Bella Italia! Here we come!
22 jul 2022 Lifestyle Travel 0

Bella Italia! Here we come!

De vakantie is voor ons inmiddels al heerlijk begonnen. Wanneer je mij volgt op instagram dan heb je al kunnen zien hoe wij ontzettend hebben genoten in Zwitserland. Maar: de vakantie is voor ons nog lang niet voorbij! Wij hebben namelijk geboekt bij een fantastische camping waar wij echt al weken naar uit kijken om naartoe te gaan!

Op vakantie naar Italië

Voor Corona, gingen wij regelmatig op vakantie naar Italië. Het is voor ons een van de meest favoriete vakantielanden vanwege de sfeer, de warmte en het eten (en wijn!). Twee jaar hebben wij niet kunnen reizen naar Italië en wij begonnen dit land inmiddels behoorlijk te missen. Hoe waanzinnig is het dan ook dat wij dit jaar de mogelijkheid hebben om met Eurocamp op reis te gaan!

Eurocamp

Wij zijn al eerder met Eurocamp op reis geweest naar Italië (lees: op vakantie met kinderen in Italië), en dat is ons uitstekend bevallen. Wij zaten toen op een andere camping, namelijk Camping Marina Di Venezia. Aan die vakantie hebben wij nog steeds fijne herinneringen. Met name aan de ruimte op de camping, de accommodatie en het land Italië zelf natuurlijk. Wij hoefden er dan ook geen seconde over na te denken dat wij weer met Eurocamp op vakantie wilden.

Het zou natuurlijk alleen een andere camping worden. Wanneer het aan mij had gelegen, was ik gewoon weer naar dezelfde camping gegaan haha. Vincent, heeft dit liever niet en wilde graag een andere camping. Om mij heen had ik al het een en ander gehoord over de camping Bella Italië. Nadat ik de website had bezocht, en het enorme zwembad zag, wisten wij zeker dat wij hier naartoe wilden!

Niet alleen het zwembad sprak ons enorm aan, maar ook alles eromheen wat er op de camping te doen is. Zo heeft de camping een eigen strand, zijn er enorm veel activiteiten voor kinderen, is er aandacht voor sport en zijn er gezellige plekjes om uit eten te gaan.

Azure Plus

Voor accomodatie kozen wij de Azure Plus. Een luxe stacaravan met alle voorzieningen die je kan bedenken. Zo is er een vaatwasser. Eigenlijk helemaal niet nodig op een camping, maar wel ontzettend handig :). Ook heeft onze accommodatie een airco. Waar wij overigens heel blij mee zijn aangezien het in Italië momenteel over de 40 graden gaat. Verder heeft deze stacaravan twee slaapkamers (max 6 personen). Uiteraard zijn er diverse grootes beschikbaar.

Wij hebben ontzettend veel in de vakantieweek met Eurocamp! De website is veelbelovend, zo zit alles op loopafstand, zoals bijvoorbeeld het strand, maar ook restaurantjes. Op de camping is er overigens ook een animatieteam. Dit lijkt mij zo heerlijk! Eerder hebben wij dit nog niet echt gehad, dus ik ben onwijs benieuwd hoe de kindjes dit gaat bevallen.

Ik ga jullie op de hoogte houden! Volg mij op Instagram om ons deze vakantie te volgen. Ook zal ik na de vakantie een blog plaatsen met onze ervaringen. Liefs!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.