KLETSEN: even een dip
20 mei 2019 Lifestyle Persoonlijk 7

KLETSEN: even een dip

Hoi lieve mensen. Weer even tijd voor een kletsupdate. Het moment dat ik dit bericht type, is het zondag aan het einde van de middag. Ik heb vandaag goed opgeruimd in huis, en nu ben ik moe haha. Vanavond ga ik lekker even de tijd voor mijzelf nemen en sluit ik mij op in de badkamer voor quality time. Ik heb dat soms even nodig! Maar voor nu klets ik jullie eerst even bij. Lees je mee?

Ik zal gelijk maar met de deur in huis vallen: ik zit in een blogdipje. En net toen ik dacht dat het alleen bij een blogdip zou blijven, kwam daar ook een vlogdip achteraan. Dat heb ik eens in de zoveel tijd en het houdt mij ook scherp. Hoop ik. In ieder geval: het bloggen vind ik op het moment lastig. Soms ben ik gewoon moe, en zijn er zo veel andere dingen die mij bezig houden. Vooralsnog lukt het mij wel om steeds iets te plaatsen, maar ik merk wel dat het mij wat meer moeite kost dan normaal.

Vloggen

Qua vloggen is het geen geheim dat ik hier groter in wil groeien. Ik zal geen gekke taferelen uit gaan halen, maar groeien op youtube is gewoon ontzettend moeilijk. Vooral omdat er al zo veel mensen zijn die een kanaal hebben. Daarnaast vind ik dat het er vaak heel erg op lijkt dat hoe gekker je een video maakt, hoe groter je wordt. Meer views? Gooi gewoon eens het woord sex in de titel: gegarandeerd dat je veel views krijgt. Misschien moet ik het maar eens proberen haha. Maar ergens staat het mij ook tegen. Ik wil het mijn kinderen ook gewoon niet aandoen om met dit soort dingen mijn video’s te verkopen. Hoe dan ook: mijn afgelopen vlog is heel slecht bekeken en ik merk dat ik daar dan gewoon van baal.

Begrijp mij niet verkeerd: ik ben super dankbaar voor alle mensen die mij volgen. En ik blijf mij verbazen over hoeveel mensen mijn vlogs kijken. Het zijn er dan geen tienduizenden, maar ik vind duizend mensen al veel haha. En toch worden mijn blogs veel beter gelezen. Dat is aan de ene kant natuurlijk iets om heel blij mee te zijn, maar aan de andere kant ben ik daardoor een beetje verwend en valt het tegen wanneer de views van een video minder zijn. Ik heb ook echt geen idee hoe ik het anders zou kunnen doen. Maar goed, wellicht iets om de komende tijd eens naar te kijken.

Mochten er van jullie uit ideeën zijn, dan hoor ik het heel graag! Ik vind het altijd wel fijn om dit soort dingen maar gewoon gezegd te hebben 🙂

Nieuwsgierig naar hoe onze afgelopen week eruit zag? Bekijk dan onze weekvlog! Klik op de volgende link om direct naar de video te gaan: Weekvlog.

Dankjewel voor het lezen

Reacties

 • Priscilla

  Ik vind je vlogs altijd heel leuk maar ik ben echt een blog lezer. Dat kan ik snel even tussendoor doen en een filmpje afkijken.. dan komt iedereen weer meekijken of willen ze weten wat ik “nu weer kijk” dus dat moet ik echt plannen wanneer Ik alleen ben. Hopelijk ben je weer snel uit je dip!
  Onlangs geplaatst door Priscilla: Onze ochtendroutine

 • Inge

  Ik vind jouw vlogs altijd heel leuk, voor mij mogen ze zelfs wat langer zijn 20-25 minuten haha.. Vind altijd jammer als het na 10-13 min afgelopen is..
  En doe vooral wat goed voelt voor jou!! Ik volg je oprecht (omdat jij dat óók bent)graag!

 • Nadine

  Eens met voorgaande reactie! Ik kijk graag je vlogs, de laatste heb ik gekeken haha. Alleen als ik het kijk moet ik wel dat moment kunnen hebben. Mijn zoon van 3 kijkt vaak mee en gaat van alles vragen zodat ik niks meer hoor🙈 Mijn man zegt vaak: “wat ben je nú weer aan het kijken?”
  Ik moet het dus echt plannen. Een blog lees ik vaak even snel, zoals nu net terwijl ik ergens op wacht.
  Met eindelijk het mooie weer afgelopen weekend waren misschien ook veel gewoon lekker de deur uit?

 • Angelique

  Ik volg je bij beide. Je vlogs vind ik juist heerlijk om in het weekend even te kijken tijdens mn ontbijt (of tijdens de was vouwen)

 • Naomi

  Je vlogs vind ik altijd heel gezellig om naar te kijken en ik denk dat je inderdaad het je kinderen niet aan moet doen om gekke dingen te gaan doen op YouTube. Als ik jouw weekvlog heb gekeken, heb ik altijd de rest van de dag dat deuntje in m’n hoofd;).
  Bloggen doe je natuurlijk ook al veel langer dan vloggen, dus misschien is het ook logisch dat dat beter loopt, maar ik kan me wel voorstellen dat je er dan van baalt als een vlog (waar je veel tijd in stopt!) niet goed bekeken wordt.
  Ik herken me in wat Priscilla zegt, dat je voor een vlog wel echt even moet gaan zitten. Ik vind het fijne aan je extra video’s dat die altijd zo lekker beknopt zijn. Die kunnen mooi even tussendoor.
  Onlangs geplaatst door Naomi: Kom je bij me eten?

 • Denise

  Hi meis! Wat vervelend dat je in een dip zit wat betreft bloggen en bloggen. Op IG vroeg je gisteren naar wat tips. Mijn ideetjes voor artikelen heb ik daarop gedeeld. Misschien dat je er iets aan hebt. Helaas kan ik jouw gevoel niet bij je wegnemen… Misschien dat het helpt als ik je een virtuele knuffel en hart onder de riem geef en steek. Ik volg jou juist omdat je niet zoals alle vele andere bent, uniek en oprecht!

  Liefs Denise

 • Denise

  Even wat aanpassingen op mijn berichtje haha,

  Ik bedoel bloggen en vloggen ipv bloggen en bloggen, haha.
  En natuurlijk bedoel ik met de laatste zin, juist omdat jij uniek en oprecht bent volg ik juist jou.!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv