Kindersieraden (en winactie!)
25 jan 2017 Lifestyle 67

Kindersieraden (en winactie!)

Mijn liefde voor sieraden heb ik al veel vaker met jullie besproken op mijn blog. Zelf heb ik inmiddels al aardig wat sieraden en ben ik elke keer dat ik ze draag hier weer ontzettend blij mee. Sinds ik moeder ben geworden van een prachtige dochter merk ik dat ik deze liefde ook op haar overdraag. Zo heeft zij al wat sieraden waarvan ik hoop dat zij die later als waardevol zal beschouwen. Onlangs koos ik een nieuw sieraad voor haar uit waar ik je vandaag heel graag meer over vertel!

Sieraden voor kinderen

De reden dat ik zo graag sieraden geef aan mijn dochter (en ook mijn zoon alleen voor hem zou ik niet zo snel een ketting kopen) is dat ik vind dat het een emotionele waarde heeft. Van mijn moeder kreeg ik toen ik jong was bij bijzondere gebeurtenissen ook sieraden en deze heb ik altijd bewaard. Voor mijn kinderen wil ik hetzelfde. Zo kreeg Senna voor zijn vijfde verjaardag van ons een zilveren horloge en kreeg Sophia voor haar eerste verjaardag een zilveren armband met haar naam.

ketting met naam

Hartjesketting

Onlangs mocht ik een sieraad uitzoeken bij de website van names4ever. En wat was de keuze lastig. Er is namelijk ontzettend veel keuze. Zo zijn er prachtige sieraden verkrijgbaar met geboortestenen en is het zelfs mogelijk om een foto op een sieraad te laten afdrukken. Uiteindelijk kwam ik bij de kindersieraden uit en kon ik het niet laten om iets moois voor Sophia uit te zoeken. Mijn oog viel namelijk op de hartjes kettingen en bovenstaande ketting met het beertje vond ik gewoon té leuk om niet voor te kiezen.

Kinderketting

Zodra mijn dochter deze mooie ketting zag wilde ze er direct mee spelen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling dus ligt het nu veilig in de kast te wachten tot een bijzondere gelegenheid wanneer ik het haar zal geven. Zelf zit ik te denken aan haar tweede verjaardag, dit vind ik een erg mooi cadeau voor die bijzondere dag.

Win een hartjesketting met naam

Ook een van jullie mag ik heel erg blij gaan maken met zo’n mooie hartjes ketting! De winnaar mag een ketting naar keuze uitkiezen op deze pagina: hartjes ketting van names4ever

Om mee te doen aan de winactie mag je mij volgen op één, of meerdere, van onderstaande social media kanalen. Elk kanaal is (+1) Hoe meer je mij volgt, hoe groter je kansen zijn! Laat even in de comments weten op welke kanalen je mij volgt! De winnaar wordt op woensdag 1 februari 2016 bekend gemaakt!

 

Ik ben heel benieuwd of jullie ook veel waarde aan sieraden hechten. En zo ja, wat voor een sieraden? Houd jij bijvoorbeeld meer van ringen, armbanden of kettingen?

Reacties

 • Annemarie Vrijdag

  Ohoo wat gaaf!! Ik zou dezelfde gedachtengang als jij hebben. Ons meisje word 8 februari 1. En dan idd als ze 2 word de ketting en hanger geven.
  Ik volg je op facebook, instagram (meissie78) en twitter (meissie78)

 • Jacqueline

  Wow mooi, ik volg je al lang op facebook

 • marianne bakker

  Wat een mooi idee
  Ik volg je op fb en instagram.

 • Suzanne Kleine

  Heel erg mooi! Ik volg je op YouTube, instagram, Twitter en facebook

 • Brenda peters

  WoW mooi zeg! M’n dame heeft nog geen ketting; dit zou leuk zijn voor haat aankomende derde verjaardag! Volg je op Fb en ig

 • Anne-Marie

  Heel leuk!! Ik volg je op Facebook & Instagram 🙂

 • Anna

  Super leuke actie ik doe graag weer mee..
  Facebook: An Na
  Instagram: Newyorkje88

 • Janine

  Die zou ik zooo graag winnen voor mijn dochter.

  Volg je op instagram .. facebook en bloglovin

  Duimpjes draaien 🙂

 • Jessica

  Wat super leuk! Mijn dochter heeft bij haar geboorte ook een armbandje met naam gehad van ons. Een ketting is natuurlijk ook erg mooi! Ik draag zelf ook een ketting en twee armbandjes met de namen van mijn kinderen. Ik zou het erg leuk vinden als mijn dochter zelf ook een ketting heeft. Dus ik doe heel graag mee. Ik volg je overal behalve twitter.

 • Margret Verhappen

  Ik volg je al een tijdje op Facebook en sinds kort ook via Instagram.
  Wat een leuke actie weer!

 • Anja

  Mooie kettingen en een hele leuke actie. Ik volg je op Fb, Youtube, Bloglovin (anja2846) en Twitter (bakra1979)
  Onlangs geplaatst door Anja: Originele Valentijnscadeautjes voor hem

 • Nicole

  Super gave actie! Doe graag mee voor mijn dochtertje! Ik volg je op facebook en nu ook op instagram. Kijk natuurlijk ook je vlogs hoor! 🙂

 • G.

  Ik ‘volg’ je op FB!

 • manon

  Wat een schattige ketting

 • Bertine

  wat een prachtige ketting, super leuk dat je die voor haar hebt gekozen! ik gun een andere mama/kindje deze winactie, zo leuk!

 • Marian B

  Mooi hangertje! Ik vind dit ook we leuk voor mijn eigen meisje, doe daarom graag mee. Ik volg op Bloglovin en Youtube en gedeeld op G+

 • Marange

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Mia. Ik volg je op fb, IG, bloglovin’ en youtube

 • Joyce

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter Julia van 3! Ik volg je op facebook en instagram.

 • natasia

  weer een leuke actie!!! ik doe graag mee.
  ik volg je op alle kanalen behalve bloglovin niet

 • Linda Raaijmakers

  Ik doe graag mee voor Eva en volg je via de volgende social media:
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn
  Bloglovin: lindaraaijmakers
  YouTube: lindaenbjorn

  groetjes Linda

 • Romy

  Super leuke actie,
  Ik volg je op alles behalve twitter doe er echt niks mee. 😕
  En doe dan graag mee voor mijn dochtertje Dewi 💕

 • Hofje.nr.12

  Wat een onwijs mooie ketting! Ik doe graag mee. Ik volg je op IG, FB, bloglovin en twitter.

 • Nancy Vd k

  Super leuk voor Mn kleine vriendinnetje! Ik doe mee

 • J. Jonker

  Ik weet al welke het leukst voor haar zou zijn! Ik heb al mooi even gekeken wat er allemaal mogelijk is. Ik volg via Facebook.

 • Floor Bol

  Leuke actie zou graag winnen, ik volg je op Facebook, Youtube, Bloglovin’ en Youtube!

 • melissa

  Wat een leuke actie. Elise wordt 9-2 6 jaar en dit zou ze erg leuk vinden. vorig jaar heeft ze een bedelarmbandje gekregen en nu wilde ze ook graag een ketting (oorbelletjes durft ze nog niet). ikzelf draag qua ringen allen mijn trouwring en ik heb ook maar 2 kettingen: 1 van mijn man gekregen en de andere is een hanger met de namen van de kinderen erop. armbanden wisselen nog wel eens al heb ik 1 favoriet met ook de namen van mijn kinderen. ik volg via fb/instagram/youtube en bl. liefs melissa

 • Nina Mol

  Wat een mooi idee
  Ik volg je op fb en instagram.

 • Suzet

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Zou het een awesome cadeau vinden voor de dochter van mijn beste vriend.
  Ik volg je op Facebook.

