FASHION: HERFST OUTFIT!
15 okt 2019 Fashion Lifestyle 13

FASHION: HERFST OUTFIT!

Zo. Afgelopen weekend kon ik er dan ook echt niet meer omheen. Mijn zomerjurkjes heb ik naar de zolder gebracht, en in mijn kledingkast heb ik ruimte gemaakt voor de winterkleding. Dikke truien, vesten en warme broeken. Nooit een leuk moment. Maar goed, het geeft ook weer de ruimte om nieuwe kleding te stijlen voor de koude maanden die eraan komen! Ik deel een outfit met favoriete items! Kijk je mee?

Ik probeer altijd zo lang mogelijk te negeren dat de zomer voorbij is en te beseffen dat het echt kouder wordt. Nu het afgelopen weekend toch best wel koud was, moest ik er dan ook echt aan geloven. Toen ik de doos met winterkleding van zolder haalde kreeg ik er toch eigenlijk ook best wel weer zin in om te kijken wat ik allemaal nog heb en welke leuke combi’s hiermee kan maken!

Zoals jullie weten houd ik van jurkjes en rokjes. In het herfst en winter seizoen vind ik het heerlijk om leren rokjes te combineren met lekkere warme truien. Op den duur zullen panty’s ook te koud gaan worden, maar hé nu kan het nog! Ik koos een lekkere warme trui uit in de kleur groen (H&M) en combineer dit met een van mijn favoriete leren rokjes (WE). Zoals je ziet op de foto waar ik zit, is het rokje vrij kort. Wanneer je staat, valt het mee, maar zittend is het iets te. Ik ben dus op zoek naar een leren rokje die iets langer valt. Mocht je hier tips voor hebben dan hoor ik dit heel graag! Mijn stippenpanty (H&M) is er ook een die ik super leuk vind en ook mooi vind bij deze combi. de laarsjes die ik draag zijn van Tamaris.

Outfit herfst

Ik houd van tassen. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb er al heel wat, en mocht daar onlangs nog een heel mooi exemplaar aan toevoegen. Mijn eerste Michael Kors tas! Ik koos heel bewust voor een kleine tas, dit past namelijk bij elke outfit wanneer je even snel de deur uit gaat. Daarnaast vind ik een crossbody tas altijd heel erg fijn om met mij mee te dragen. In deze tas past niet heel veel. Mijn telefoon (Iphone xr) past er net in, en in de tas zitten handige vakjes voor passen.  Wanneer ik snel de deur uitga heb ik eigenlijk ook niet veel meer nodig en vind ik dit formaat tas ideaal!

herfst outfit

Om nog even in het geheel mijn outfit te laten zien, bovenstaande foto. Ik houd ervan. Lekker warm, maar ook weer stijlvol. Ik bedenk mij dat een clutch ook heel leuk zou passen bij een outfit als deze, en ook deze is  handig om even snel mee te nemen. Hoe dan ook: dit soort outfits zal je bij mij aardig wat voorbij zien komen, de komende seizoenen!

Wat vind jij van deze outfit? Wat draag jij het liefste in de herfst en winter? Ik ben heel erg benieuwd, laat het achter in de comments!

Reacties

 • Hilde

  Heel leuk, zo’n panty heb ik afgelopen winter ook ontdekt. Vind alleen die blote schouders niet echt ‘gekleed’ staan. Ik houd echt van de herfst, lekker weer laarzen aan en wollen truien en vesten!

  • Saskia Hardeman

   Haha ja grappig is dat, of je houdt van blote schouders, of je vindt het niks. Ik vind het vaak wel heel erg leuk 🙂

 • Edith-Sofia

  Super leuke outfit! Prachtige kleur heeft je trui<3 Ik heb toevallig laatst ook een stipjespanty gekocht.
  Onlangs geplaatst door Edith-Sofia: BAKING | Blueberry muffins

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel! Ja leuk he die stippen! Ik ben ook nog op zoek naar leuke pantys met motiefjes <3

 • Naomi

  Leuke outfit en wat een geweldige panty! Ik scoorde vorig jaar een fijne leren rok bij miss Etam (tot de knie viel die), dus daar zou je eens kunnen kijken als je een langere wilt. Maar ik vind deze niet te kort voor jou hoor. Staat je prima!
  Onlangs geplaatst door Naomi: Digitaal bloemetje voor mijn lezers

  • Saskia Hardeman

   Ah dankjewel! Met zitten alleen kruipt de rok zo omhoog haha. Ik ga eens kijken voor een ander rokje 🙂

 • Marieke

  Mooie kleur trui (al kan ik zelf niet afzakkende schouders). Leuk rokje, beetje kort maar staat je mooi. Mijn man zou over die lengte niet klagen, haha. Wij grappen altijd over “rokje/jurkje-om-mee-te-staan” als iets aan de korte kant is. Voor mezelf heb ik liever net boven de knie en niet te strak, anders zit ik in mijn string op de fiets. Stippenpanty is mooi als je dunne benen hebt. Bij mij zouden die stippen naar boven toe steeds groter worden want stevige dijen, dus doe maar niet 😂. Ik pak meestal wat dikkere panty, wel met kleur of motiefje anders is het saai.

 • Tamara

  Die donkergroene trui staat je werkelijk prachtig😍! Ik hou ervan om een panty te combineren met een rokje en een dikke trui, en de herfst is daar hartstikke geschikt voor. De stippenpanty maakt in jouw geval de oufit helemaal af, heel leuk!
  Onlangs geplaatst door Tamara: Hoe vallen Dr. Martens? Zo vind je de juiste maat

 • Iris

  Wat een gave outfit! Je tas vind ik ook heel gaaf trouwens!

  • Saskia Hardeman

   Dankje! Ja, ik ben ook gek op de tas, beetje klein, maar wel heel erg leuk!

 • Felicia

  wauw echt super leuk dat rokje straat mooi
  ik houd er ook van kleed mij ook altijd zo

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.