Review Little Tikes Trike (+WIN!)
7 jun 2017 Mama Speelgoed 35

Review Little Tikes Trike (+WIN!)

Wanneer je mij volgt op social media zoals instagram dan weet je waarschijnlijk al dat Sophia en ik vorige week een heel leuk uitstapje hadden naar de verkeerstuin in Utrecht. Sophia mocht daar namelijk heerlijk in het zonnetje rondfietsen op de Little Tikes Trike. Dit is een driewieler speciaal voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 3 jaar. En weet je wat? Je kan vanaf vandaag ook zo’n ontzettend leuk fietsje winnen! Lees snel verder voor de voorwaarden.Β 

Little Tikes Trike

In de bijbehorende video bij deze winactie kan je meer zien over de Little Tikes Trike. Zo kan je zien hoe fijn Sophia op het fietsje zit en hoeveel lol ze hiermee had. Voor Sophia hoefde ik alleen het tuigje om te doen zodat ze goed zou blijven zitten. Voor de wat kleinere kindjes is er ook een speciaal zitje met leuningen. Voor de weer wat oudere kindjes kan allebei verwijderd worden en kan het kindje helemaal zelfstandig zitten Γ©n trappen!

Win een Little Tikes Trike

Hoe super leuk is het dat ik een van jullie blij mag maken met zo’n fantastisch fietsje! Wat je hiervoor moet doen? Dat zie je hieronder!

 • Volg mij op youtube en like bijbehorende bovenstaande video
 • Het is niet verplicht, maar wel handig als je op youtube een bericht achterlaat dat je mee doet
 • Like Little Tikes op Facebook

De winactie loopt tot en met volgende week dinsdag 13 juni 2017. De winnaar wordt op 14 juni 2017 bekend gemaakt. Zorg dat aan alle voorwaarden wordt voldaan, wanneer dit niet het geval is wordt je buitengesloten van deelname.

Doe jij ook mee met deze gave winactie?

Reacties

 • Cindy Jerphanion

  Wow🚩 wow !!!!
  Wat moooi πŸ™ƒπŸ™ƒ ben helemaal onderste boven van!!

  Wow wat zal dit supergaaf prijs voor bij mijn kleine meisje van 1 kan mama met haar samen op pad met de fiets .

  Geliked 🚩en gedeeld πŸš©πŸ‘πŸ€ duimen draaienoveruren! !

  • Saskia Hardeman

   Leuk dat je meedoet Cindy, je mag even reageren op youtube en daar de voorwaarden volgen.

 • Olja RΓΆdel-Noordman

  Zo.. ik heb ook op YouTube een berichtje achtergelaten.
  Nu duimen als verjaardagscadeau voor mijn dametje milou❀

 • natasia

  wauw super leuk!!! ik doe mee voor little Sophie!!!! en die flamingo tas is te leuk!!!
  wel anders dan de driewiellers 6 jaar geleden! en ook ideaal dat tuigje enzo!!

 • Bibi Hensens

  Jaaaaa! Ik doe mee πŸ™‚ Lijkt me een GEWELDIG cadeau voor mijn zoontje Collin. Hij wordt over drie maanden alweer twee jaar en een mooier cadeau kan ik me eigenlijk niet voorstellen…..

 • Lotte & Saar

  Wat een toffe prijs! Wij duimen!
  Was even onhandig op YouTube ivm veilige modus maar het is gelukt!

 • Baukje van der Wal

  Heel erg leuk! Heb na 100 pogingen (slecht internet) op je you tube filmpje kunnen reageren. Ben benieuwd!
  Ps: kun je mijn mailadres terug vinden bij mn reactie ? πŸ™‚ sorry, ik ben een Youtube nerd.

  • Saskia Hardeman

   Oh wat goed van je dat je zegt, bij youtube kan dat niet inderdaad. Ik kan wel reageren op de personen die mee doen op youtube, dus dan doe ik dat. En desnoods kan ik ze vaak wel vinden via Facebook πŸ˜‰

 • Jasmijn

  Super gaaf Olivia vindt buitenspelen heerlijk helemaal als we op pad kunnen dus deze fiets zou geweldig zijn!

