Kletsen: Ik vind het zo spannend!
25 feb 2019 Lifestyle Persoonlijk 3

Kletsen: Ik vind het zo spannend!

Hoi lieve mensen. Het is zondagavond, en eigenlijk had ik bedacht om vandaag geen artikel meer te schrijven voor morgen. Gewoon even niet fit, ontstoken ogen, moe, je kent het vast allemaal wel. En toch kan ik het niet laten en wil ik gewoon nog heel even kletsen met jullie..

Hoe onze afgelopen week was, dat heb je natuurlijk al in onze vlog kunnen zien. Nog niet gezien? Via volgende link ga je er direct naartoe: Weekvlog. En wat hadden we trouwens dit weekend prachtig weer! Echt genieten. Wat mij betreft kan het allemaal niet snel genoeg gaan. En snel, dat gaat het ook want ik besefte mij opeens afgelopen week dat wij al bijna in maart zitten. En dan gaat de lente toch echt beginnen! Heerlijk!

Vakantie

Maar nu eerst is het aankomende week vakantie. Gelukkig maar een weekje, dat is te overzien. Ik ben er altijd maar eerlijk over: ik ben gewoon niet dol op lange vakanties. Gewoon omdat ik het heel erg lastig vind om mijn kinderen continue de uitdaging te bieden die zij nodig hebben, en omdat ik een eigen bedrijf heb waar altijd wel iets aan moet gebeuren. Die combi vind ik heel erg lastig. Maar: het komt helemaal goed. Sophia zal gewoon naar de opvang blijven gaan, en ik heb oppas kunnen regelen deze week zodat mijn kinderen leuke dingen kunnen doen, en ik gewoon aan het werk kan.

Zo spannend!

Voor morgen (maandag) zal ik de ochtend gaan werken. Een van de dingen die ik ga doen is het opnemen van een video over mijn (prenatale) depressies. Dit zal de aller eerste keer zijn dat ik er zo uitgebreid over zal vertellen. Ik vind het ontzettend spannend en ook erg moeilijk, maar vind ergens ook dat ik het moet doen. Er zijn zo veel vrouwen die mij contacten die met hetzelfde verdriet zitten. En dat niet alleen, er zijn heel veel mensen met een depressie. Het is niet makkelijk om dat taboe te doorbreken, maar alle beetjes zullen helpen. Echt, sinds ik het zelf heb meegemaakt kan ik niet hard genoeg roepen wat voor vreselijke ziekte dit is. Dat wordt echt heel erg onderschat. Als alles goed gaat verwacht ik deze video woensdag op mijn blog te laten komen. De extra video’s verschijnen altijd eerder op Youtube. Wanneer je mij daar volgt weet je zeker dat je niets mist! Via volgende link kan je direct abonneren: Youtube. Oh en heb je de laatste extra video al gezien waarbij ik heel veel leuke pakketjes uitpak (klik)?

Zo mensen. Ik duik mijn bed alvast lekker in. Senna logeert, dus het is best rustig in huis. Kan niet wachten om hem snel weer te knuffelen. Veel liefs!

Hebben jullie ook vakantie?

Reacties

 • Naomi

  Sterkte met het opnemen van de video vandaag. Dapper dat je dat doet. Ik ben heel benieuwd!
  Onlangs geplaatst door Naomi: Het ‘gemiddelde’ kind

 • Patricia

  Wat goed dat je het onderwerp depressie bespreekbaar maakt. Ik kan mij voorstellen dat het ook best eng is om zo open over je gevoel nu of in het verleden te praten. Ik ben heel benieuwd naar de video. Wij hebben ook vakantie. Heerlijk dat niet zo vroeg de wekker gaat! Fijne vakantie komt vast goed!
  Onlangs geplaatst door Patricia: Mommy Stories ‘A look in my life’

 • Ilse Visscher

  Lijkt mij ook heel moeilijk! Knap dat je het gedaan hebt, zal morgen je video bekijken. Ik heb respect voor je Sas, hoe je het doet. Een fijne week en hopelijk voel je je snel wat beter! X
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Is ons huis wel zo kidsproof als wij denken?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv