor een dagelijkse look! De blush kan je zo heftig aanbrengen als je zelf wil. Ik heb het heel licht aangebracht voor net dat beetje kleur op de wangen. Ook het lippotlood is vrij subtiel. Deze blijft overigens gedurende de dag prima zitten!

Bo-Ho Cosmetics

Conclusie

Zoals je tussen de regels door misschien al hebt kunnen lezen: ik ben heel tevreden met de producten. Het is natuurlijk heel prettig dat dit merk zo milieubewust is, maar daarnaast is de kwaliteit ook erg goed. Zelf ben ik super blij met de oogschaduws, vooral de bruine matte tint gebruik ik heel graag. De kleur is gewoon precies goed!

Ook het gebruik van de producten is heel fijn. De punt van de lippotlood, vind ik iets hard, maar er komt nog steeds voldoende kleur van af. De oogschaduw is gemakkelijk te blenden en vrij zacht van structuur (wel even de kwast aftikken). En de blush? Die gebruik ik inmiddels elke dag!

Heb jij al eens iets van dit merk uitgeprobeerd? Wat vind je zo op het eerste gezicht van de producten?

De producten van BoHo Zijn te koop in de webshop van Solobiomooi.

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review. 

 

Reacties

 • Manon

  Mooie look. Ik vind de oogschaduw kleurtjes echt heel erg leuk.

 • Marijke I easydailyfood

  Ik kende dit merk helemaal niet. De make-up look staat je mooi!

 • Chantalle

  Wauw het staat je echt heel erg mooi! Ik kon dit merk nog niet.

 • Simpel, met een snufje liefde

  Ze zien er heel mooi uit. Ik zou er zelf ook voor kiezen omdat ze mooi mat en goed voor een alledaagse look kunnen. dat ze geen siliconen en parabenen bevatten vind ik een groot pluspunt!

 • Eva

  Nee ik kende dit merk nog niet maar nu ben ik wel hartstikke nieuwsgierig. Wat een goede pigmentatie! En het feit dat het alleen natuurlijke ingrediënten bevat en geen siliconen en parabenen spreekt mij erg aan! Ik ga nu even een kijken nemen in de webshop…
  Liefs!

 • Galina

  Wat leuk, ik heb net allemaal make-up gehaald van BoHo om eens uit te proberen, omdat de plaatselijke natuurwinkel het nieuw in het assortiment had. Goed om te weten dat jij er in ieder geval al positief over bent (zelf nog niets geprobeerd want eerst ff foto’s maken)

  • Saskia Hardeman

   Ah heel leuk, ik kijk uit naar je review!!

 • Rosanne

  Ik vind vooral die blush heel mooi, een beetje oudroze lijkt het wel. Match perfect met brave van MAC haha. liefs

 • Saar

  Mooie look!

 • Simone

  Ziet er mooi uit, ik had er nog nooit van gehoord, dit merk.

 • Loene

  Ik kende het merk eerlijk gezegd helemaal niet, maar vind het wél héle mooie producten! Die bloemetjes gegraveerd in de producten, vind ik mooi 🙂

 • Nesrin

  Fijne review, heel duidelijk. Ik vind de look erg mooi. Het merk is nieuw voor mij en de producten zien er mooi en lief uit.

 • Els

  Op het eerste gezicht zien de producten er prachtig uit! Het oog wil ook wat ;-). Ik kende de producten nog niet. Fijn dat ze bevallen :-).

 • Bertine

  wat een goed merk! ziet er goed uit en fijn dat je zo tevreden bent erover.

 • Petra

  deze producten zien er echt super mooi uit, zelf heb ik een aantal producten van Boho en ik gebruik ze best wel heel graag…juist omdat ze heel basic zijn, maar toch zo mooi…

 • Ysanne

  Oeh wat ziet dit er mooi uit! Ik kende het merk nog niet, maar lijkt me wel wat 🙂

 • Karlien

  Ziet er inderdaad mooi uit. En zeker leuk onderdeel van bloggen: het testen van producten 🙂

 • Mariska

  Dit merk is nieuw voor mij, maar het ziet er heel fijn uit! Leuke look 😀

 • Nilou

  Leuk merk voor mensen die van de vintage stijl houden 🙂

 • beautifulday4makeup

  De blush lijkt mij echt super

 • alexa

  zien eruit als prima producten, goede pigmentatie en fijne swatches sen bij jou staat het heel goed!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.