 • Bertine

  Aah dat schattige zwaaitje van Sophia aan het einde<3. Ik doe heel graag mee met de winactie! Dat fietsje is super acute voor mijn dochtertje! Ook al is ze nog maar 4 maanden, er komt vanzelf een tijd dat ze het kan gebruiken haha! En dat gaat vast snel genoeg… Ik was al geabonneerd op je youtube kanaal en heb de video een like gegeven. Ik volg Little Tikes nu ook op Facebook! (ik zal deze reactie ook even kopiΓ«ren en onder de youtube video plaatsen)

  • Saskia Hardeman

   Yep, helemaal goed, ik heb je inderdaad ook op youtbe voorbij zien komen πŸ™‚

 • Jose Aalbers

  Wauw wat te gek! Ik denk dat onze kleine man Noah als een prins op deze geweldige driewieler gaat zitten. Ideaal voor bezoekjes aan de supermarkt etc. Ga keihard duimenπŸ€πŸ€πŸ€

 • Marian B

  Leuk filmpje en wat een tof fietsje (er zat ook zo’n leuk meisje op). Doe heel graag mee voor mijn eigen dochtertje.

  • Saskia Hardeman

   Hihi ja dat meisje op dat fietsje vind ik ook al zo leuk πŸ˜‰ ❀️

 • Eveline

  Hoi
  Het lijkt mii super tof om deze te winnen voornonze dochter Ashley.

  • Saskia Hardeman

   Hoihoi, leuk dat je mee wil doen! Wanneer je aan de voorwaarden voldoet neem ik je mee in de loting πŸ™‚

 • Jeanne

  Wauw, wat een gave winactie!
  Ik doe graag mee voor Adrian, hij zal zo’n fiets geweldig vinden!
  Ook fijn dat hij er dan goed en veilig opzit met de tuigjes enz.
  Hij probeert steeds al op de fiets van zijn grote zus te klimmen, maar komt uiteraard niet verder dan 1 been over de stang haha.
  Ik zal ditzelfde ook op youtube reageren.

  • Saskia Hardeman

   Haha ja grappig, mijn dochter probeert ook steeds op de fiets van haar grote broer te klimmen πŸ™‚

 • Linda Post

  Super leuk! Gereageerd onder je YouTube filmpje! πŸ™‚

 • Lisette Kleiweg

  Geweldig leuk, ik heb meegedaan op YouTube en Littletikes op FB geliked, nu maar duimen ! πŸ€πŸ™β€οΈ

 • Miekske Dingens

  Wat leuk!!! Dolgraag een kansje, geliked op YT en gerea via manlief zijn account Mr Drumpel πŸ™‚ hihi

 • Claudia Diependaal

  Gaaf zeg ik die heel erg graag mee. Eh hoe zet ik n reaktie op YouTube dat heb ik nog nooit gedaan nl πŸ˜‰

 • msevairene

  Ik heb meegedaan ! Ik doe niet gauw mee aan winacties maar deze vind ik echt wel super tof ! Als ik niet win koop ik binnenkort zelf zo eentje ;-).

 • Astrid

  Volgde je al, en heb een duimpje omhoog gegeven. Wij hebben zelf de oudere versie van deze Little TIkes driewieler, met wielen die ontzettend lawaai maken (dat was waarschijnlijk heel hip vijf jaar geleden, toen onze zoon hem voor zijn eerste verjaardag kreeg) Ontzettend irritant dus, en met de derde en straks vierde mogen we wel weer een nieuwe hebben.. Prachtig roze is niks mis mee πŸ˜‰

 • Linda Raaijmakers

  Ik doe heel graag mee voor ons nichtje Tess die dit natuurlijk helemaal geweldig zou vinden πŸ˜€ onze tweeling Lucas & Eva hadden ze ook maar die zijn helaas zo versleten door de vele kilometers die ze gemaakt hebben dat ik graag een nieuwe zou willen winnen voor Tess πŸ˜€

 • Karlijn

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Yinthe en haar nichtje πŸ˜ƒ
  Buiten spelen is hier een favoriete bezigheid en met een mooi fietsje zal het buiten spelen nog leuker worden! (Reactie achterlaten op you tube wil maar niet lukken. Ik krijg een foutmelding)

 • Melanie

  Heel gaaf!!! 😍

 • melissa

  Dat is nog eens een leuk cadeau! Ik waag graag een kansje

 • Christa

  Ik zag hem net op tijd! Maar uiteraard doe ik mee πŸ˜€
  Heb me geabonneerd op je YouTube kanaal en een reactie achter gelaten!
  Super leuke actie dit! Tenminste nuttig πŸ˜€

 • Johannes Henderikus

  Voor opa’s koningin! β™₯

 • Josien Hillebrands

  Voor prinsesje Indira β™₯

 • Sien van Biessum

  Deze oma doet mee

 • JS Gajadhar

  Voor mijn lieve meissie

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.