Catrice Absolute Eye Colour # 100 F’rosen Yoghurt
14 okt 2014 Beauty Make up 25

Catrice Absolute Eye Colour # 100 F’rosen Yoghurt

Nu de herfst is begonnen vind ik het leuk om de kleuren in mijn make-up ook een beetje aan te passen. De laatste tijd ben ik dol op bordeaux tinten en toen ik dit quattro palette zag leek mij dit dan ook ideaal voor de herfst! Vandaag de swatches van dit palette! Kijk je mee?

Naast dit quattro palette genaamd F’rosen Yoghurt zijn er nog een aantal andere kleuren zoals paars en nude kleuren beschikbaar. De kleuren die in dit palette zitten spreken mij aan omdat er een soort van taupe kleur in zitten en een bordeaux kleur. Deze lijken mij zo mooi te combineren voor een herfst look dat ik dit graag wilde proberen! Laten we snel verder kijken naar het palette.

Catrice F'rosen Yoghurt

Catrice F'rosen Yoghurt

De oogschaduw zit in een plastic verpakking. Het doosje voelt stevig aan. Ik vind het er ook mooi uitzien en handig dat de kleuren goed zichtbaar zijn. Op de achterkant van het doosje vind je onder andere de naam van het palette en de houdbaarheid (24 mnd).

Catrice F'rosen Yoghurt

Zie je de mooie bordeaux tint op bovenstaande foto? Ik ben de laatste tijd gek op dit soort kleuren, zo mooi herfstig!

Catrice F'rosen Yoghurt

De kleuren van dichtbij. De eerste kleur links boven is een hele mooie zachte taupe kleur met glitters. Daarnaast vind je een zachtroze highlighter. Onderaan links vind je een highlighter die naar wit neigt en daarnaast de perfecte bordeaux kleur. Waarom de highlighters in grote pans zitten is iets wat ik mij direct afvroeg. Zelf ben ik niet van plan om deze voor mijn gezicht te gebruiken.

Catrice

Swatches

Op bovenstaande foto kan je de swatches zien. Deze zijn gemaakt zonder basis en van links naar rechts de volgorde van het palette. De eerste en laatse kleuren zijn perfect en is eigenlijk niets op aan de merken. De twee highlighters vallen tegen mijn huid weg. De eerste valt vrijwel helemaal weg en de tweede heeft een witte waas.

Catrice F'rosen Yoghurt

Conclusie

Alhoewel de highlighters niet zo veel pigment hebben vind ik de overige twee kleuren super. De kleuren vind ik heel erg mooi, het pigment is goed en laten we niet vergeten dat de prijs heel prima te doen is. Voor 4,59 is dit palette te koop bij het Kruidvat. Wat mij betreft een aanrader voor de herfst. Een nadeel is dat het doosje niet heel gemakkelijk open gaat maar dit is vaker bij dit soort verpakkingen. Voordeel is dan weer dat het doosje niet zomaar open gaat in je tas. Op het doosje staat dat het om een nieuw product gaat maar voor zover ik weer lag deze vorig jaar ook in de schappen. Dit weet ik omdat ik toen twijfelde om deze te kopen 😉 Ik ben blij dat ik het heb gedaan!

Wat vind jij van deze kleuren, Zijn dit kleuren die je zelf ook graag draagt? Zou je een look willen zien met dit palette?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Raounak

  De pigmentatie ziet er goed uit, ik ga zelf liever voor nude!

 • Lonneke

  De twee donkere kleuren vind ik erg mooi. Leuke prijs voor dit palette om erbij te hebben.

 • Kim

  Ik vind het een mooi doosje!

 • Cheyenne

  Ik vind de twee donkerdere tinten erg mooi, alleen wat jammer van de lichtere!

 • Jaimy en Laura

  Die donkere kleuren zijn erg mooi!

 • Shannon

  De 2 donkere kleuren zijnn prachtig! Ik ben zo aan het twijfelen om dit palet te kopen!..

  • Petra

   Die 2 kleuren onwijs mooi, heb ook al een paar keer staan twijfelen…

 • Milou

  Ik vind de 2 donkere kleuren erg mooi, de lichtere wat minder. Ik laat dit palette liggen denk ik! Fijne review:-)

 • Svenja

  De donkere tinten zijn inderdaad erg mooi. Super cute palette <3

 • Chinouk

  Oh ik heb wel vaker een review gelezen over dit palette en dat sommige tinten tegen vielen, jammer is dat!

 • beautyforgirls

  Ik vind de twee donkere kleuren echt prachtig gepigmenteerd. De lichte kleuren hadden van mij inderdaad wat intenser gemogen.
  Liefs, xxx

 • Kelly

  De donkere kleuren zien er prima uit!

 • Manon

  Gave kleurtjes, zag ze liggen in het schap. Helaas passen ze helemaal niet bij mij.

 • Dionne

  Ik vind hem zelf erg mooi en fijn!

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla

  Ik vind de foto’s erg mooi! De kleuren zijn mooi, jammer voor de lichte kleur die weg valt. Prima qua prijs, die gooi je zo in de handtas.

 • Manon

  Leuke kleuren heeft deze palette

 • Esra

  De twee donkere kleuren zijn echt heel mooi! X

 • Iris

  Ik zou graag een look ermee zien, dan kan ik ook beter zien hoe het staat.

 • Nathalie

  De twee donkere kleuren zijn mooi..

 • Lisa

  Wat jammer dat de highlighters zo tegen vallen! Maar de andere twee kleuren zijn gelukkig wel erg mooi!

 • Runway World JL

  Jammer van de twee kleuren die niet zo een fantastische pigmentatie hebben. De andere twee kleuren lijken me wel nog fijn.

 • Loes

  Hey grappig, die heb ik inderdaad vorig jaar gekocht. Ik vind hem heel handig voor een neutrale, maar toch net iets andere, look. Vooral om die bordeauxtint 🙂

 • Sara - Window On My Wardrobe

  Heel mooie palette! Echt supermooie kleuren!

  X Sara

 • Maroussia

  Het is een erg mooi palletje! Toch jammer van de lichtere kleuren 🙁 Ik dacht dat die wel beter zouden zijn. Maar wel leuk voor herfst looks ^^ x

 • Linda

  Dit leuke palette heb ik bij ‘mijn’ Kruidvat niet eens gezien, jammer, ik vind de herfstige kleuren erg mooi!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.