FASHION: Welke maat draag ik en mijn favoriete kledingmerk
31 mei 2019 Beauty Fashion 3

FASHION: Welke maat draag ik en mijn favoriete kledingmerk

Het laatste half jaar ben ik mij steeds meer gaan richten op fashion. Ik vind fashion heel erg leuk, en ik merk ook dat mijn volgers hier enthousiast van worden. Op instagram plaats ik regelmatig outfit posts, en zo nu en dan plaats ik een fashion shoplog op youtube. Naar aanleiding hiervan krijg ik veel vragen en ik zal deze in dit artikel beantwoorden. 

Wat is je favoriete kledingmerk?

Ik heb er al wel wat vaker over verteld, maar als er een merk is waar ik veel van heb, dan is dit Tommy Hilfiger. Ik vind de kleding fijn, mooi en het gaat lang mee. Vooral de laatste jaren koop ik mijn kleding ook veel meer bij andere winkels.

Welke maat draag jij?

Ik draag maat xs. Sommige winkels verkopen geen xs, en dan koop ik vaak gewoon een s. Het verschilt ook wel echt per winkel merk ik soms. Soms draag ik een xs, maar dan valt het nog heel groot. Of ik draag een s, en het valt heel klein. Voor mij is xs een normale maat, voor mijn zwangerschappen droeg ik dit ook alleen maar. Ik krijg weleens vragen van volgers of ik misschien tips heb voor wat grotere maten. Ik heb veel gehoord dat de website van Happy Size heel fijn is met veel aanbod.

Draag je liever broeken of jurken?

Jurken. Ik vind broeken soms fijn, maar ik vind jurken veel fijner. Vooral met de leuke jurken die ik de laatste tijd in de winkels zie hangen. Broeken draag ik ook graag, alleen dan vind ik het heel erg fijn om deze lekker basic te combineren. Bijvoorbeeld een spijkerbroek met een wit of grijs shirt. Bij jurken vind ik het juist wel weer heel leuk om felle kleuren en leuke prints te dragen.

Shop je liever online of in de winkel?

Allebei 🙂 Als ik al exact weet wat ik wil hebben, dan kan ik het online bestellen. Wanneer ik gewoon iets nieuws wil, dan vind ik het leuker om in de winkel te kijken. Ik houd overigens niet zo van in winkels passen. Geen idee waarom, maar ik vind het altijd veel fijner om thuis te doen.

Tot zover. Draag jij liever jurken of broeken? Ik ben benieuwd!

Reacties

 • MarjonS

  Ik vind jouw kledingstijl en shoplogs die je deelt erg leuk. Ik vind jurkjes ook erg leuk, maar draag ze te weinig! Soms wel jaloers op jouw slanke, lange lijf. Korte rokjes staan zo mooi. Ik ben zelf maar 1.60 hihi. Gewicht netjes binnen BMI.

 • Naomi

  Bij mij zijn jurken en rokjes ook echt favoriet. Broeken vind ik niet lekker zitten, alles zo strak enzo. En qua maten vind ik het vaak ingewikkeld. Ik shop ook liefst online, maar toen ik pas in de winkels was, ging ik in de ene winkel met maat S de deur uit en bij de volgende met een L. Tja, beetje apart wel. Ik geef toe dat ik online gewoon drie maten bestel en er dan twee retour stuur.
  Onlangs geplaatst door Naomi: De huisarts en de handpop

 • Jamey

  Ik draag graag jurkjes, maar in de praktijk eindig ik toch vaak met een jeans aan.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.