 • lisanne bons

  Mijn oma is gevlucht uit Indonesïe. Ze heeft toen van haar geld allemaal sieraden gekocht. Onder andere dezelfde ringen met briljanten. Deze ringen zijn verdeeld onder mijn tantes en toen ik ging trouwen kreeg ik er ook 1. Deze draag ik altijd.

 • erika

  Wauw zeg dat zou ik wel heel graag willen.
  heb geen favo sieraad heb 3 ringen 2 armbanden en 2 kettingen en ze zijn me allemaal dierbaar.
  ik volg je op facebook en twitter

 • Jan

  Super leuk. Wij wagen een kansje.

 • van erum maria louisa

  toffe actie zou graag meedoen

 • SophiaG

  Ik doe graag mee voor mijn oudste dochtertje. Ik volg je op alle Social Media kanalen

 • Nancy van Heck

  Wat een mooie actie ik loot graag mee met deze fijne actie.

 • michael noo

  Doe heel graag mee!! Zou super zijn hier mijn vriendin mee te mogen verrassen. Volg je op fb

 • anica aarts

  Zou leuk zijn met de naam van mijn kleine prinsesje. Doe graag mee ben je aan het volgen via fb

 • Oma Will

  Wat een schitterend sieraad !
  Hier is mijn kleindochter vast heel blij mee.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

 • wilmsen anita

  ik zou meedoen voor mijn kleindochter

 • Marian

  Ik doe graag mee voor zo’n prachtige ketting! Heb ook een dochter…
  Ik volg je trouwens op alle kanalen

 • maris

  Heel leuk voor mn dochtertje die binnenkort 6 wordt. Leuke verrassing 🙂
  Meegedaan op fb met Marij Brand

 • lottie

  WAUW! Wat een mooi cadeau voor mijn zusje!
  Ik volg je op alle kanalen (BlogLovin, Instagram, Youtube, Facebook en Twitter)

 • Sandra Hutchison

  Kettingen zijn mijn favoriet, wissel ze graag af.

 • Anneliese de Waal

  Heel erg mooi voor mijn dochter.
  Ik hou erg van kettingen, ik volg je op alle kanalen.
  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • k v kammen

  Volg je op alle kanalen

  fb klaaske kammen
  insta judokid
  YouTube karin de graaf
  twitter karin de graaf
  bloglovin klaaske kammen

 • Marjan

  Ketting en ring vind ik het mooiste. Met een bijzonder sieraad ben je altijd bang het te verliezen, dus oorbellen, hoe mooi ook vind ik een moeilijk sieraad. Voor mijn kleinkind een prachtige ketting is helemaal top.

 • Gea

  zo leuk!
  graag voor mijn dochter die bijna jarig is.
  zal ze met trots dragen.
  Ik volg je op bijna alles, heb geen twitter.

 • Adriana de Ruiter

  Goedemorgen!

  Wat een geweldige topactie!!! Dat zou zoo supertof zijn voor onze kleine pleegdochter! <3

  Ja, ik hecht enorm veel waarde aan sieraden, maar niet aan één speciaal soort zoals ringen of juist armbanden… Ik heb meer met de emotionele waarde… Zo heb ik nog steeds mijn eerste oorbelletjes, armband en kettinkje. Maar ook nu draag ik graag mijn sieraden met waarde: mijn trouwring natuurlijk, maar ook de ketting die ik van mijn opa kreeg op zijn sterfbed (die nog van zijn oma is geweest), twee armbandjes die ik van mijn ouders kreeg toen ik uit huis ging, de eerste oorbellen die ik van een liefde kreeg, de armband die mijn lief me gaf toen we hoorden dat we nooit zelf kindjes zouden krijgen, enz. enz. enz.

  • Adriana de Ruiter

   Oh ja en ik volg je op alle social media kanalen! 😀

 • joze versteeden

  jaaa leuke actie 🙂 Ik volg je fb en instagram meer heb ik helaas niet.
  Ik persoonlijk ben meer van de armbanden, kettingen, ringen alleen met bijzondere stenen vaak en oorbellen 😉 is ook leuk.

