FASHION: INSPIRATIE en HOE IK KLEDING COMBINEER
12 sep 2019 Fashion Lifestyle 1

FASHION: INSPIRATIE en HOE IK KLEDING COMBINEER

Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk wel weten ben ik dol op kleding. Ik ben wat minder dol op de herfst en zal binnenkort met pijn in mijn hart mijn kledingkast moeten opruimen. Doei fleurige jurkjes en rokjes 🙁 Toch is het ergens ook wel weer fijn om de laarzen uit de kast te halen en de lekkere fluffy truien. Daar houd ik dan weer wel van! Om alvast wat nieuwe inspiratie voor het nieuwe fashion seizoen op te doen deel ik al wat leuke nieuwe trends met jullie. 

Al in de zomer was ik aan het rondkijken wat de nieuwe trends zouden gaan worden. Inmiddels kan je er genoeg over vinden en staan de nieuwe collecties al online! Van een vriendin hoorde ik dat zij heel enthousiast is over de nieuwe collectie van Esprit. Zelf draag ik de laatste jaren wat minder dit merk, maar droeg ik dit een aantal jaren geleden wel veel. Ik ben een kijkje gaan nemen op de site en zag een aantal super leuke trends en kleding. De kleding die ik laat zien komen van de website van Esprit.nl af, maar de trends zal je wellicht overal terugvinden. Denk bij de nieuwe trends bijvoorbeeld aan skinny jeans, highwast broeken, flared broeken én de denim trend komt ook weer fijn terug

Jurken Esprit

Jurken

Ik ben echt dol op jurken. Elke vrouw moet gewoon veel jurken in haar kast hebben. Je kan het met zoveel combineren, en daarnaast zit het gewoon heel erg lekker. Bovenstaande eerste jurk, vind ik vooral heel erg leuk om de print. Daarnaast is het een mooi model met een mooie taille. Het fijne van dit soort jurkjes (die je deze herfst veel zal gaan zien) is dat je het met pumps kan combineren, maar ook met stoere boots of lange laarzen. Wel zou ik persoonlijk de styling rustig houden vanwege de print van de jurk.

Een denim jurk staat al heel erg lang op mijn wensen lijst! Het staat zo leuk! Persoonlijk houd ik niet van heel hooggesloten jurken, maar met een aantal knoopjes los staat het al een stuk mooier. Je kan deze jurk bijvoorbeeld combineren met een panty met print (stippen bijvoorbeeld), wel zou ik dan de rest van de styling rustig houden.

Jeans

Ik vind zelf een jeans heel fijn om met laarzen te dragen, vooral in de herfst en winter! Ik houd van die look. De eerste legergroene (liefde voor deze kleur) cargo jeans vind ik geweldig! Ik heb een aantal jaren geleden dezelfde broek gehad en vond het echt jammer toen er een gat in kwam. Dit soort broeken combineer je zo gemakkelijk, ik zelf vind het heel mooi met een witte longsleeve met v-hals. Maar: een lekkere fluffy trui in wit en zwart kan ook heel prima. Sneakers of laarzen eronderen je bent klaar voor de dag.

Een goede skinny jeans is ook fantastisch. Ik vind het mooi als een broek strak zit. Voordeel hiervan is ook dat je er van alles boven kan dragen. Strakke en wijde shirts, rustige en drukke kleuren, je kan er alle kanten mee op.

Jassen

De jas die je op de eerste bovenstaande foto ziet vind ik heel mooi en cozy. Zo’n jas staat al heel lang op mijn verlanglijstje. De kleur grijs is ook kleur die je veel gaat zien in de herfst en wat mij betreft ook een hele mooie kleur.

Het leren jasje vind ik fan-tas-tisch. Ik houd ervan. Ook weer een item wat je met zo veel leuks kan combineren. Op een jurkje bijvoorbeeld, maar ook op een mooie skinny jeans of een ripped jeans.

trui esprit

Truien

Jaaa liefde voor okergeel!! De combi okergeel met donkerblauw is zo mooi en ook veel vertegenwoordigd in de herfst. Met deze kleurencombi zit je altijd goed.

De tweede trui op bovenstaande foto vind ik gewoon onwijs leuk. Wit en grijs is altijd een mooie combi en dat randje bovenaan de trui vind ik echt ontzettend leuk en stijlvol. Beiden bovenstaande truien zijn top te combineren op een mooie strakke broek met laarsjes (of zelfs sneakers) eronder.

Zo. Een heel artikel volgekletst over een aantal van de nieuwste trends! Ik word er blij van, heerlijk die kleuren en stijlen.

Welke kleur kleding is jouw favoriet in de herfst?

Reacties

  • Naomi

    Die eerste jurk vind ik echt heel gaaf! En het voordeel van zo’n riempje is dat je hem goed ‘passend’ kunt maken. Dat is bij mij namelijk vaak een groot probleem als het gaat om jurken.
    Onlangs geplaatst door Naomi: De eerste tekenen van ouderdom

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.