KLETSEN: HOE GAAT HET HIER? (EN WAAROM AFWEZIG)
19 okt 2020 Kinderen Mama 3

KLETSEN: HOE GAAT HET HIER? (EN WAAROM AFWEZIG)

Zo. Het is weer eens tijd om gezellig met jullie te kletsen. Hier op mijn blog, en ook in mijn vlogs, was ik even afwezig. Onder andere klets ik jullie daar over bij, en ook vertel ik natuurlijk over hoe het hier thuis gaat, maatregelen omtrent corona etc! Lees je mee?

Alhoewel hier thuis alles haar gangetje leek te gaan, is er toch weer een heleboel gebeurd. Eigenlijk kan ik niets anders zeggen dan dat het bij ons thuis gewoon lekker loopt. Natuurlijk loop ik weleens tegen de struggles aan welke herkenbaar zal zijn voor elke vader en moeder. Denk bijvoorbeeld aan ochtendstress, kinderen die niet willen eten etc. Dit zijn allemaal dingen die erbij horen en vaak ook vanzelf weer voorbij gaan. Wat ik zelf toch wel een van de belangrijkste dingen vind is dat het goed met de kinderen gaat op school. En dat gaat het gelukkig. Dus ik ben een blije mama :). Zowel Senna als Sophia  hebben het naar hun zin op school en doen het gewoon goed. Dus dat is iets om heel blij mee te zijn.

Nieuwe Corona Maatregelen

Naast dit alles hadden we natuurlijk afgelopen week de persconferentie. Nu zat ik even te twijfelen om dit apart te benoemen. Alleen het treft ons allemaal, dus ja, ook hier benoem ik het nog even. Voor ons zelf hebben de nieuwe maatregelen niet al te veel invloed. Ja, de komende weken uit eten die ik gepland had staan zijn natuurlijk gecanceld. Maar goed dat is niet het ergste. Het ergste is natuurlijk dat de horeca weer plat ligt, en dat corona nog steeds veel mensen te pakken krijgt. Gelukkig mogen de kinderen naar school blijven gaan (wat ik voor hen vooral heel fijn en belangrijk vind). Voor het werk van mijn man (familiebedrijf glutenvrijewebshop) zijn deze tijden wederom wel weer ontzettend hectisch. Ik prijs ons dan ook altijd maar weer gelukkig met het feit dat ik in principe altijd thuis ben, en ik in dit soort hectische situaties er altijd voor mijn gezin kan zijn. Ik maak mij wel eens zorgen met hoe het allemaal verder zou gaan. Persoonlijk moet ik gewoon niet denken aan een lockdown. Dat zou ik echt erg vinden.

Waarom afwezig?

Zoals ik eerder al beschreef was ik even afwezig. Ik voel mij daar weleens vervelend over. Vooral wat betreft mijn blog. Met het aantal bezoekers dat ik per maand mag ontvangen vind ik dat jullie tenminste van mij mogen verwachten dat ik elke dag iets nieuws plaats. Toch gaat dit niet altijd even makkelijk (merk ik). Waar ik het meest tegenaanloop is dat ik het moeilijk vind om nieuwe en interessante onderwerpen te verzinnen en aan te snijden. Eigenlijk wel een beetje een soort van blogdip. Neemt overigens niet weg dat wanneer ik iets plaats, ik dit wel weer onwijs leuk vind. Ik zou mijn blog ook echt niet willen missen. Wat mijn vlogs betreft: mijn camera is kapot. Ik heb besloten hem te laten maken, maar dit duurt inmiddels al een hele tijd. Ik heb daarom besloten om een nieuwe camera te kopen. Ik zal dan ook snel weer het vloggen oppakken Want dat vind ik oprecht onwijs leuk om te doen! Voor degenen die mijn laatste vlog nog niet hebben gezien, die volgt hieronder!

Tot zover lieve mensen. Aankomende week zal er in ieder geval doordeweeks elke dag een artikel online komen. Mochten er overigens lieve volgers zijn die een verhaal willen delen (of gastbloggen), mail mij! Dat mag op info@twinkelbella.nl

Een fijne nieuwe week en heel veel liefs!

Hoe gaat het met jullie?

Reacties

 • Wendy

  Fijn om weer van je te horen, maar als het even niet gaat is dat echt niet erg hoor dat snappen de meeste van ons echt wel.
  Fijn dat het goed gaat bij jullie, hier gaat het gelukkig ook goed.
  Liefs Wen

 • Naomi

  Als het bij je man drukker is op het werk, kan ik me goed voorstellen dat er meer van jouw tijd en energie naar de kinderen gaat. En ik hoop helemaal met je mee dat het niet tot een ‘echte’ lockdown gaat komen!
  Onlangs geplaatst door Naomi: Het is stil…

 • Florentine

  Fijn om weer even iets van je te horen!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.