 • Linda Smeets

  Wat mooi en bijzonder! Ons meisje is in februari jarig en dit zou dan een ontzettend mooi cadeau voor haar zijn! 😃 Ik doe daarom dan ook graag mee en volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter.

 • amanda vd broek

  wat leuk! ik volg of fb,twitter en bloglovin. Ik hecht wel wat waarde aan sieraden voor mijn kinderen. Ze dragen beide al sinds ze 1 jaar zijn constant een ketting. Ook hebben ze beide oorbellen. Armbandjes doe ik heel soms aan,maar daar houden ze niet zo van. Een ketting vind ik erg leuk. Mijn oudste draagt een giraffenketting (haar lieverlingsdier) en de jongste een beertje (dat als aandenken aan een tijdje ziekenhuis en dat is er bij gebleven). Ik zou dus heel graag kans willen maken. Dan het liefst voor mijn jongste meisje

 • Alyt van der Heide

  Ben zelf geen sieraden drager. Heb alleen mijn trouwring em dat vind ik prima. Maar mijn meidem daar in tegen zijn er dol op.
  Daarom doe ik voor een van mikn dochters mee.

 • Linda Post

  Super leuk, ik maak graag kans!
  Ik volg je via facebook, bloglovin en youtube 🙂

 • Claudia Diependaal

  Ik doe graag mee voor n lief klein prinsesje. Ik volg je overal. Leuke actie!

 • Sanne

  Wat leuk ! Ik volg je op instagram, Facebook & bloglovin.

  Zou graag willen winnen voor mijn nichtje, ze word bijna 1 en vind deze heel leuk om te winnen.

 • Celina

  Wat een mooie schattige ketting! Ik denk dat haar 2e verjaardag een hele mooie gelegenheid is om te geven. Ik hecht zelf wel veel waarde aan bepaalde sieraden die ik gekregen heb. Ik ben vooral heel blij met mijn bedelarmband met namen van mijn kindjes. Ik volg je overal behalve via Twitter en doe graag mee 🙂

 • samira

  Zou deze graag willen winnen voor mijn dochter, ik volg je op facebook!

 • Fleur

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Hopelijk haalt ze snel haar tafel-diploma en het zou een mooi cadeautje zijn
  Onlangs geplaatst door Fleur: Winnen | De Leukste Blog Winacties week 5

 • Romana

  Ow wat gaaf
  Ik zou het inderdaad ook met de 2de verjaardag geven .
  Nu heel hard duimen ☺

 • Shirley

  Heel leuk 🙂
  Ik volg je nu op Bloglovin’!

 • Marieke

  Hi Saskia, ik doe graag mee aan deze winactie. Ik volg je op Facebook & Instagram! Heel veel succes iedereen! 😘

 • Marieke

  Ps: drukte iets te snel op verzenden… Is voor mijn dochtertje Isa. Zij zal in mei 3 jaar worden en dit is een super leuk cadeau!!

 • Joyce

  Wat een gave ketting. Ik zou hem kado geven aan het dochtertje van mijn vriend voor haar 7de verjaardag in mei. Een blijvend kado.

  Ik volg je op fb, twitter, youtube en instAgram

 • LindaLaumann

  Graag voor mijn dochter isabelle. Ze is geboren op 10-01-2017

 • Mammie_Nutella (Daniëlle)

  Heel graag voor onze dochter! Ze is een echt meisje-meisje en is dol op sieraden! In haar mooie Sieradendoos die ze laatst heeft gekregen is het helaas nog wat leeg… zo’n ketting zou geweldig zijn! Vooral omdat ze veel met letters bezig is, op een ketting met haar eigen naam zou ze reuze trots zijn!

  Ik volg je via Instagram (Mammie_Nutella) en op Facebook via mijn privé account (zie e-mailadres)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv