Help, het ging helemaal mis!
22 jun 2019 Lifestyle 4

Help, het ging helemaal mis!

Sophia nam afscheid bij de opvang en ik laat zien wat zij daar trakteerde en wat ik heb gemaakt. Ook ging het even heel erg mis.

Reacties

 • Naomi

  Hihi, ik geef toe dat ik het bedankje als juf regelmatig voorbij heb zien komen, maar ik vind ‘m zó leuk! Vooral ook omdat je nog hebt nagedacht over de kleuren. Ik vind het trouwens al heel wat dat je denkt aan een bedankje, want ik zou daar dus niet eens aan denken…(jup, slecht, ik weet ‘t, maar ja)
  Onlangs geplaatst door Naomi: Telefoonbandje

 • Nathalie

  Ik vindt het cadeautje echt geweldig. Ik ga deze zeker ook gebruiken wanneer mijn dochter van de peuterspeelzaal gaat. Ik moet ook zeggen dat ik hem niet eerder voorbij heb zien komen. Leuke vlog weer! Geniet van de mooie zonnige dagen. Liefs

 • Hilde

  Leuk hoor die cadeautjes. Wat krijgen/verdienen juffen toch veel waardering (wat ik zie om mij heen) Helaas in de zorg veel minder merk ik maar ja 😛

 • Cora

  Ow die vriezer is mijn al drie keer overkomen pff echt zo zonde he?
  Wat een gave toilettas

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv