BUDGET REVIEW: ALDI BIOCURA MICELLAIR WATER SENSITIVE
27 aug 2019 Beauty Gezichtsverzorging 1

BUDGET REVIEW: ALDI BIOCURA MICELLAIR WATER SENSITIVE

Ongeveer twee jaar geleden schreef ik al eens over de Aldi Biocura Micellen gezichtswater. Dat was geen hele positieve review, aangezien er een geur aan het product zat wat ik echt niet prettig vond. Ik gooide het product uiteindelijk weg en dacht er niet meer aan om het nog eens te proberen. Onlangs zag ik in de Aldi dat er een nieuwe variant te koop is, namelijk de Aldi Biocura Micellair water. En ik vond het wel leuk om opnieuw een dergelijk product te testen. In dit artikel zal ik schrijven of ik positief verrast ben, of dat ik het wederom een teleurstelling vind. 

Micellair water

Het gebruik van micellair water is in korte tijd zo populair geworden dat ik waarschijnlijk niet hoef uit te leggen wat het inhoudt. Het is gewoon een milde gezichtsreiniger die het gezicht goed schoonmaakt en reinigt. Zelf gebruik ik het al jaren en ik vind micellair water ontzettend fijn omdat dit product mij het gevoel geeft dat mijn gezicht echt goed schoon is na gebruik.

Zoals ik vertelde heb ik de eerdere variant van het micellair gezichtswater geprobeerd en was ik niet tevreden. Ik omschreef in het artikel van destijds dat de geur van het product mij aan een autogarage deed denken en ik het gewoon vies vond en er niet aan kon wennen.

Biocura micellair water ingredienten

Aldi Biocura Micellair Water Sensitive

Ik was dan ook heel nieuwsgierig wat ik van dit micellair water zou gaan vinden. Een vieze geur wil ik gewoon niet in mijn gezichtsreiniging. Naast dat ik nieuwsgierig was, sprak het mij ook aan dat het product zonder alcohol is. Alcohol heeft een nare invloed op mijn huid en ik krijg daar juist een heel onrustige huid van. Op de verpakking staat dan ook dat dit product in het bijzonder geschikt is voor de gevoelige huid. Pluspunt!

Wat vind ik van dit product?

En toen ben ik het gaan proberen. En ik zal je vertellen, dit product is echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar een budget micellair water. Eerder gebruikte ik enkel en alleen het micellair water van Nivea, maar daar ben ik nu dus van afgestapt. Het product reinigt prima, ik krijg er een mooi gereinigde huid van. Er is geen enkel teken van irritatie van mijn huid en het product doet voor mij gewoon wat het moet doen. Daarnaast is deze variant zo goed als geurloos! Daarnaast is het ook nog eens spotgoedkoop, voor een product van Nivea betaal je ongeveer 6a7 keer zoveel. Jeej, aanrader dus!

Deze Biocura Micellair water is te koop bij de Aldi voor € 1,19

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.