Cadeautjes voor Valentijnsdag
12 feb 2016 Lifestyle 12

Cadeautjes voor Valentijnsdag

Tegenwoordig doen wij als gezin niet zo veel aan valentijnsdag. Toen ik zelf nog jong was deden wij er bij ons thuis wel aan in die zin dat mijn zus en ik cadeautjes voor elkaar kochten en kaartjes voor elkaar maakten. Verder werd er bij ons op school ook vaak aandacht aan besteed. Vincent en ik hebben er nooit echt iets aan gedaan. En eigenlijk is de reden hiervan dat wij vaak genoeg cadeautjes voor elkaar kopen als we eens iets leuks zien.

Sinds Vincent en ik ouders zijn vind ik het wel leuk om samen met Senna iets voor papa te maken met Valentijn. De eerste keer valentijn was Senna nog maar vier maanden oud. Hij kon toen natuurlijk nog niet zelf iets maken, dus heb ik een kaart verstuurd met iets in de trant van liefste papa en zo :).

Toen Senna ouder werd heb ik hem steeds zelf iets laten maken. Samen met Sen heb ik bijvoorbeeld een houten fotolijstje beschilderd, een mega grote tekening gemaakt met verf, en mooie houten hartjes gemaakt. Altijd leuk om creatief te zijn met kindjes, en zo heeft papa ook nog iets leuks.

Mc Gregor

Wat wij dit jaar gaan doen weet ik nog niet zo goed. Het zal vast iets worden met stiften of verf haha. Misschien laat ik Senna zelf iets verzinnen, dat is ook altijd leuk. Naast iets zelfgemaakt, krijgt Vincent dit jaar ook nog iets anders. Wij mochten namelijk via de webshop Adam een valentijnscadeautje uit de nieuwe collectie uitzoeken. Na wat rondklikken op de website kwamen wij uit bij de truien van het merk Mc Gregor. Omdat Vincent veel van dit soort truien draagt was de keuze al snel gemaakt.

Dit jaar dus een extra cadeau voor valentijsdag. En jij, doe jij dit jaar iets aan valentijnsdag? 

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Amy

  Wat een mooie foto van Senna bovenaan je artikel, wauw! Ik doe niets met Valentijn, maar volgende week zijn we 4 jaar samen dus dat gaan we wel gezellig vieren 🙂

 • Hanna

  Leuk dat je met Senna wat gaat maken en mooie trui heb je uitgezocht. Fijne valentijnsdag alvast! Wij doen er eigenlijk niks aan, maar ik heb dit jaar toch een klein cadeautje voor hem gekocht.

 • jodi - liefthuis

  Ik ben net al druk bezig geweest. Bewegende voetjes mooi op papier proberen te krijgen. Een hele opgave, maar gelukt.

 • Bertine

  wat een prachtige trui, zal hij vast blij mee zijn! leuk dat je Senna altijd iets laat maken!

 • Iris

  Zelf vind ik een ‘ouderwetse’ brief of kaartje erg leuk.

 • Mathiske's mama blog

  Normaal doen we niks aan Valentijnsdag, maar nu heb ik hem (net als andere jaren trouwens) een kaart gestuurd via Greetz, ik ga wat lekkere speciaal biertjes halen en er hebben een (het woord van Tamara geleend) thuisdate. Ik hoop dat hij er zelf nog even aan denkt. En ik heb een blog aan hem gewijd ingepland staan

 • iris

  Zelf vind ik een ontbijtje op bed altijd heel erg knus en gezellig (en ja, ook een knoeiboel, maar ach…..). Maar een knutsel vind ik ook erg leuk om te maken. Ligt er altijd maar net aan of ik inspiratie heb haha!

 • Hilde

  Wat een mooi cadeau!! 🙂
  Ik doe dit jaar voor het eerst in 4 jaar niks met Valentijnsdag, voelt wel een beetje onwennig!

 • Magalie

  Wij doen niks aan Valentijnsdag, soms een kleinigheidje…of een extra kusje:) maar wel leuk om je kinderen erbij te betrekken eigenlijk! En een mooie trui trouwens!

 • Rosanne

  Wat een mooi cadeau!
  Ik doe nooit echt veel aan Valentijnsdag maar stuur wel mijn vriendinnen een lieve kaart en een reep chocola. Dat kunnen ze wel waarderen 🙂 Mijn vriend en ik geven elkaar ook regelmatig een cadeautje en vinden dat dus met Valentijnsdag een beetje overbodig om te doen haha.

 • Esther

  Ik vier ook geen valentijn met mijn vriend, we zijn namelijk twee weken later zoveel jaar samen hihi. Maar samen met je kind iets maken voor je man is natuurlijk ook veel dierbaarder vind ik. Prachtige foto van Senna boven aan dit artikel<3

 • Tessa

  Jazeker doe ik er wat aan, zie blog, haha! Ik moet alleen morgen nog even bedenken wat… En persoonlijk vind ik dat iets voor man en mij en die ik niets ‘vanuit’ mijn zoon. Mooie trui voor je man!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.