Kletsartikel: Merry Christmas!
25 dec 2014 Lifestyle 23

Kletsartikel: Merry Christmas!

Bron afbeelding

De meest knusse tijd van het jaar is aangebroken. Het is kerst! Ook wij vieren dit jaar kerstfeest. Niet met cadeautjes maar wel met de mensen die het dichtst bij ons staan. In dit blogje vertel ik jullie hoe ons kerstfeest er uit gaat zien en ik ben ook heel erg benieuwd hoe jullie dit jaar kerst vieren! Lees je mee?

Dit jaar is voor het eerst dat ik de sneeuw mis. Ik houd helemaal niet van sneeuw en ik was afgelopen jaren blij dat het er niet veel was, maar ik dit jaar mis ik het. Waarom? Geen idee.  Misschien omdat ik de laatste dagen veel denk aan hoe wij vroeger thuis het kerstfeest vierden. In mijn herinnering was er met kerst altijd sneeuw. En ijs op de vijvers zodat we in de kerstvakantie, maar ook in de pauzes op school, konden schaatsen. Soms mis ik dit stiekem nog wel. Sleeën vond ik ook altijd geweldig om te doen. En dan te bedenken dat mijn zoontje Senna nog nooit op de slee heeft gezeten.

Dit jaar hebben we een rustige kerst. We zijn voornamelijk lekker thuis als gezinnetje. Ook zullen we natuurlijk nog langs familie gaan, maar voornamelijk zullen we ook veel lekker thuis samen zijn. Het is toch iets dat ik wel erg fijn vind: lekker knus met elkaar thuis met de kaarsjes aan. Geen drukke schema’s dus voor ons dit jaar. Ik denk dat dit ons ook wel goed zal doen om een paar dagen lekker veel samen te zijn en rust te hebben. Tenslotte is het onze laatste kerst met ons drietjes!

Ik ben heel benieuwd hoe jullie dit jaar kerst vieren. Blijf je ook lekker thuis, of heb je een drukke planning? Ik ben heel erg benieuwd, laat een reactie achter in de comments, ik ben erg benieuwd!

Wat gaan jij doen vandaag?

handtekening-saskia

Voor meer zwangere updates kan je mij volgen op FacebookBloglovin en/of twitter

 

 

 

Reacties

 • Nicole

  Misschien mis je de sneeuw wel omdat het helemaal niet kerst koud is? Ik mis het ook in ieder geval…
  Hele fijne kerstdagen gewenst!

  • Saskia Hardeman

   Ja inderdaad dat zou goed kunnen. Fijne dagen!

 • Marion

  Ja hoor, ik mis de sneeuw ook. Maar ik ben er echt dol op. Wandelen in de sneeuw, er is niets mooiers vind ik. Ik ga rond 11:00 uur naar mijn oom en tante. Daar zijn mijn ouders, zus en zwager ook. Gewoon een hapje en een drankje en einde van de middag weer naar huis. Lekker thuis met manlief en morgen ook gewoon thuis. Geen drukke planning dus. Ik wens jou een hele mooie kerst met z’n drietjes (viertjes eigenlijk!) en ga heerlijk genieten, meid! X

  • Saskia Hardeman

   Ja wandelen in de sneeuw is inderdaad heerlijk om te doen. Jij ook genieten van je kerst Marion!

 • 4.Balou

  Ik wens je hele fijne feestdagen toe! Geniet ervan =)

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel, jij ook!

 • Nina Simplynspecial

  Ik mis sneeuw ook wel, maar echt puur voor het sfeerbeeld.
  Wij vieren 3x kerst, part 1 was gisteren. Vanmiddag brunchen en dan hebben we de avond voor ons 2, en morgen met mijn ouders. Ik heb er wel zin in. Perfecte combi !

  • Saskia Hardeman

   Dat klinkt inderdaad als een hele goede combi, veel plezier!

 • Anita

  Doordat t nu ook niet koud is heb ik helemaal niet het idee dat t jaar bijna voorbij is. Vandaag ook een samen zijn dag met mijn man. Fijne feestdagen!

  • Saskia Hardeman

   Klopt, het is helemaal niet koud. Volgende week schijnt het wel heel erg koud te worden! Fijne dagen!

 • Evelien

  Hele fijne kerst gewenst voor jou en je gezin! Geniet er van samen.

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel, jij ook!

 • beautifulday4makeup

  Prettige feesten hoor!

  • Saskia Hardeman

   Jij ook!

 • Iris

  Fijne kerst! Het lijkt me een apart gevoel dat je volgens jaar met z’n vieren bent in plaats van met z’n drieën.

  • Saskia Hardeman

   Haha ja als ik er zo over nadenk wel 🙂

 • Cheyenne

  Wij eten samen met familie, en voor de rest houden we alles rustig! Ik mis zelf ook best wel sneeuw!

  • Saskia Hardeman

   Fijne dagen!

 • Jenn

  Fijne feestdagen!

  • Saskia Hardeman

   Dankje, jij ook!

 • Nelleke

  Fijne kerstdagen! (of eigenlijk; 2e kerstdag 😉 ) Beetje laat, haha. Ik hoop dat je lekker geniet samen met je gezinnetje. X

 • Michaela

  Ik mis de sneeuw ook een heel klein beetje dit jaar.. Hele fijne feestdagen nog!

 • Linda

  Wat goed om te lezen dat er toch meer mensen zijn die niet aan cadeautjes doen rondom de feestdagen. Gelukkig nieuwjaar alvast.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.