Fotodagboek van gewoon een mama <3
21 jan 2019 Lifestyle Mama 1

Fotodagboek van gewoon een mama

Hoi! Tijd voor weer een nieuw weekoverzicht! Geen heel bijzondere week maar ik merk dat jullie toch altijd graag de overzichtjes bekijken. En ik vind het ook weer leuk om ze te maken. Ik zal deze week niet specifiek per dag alles benoemen, maar pak gewoon een aantal foto’s uit mijn lijst!

Deze foto vind ik gewoon te schattig. Een piep klein meisje dat helemaal op moet kijken naar Bumba. Ik heb echt een hekel aan Bumba, maar Soof vindt het echt te leuk. Ik maakte deze foto trouwens vorige week zondag in Plopsaland!

Mijn zoontje gaf aan heel graag een knuffel te willen. Echt zo iets waarvan ik altijd dacht dat hij er te oud voor zou zijn. Na dat hij het voor de zoveelste keer aangaf heb ik gewoon knuffels gekocht. En hij was zo blij

Mijn vader vindt het altijd leuk om langs te komen en om dan iets te doen met een van de kindjes. In de vakantie kwam hij puzzelen met Senna en afgelopen week kwam hij verven met Sophia. Zo gezellig. En Sophia is trouwens echt dol dol dol op mijn vader, dat vind ik zo leuk om te zien.

En bij mijn moeder mocht Sophia van de week kleien. Het is wel grappig, Sophia lijkt heel erg op mij en trekt ook heel erg toe naar mijn ouders Lief vind ik dat om te zien. Senna trouwens ook hoor, alleen Soof is gewoon echt een mini ikke.

Jaaa perspakketjes. Blijft bijzonder en heel leuk. En lief dat merken zo veel vertrouwen in mij hebben. Jullie weten: bij mij komt alleen voorbij waar ik echt enthousiast over ben. Zoals het merk (Dermascence) dat in dit pakketje zat bijvoorbeeld. Ga ik nog even voorbij laten komen in mijn stories!

Oh en dat haar van mijn dochter. Ik ben zo jaloers. Ooit had ik ook zulk mooi lang haar haha. Ik hoop dat Soof haar haren mooi gezond blijven. Het is overigens wel echt klit haar.

In het weekend drinken papa en mama wijn en eten we taartjes Heerlijk.

Zondag gaan we met ons vieren lunchen bij een tapasrestaurant. Na het weekend CenterParcs afgelopen week hebben wij besloten om dit soort uitjes vaker te maken. Gewoon omdat de kinderen er zo van genieten en dat ze voordat we het weten groot zijn.

En Senna is helemaal gelukkig met zijn armband. Van mijn tante kreeg ik allemaal van dit soort touwtjes. Ik had geen idee wat ik er mee moest maar onze oppas maakte er dit armbandje van. Super leuk en een heel blij kind die zijn armband nooit meer af wil haha.

Dit was het weer voor deze week. Als je het leuk vindt om meer van onze week te bekijken vergeet dan onze weekvlog niet: Weekvlog naar CenterParcs en schoonmaken. Tot volgende week weer!

Wat is het leukste dat jij afgelopen week hebt gedaan?

Reacties

  • Coco

    Wat een lieve foto met Bumba als ze zo naar elkaar kijken!
    Die armband is keicool! Vraag me af hoe je die maakt…. Eens opzoeken….
    Fijne foto’s!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv