DIT ZIJN DE SIERADEN TRENDS DEZE ZOMER!
4 aug 2021 Fashion Lifestyle 0

DIT ZIJN DE SIERADEN TRENDS DEZE ZOMER!

Yes! Wij kunnen nu toch wel zeggen dat de zomer er eindelijk is! Ik vind het zelf heerlijk om in de zomer weer lekker van kleding te wisselen. Daag, lange broeken en warme truin. Hooi, rokjes jurkjes en: mooie sieraden! Sieraden zijn iets waar ik niet zonder kan. Simpelweg omdat dit je outfit helemaal af maakt. Je kan het simpelste jurkje dragen, maar een sieraad zorgt ervoor dat dit de outfit perfect maakt! Ook voor sieraden geldt het dat de trends steeds weer veranderen. Nu houd ik mij zelf niet altijd aan de trends, en draag ik puur wat ik mooi en leuk vind. Maar: het is altijd wel weer inspirerend om te zien wat de trends zijn! Dus bij deze deel ik graag met jullie de sieraden trends van deze zomer!

Draag goud en zilver door elkaar

Je ziet het steeds vaker: het dragen van goud en zilver door elkaar. Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik even aan deze trend heb moeten wennen. Op de een of andere manier voelt het in het begin een beetje vreemd om dit door elkaar te dragen. Inmiddels heb ik geleerd dat het best kan, en ook nog eens heel erg speels en leuk is. Ook deze zomer zet deze trend zich voort en zal je het steeds meer zien! Tip hierbij is wel om bijvoorbeeld een hoofd “kleur” te kiezen zoals bijvoorbeeld goud, en daardoor subtiele zilveren sieraden bij te dragen. Zo houd je het mooi en simpel.

Edelsteen armbanden

Edelsteen armbanden

Je kent vast al die plaatjes op social media met daarop zogeheten “armcandy”. Oh ik ben er dol op! Wat ik daar heel veel in terug zie zijn onder andere edelsteen armbanden. Ik vind ze fantastisch! De naam zegt het al: het zijn armbanden waarin edelstenen zijn verwerkt. Wat ik zo ontzettend leuk vind is dat je deze mooie edelsteen armbanden eindeloos kan combineren met zowel goud als zilver, en zelfs rose kleurige sieraden. Helemaal summer proof!

Parels

Jaa, parels! Ook deze ga je deze zomer weer veel zien! Hoe leuk is dat! Ze lijken een heel klein beetje vervaagd te zijn geweest, maar ze komen weer volop in beeld. Denk bijvoorbeeld aan parel oorbellen, of een ketting met daaraan een parel. Ook helemaal leuk zijn de armbanden met parels, deze zou je weer perfect kunnen combineren met een edelsteen armband.

Ear Cuffs

Zelf ben ik er (nog) niet aan begonnen, maar oh ik zie ze zo veel voorbij komen. Namelijk de ear cuffs! Ze zijn zo leuk om mee te combineren. Daarnaast is het natuurlijk een voordeel dat je er geen gaatje in je oor voor nodig hebt. Zelf ben ik fan van de fijne gouden ear cuffs. Dat staat ook nog wel echt op mijn verlang lijstje.

Necklace layering

Necklace layering! Jeej! Deze trend vind ik ook al zo ontzettend leuk. Draag verschillende kettingen bij elkaar. Tipje: wat ik zelf heel mooi vind is om een wat groter sieraad te dragen, en daarbij wat subtielere sieraden. Hierbij zou je zelfs kunnen kiezen voor goud en zilver bij elkaar! Kies een hoofdkleur en kies daar subtiele kettinkjes bij uit. Super leuke trend!

sieraden trends zomer 2021

Heerlijk combineren!

Het combineren van sieraden vind ik écht het allerleukste om te doen. Goud, zilver, kralen, edelstenen, kleuren etc. Je kan het zo gek niet bedenken. Het meest dol ben ik toch wel op armcandy. Je kan hier zo ontzettend veel kanten mee op zodat je elke dag weer iets nieuws kan combineren bij jouw outfit

Tot slot: trends zijn leuk. Maar het allerleukste is om gewoon te dragen waar jij blij van wordt! Dat iets dan misschien geen trend is: nou en! Jij moet er blij van worden, en met de juiste sieraden die bij jou passen, word jij dit ook!

Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete trend is. Of misschien houd jij helemaal niet van trends. Ik lees het graag terug hieronder in de comments!

Hoe draag jij je sieraden het liefste?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.