Budget: Tip om veel geld te besparen!
10 jan 2020 Fashion Gezondheid 1

Budget: Tip om veel geld te besparen!

Zo heel nu en dan moet ik even de rem erop zetten en wat beter letten op de financiele in en uitgaven. Helemaal nu wij een aantal wensen hebben die wij willen gaan realiseren, is het verstandig om het geld er niet zo hard te laten uitgaan als dat het er in komt. Komende tijd wil ik dan ook wat meer gaan letten op onze uitgaven en toevallig kwam ik een tip tegen die ik heel erg handig vind!

Voor mij geldt dat ik aardig wat op het internet te vinden ben. Niet alleen voor mijn werk, maar ik vind het ook heel erg leuk om nieuwe trends en dergelijke te bekijken. En vaak als ik dan eenmaal iets heb bekeken en ook echt heel erg leuk vind: dan krijg ik het niet meer uit mijn hoofd. Ik ben bijvoorbeeld dol op kleding, schoenen en tassen en kan daar geen genoeg van krijgen.

Voor mijzelf geldt dat ik het leuk vind om een afwisseling te maken in bijvoorbeeld kleding. Ik houd (soms) van iets goedkopere merken, maar ik houd ook heel erg van duurdere merken. Dit laatste vooral omdat ik het vaak mooier vind en omdat het ook veel langer meegaat. Nadeel hiervan is uiteraard dat het al snel heel erg veel geld gaat kosten en daarom kan het heel fijn zijn om op zoek te gaan naar de voordeligste prijs.

De beste aanbiedingen op een rij

Als er iets is dat ik inmiddels wel geleerd heb, is dat er op internet altijd wel een en hetzelfde product te vinden is, maar dan net iets goedkoper. En wanneer je wil letten op de uitgaven, dan is dit gewoon heel erg handig. Via de site van Supersales kan je alle aanbiedingen op een rij vinden. Zelf heb ik bijvoorbeeld een liefde voor de iets duurdere merken, en het is fijn om op Supersales de voordeligste prijs te kunnen vinden!

Maar niet alleen voor kleding kan je op deze website terecht, ook voor onder andere parfum, de babyuitzet en gezondheid kan je zoeken naar een product met de meest voordelige prijs. Zo was ik zelf bijvoorbeeld op zoek naar een autostoeltje voor mijn dochter, en kon ik deze makkelijk vinden via de categorie Baby op de website van Supersales. Ook voor kinderwagens kan je hier terecht, maar ook voor een draagzak of voor bijvoorbeeld campingbedjes. Zo handig om hier een overzicht van te hebben en om zo te kunnen zien wat de beste prijs is.

Ik vind dit soort websites ontzettend handig om te weten. Je weet maar nooit of je iets goedkoper kan vinden, en wanneer dit het geval is dan is dit alleen maar mooi meegenomen!

Kende jij deze tip al?

Dit artikel is een samenwerking, dankjewel dat je dit hebt gelezen, zo kan mijn blog blijven bestaan

Reacties

  • Naomi

    Nee, ik kende deze tip nog niet, maar het lijkt me een interessante website. Ik schommel zelf nogal met gewicht en daardoor met maten, dus ik koop geen dure kleding. Ik weet dat ik er vaak maar één seizoen in pas, dus ja…
    Onlangs geplaatst door Naomi: Mijn zoomfunctie werkt niet

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.