Hoi vanuit Italië! <3 (vakantie met kinderen in Italië)
22 apr 2019 Mama Travel 6

Hoi vanuit Italië! (vakantie met kinderen in Italië)

Hoi! Eigenlijk was ik niet van plan om vandaag iets online te plaatsen, alleen krijg ik zo veel lieve berichtjes en vragen van jullie! Dus even een update over onze vakantie met kinderen in Italië. Het voelt nu even alsof ik gewoon een soort van brief schrijf aan familie en vrienden haha. In ieder geval: ik klets jullie even bij over onze reis naar Italië!

Vrijdag net iets voor de nacht kwamen wij dan eindelijk aan op onze camping Marina di Venezia. Door Eurocamp zijn wij uitgenodigd om met ons gezin een camping in Italië te bezoeken. Helemaal fantastisch natuurlijk, en dan met name omdat ik zelf Eurocamp nog niet ken, en er wel veel goede verhalen over heb gehoord.

Samen met Eurocamp hebben wij een bestemming uitgekozen, namelijk: Camping Marina di Venezia. Ik houd echt van Italië, het is zo’n heerlijk land. De camping hebben wij er puur op uitgekozen omdat er veel voor kinderen is te doen. En wat ik ook leuk vond is dat nadat ik eens een story plaatste over deze camping, mijn inbox overstroomd werd met reacties van mensen die heel enthousiast zijn over deze camping.

Onze eerste indruk

Wij zijn hier nu inmiddels twee dagen, dus helemaal kan ik niet vertellen hoe de ervaring over onze hele vakantie was. Alleen zijn er al wel een aantal puntjes die mij zijn opgevallen en die ik persoonlijk heel fijn vind. Zo viel ons bijvoorbeeld direct op dat de camping Marina di venezia echt super mooi, luxe en schoon is. Alles ziet er mooi netjes en stijlvol uit. Wij zitten in een Eurocamp Aspect Bungalow en ook die zijn zo mooi. Wij hebben zelfs een ruime slaapkamer met inbouwkasten. Alles wat je nodig hebt, is vrijwel aanwezig, super fijn. Ook hebben wij aparte slaapkamers voor de kinderen, wat niet noodzakelijk is maar wel heel fijn.

Wat ik ook heel fijn vond was dat er de eerste dag een Nederlands sprekend iemand van Eurocamp zelf langs kwam om hallo te zeggen en waar wij met al onze vragen terecht konden. Zij zal gedurende ons verblijf af en toe even langskomen om te vragen hoe het gaat. Ik kan dit altijd wel heel erg waarderen, super fijn.

eurocamp-aspect

De plek waar wij verbleven

Vakantie met kinderen in Italie

Wat ik trouwens het aller aller fijnst vind aan de vakantie is om de kinderen zo te zien genieten. Dat vind ik zo ontzettend fijn. Vakantie met kinderen is trouwens niet altijd relaxed hoor haha, vin en ik moeten elkaar echt afwisselen zo nu en dan. De kinderen waren ook aardig oververmoeid van de reis, en probeer ze dan maar goed onder controle te houden ;). Tegenover ons huisje zit trouwens een stukje bos waar ook goed zicht op is, en daar speelt vooral Senna heel graag, fijn dat er plekken zijn waar kinderen zich goed kunnen vermaken. De rest van het park moeten wij nog even goed bekijken. De zwembaden hier schijnen fantastisch te zijn, alleen is het de vraag of wij deze nog kunnen gaan bezoeken ivm het weer. Ik hoop van wel! Bij het strand zijn wij nu al twee keer geweest en daar is het heerlijk. Niet druk en ook netjes en schoon.

Tot zover een kleine update. Mocht je nog nieuwsgierig zijn naar de stress voor onze vakantie en waarom het bijna niet door kon gaan, klik dan op volgende link om naar onze weekvlog te gaan: weekvlog tegenslag en make-up routine.

Zijn jullie weleens in Italië geweest met kinderen? En zijn er nog vragen die jullie hebben mbt de camping waar wij op het moment zijn?

Reacties

 • Naomi

  Wat klinkt dat heerlijk! Ik hoop dat jullie lekker even tot rust kunnen komen daar, met elkaar. En zo’n stukje bos zo heel dichtbij moet heerlijk zijn.
  Onlangs geplaatst door Naomi: Help, mijn hulpverlener huilt!

 • Brenda

  Wij zijn ook op die camping geweest, in 2015
  Vonden het een te grote massale camping, wel schoon idd.
  Wij gaan tot nu toe elk jaar nog naar Italie net de kids, hier zaten wij in een goedkope stacaravan. Maar tegenwoordig hebben wij een eigen caravan. Dit jaar voor het eerst met 3 kids, jongste is dan net 4 maand dus ben mega benieuwd hoe dit zal gaan.

  Jullie nog heel veel plezier en hopelijk valt het weer mee en kunnen jullie nog van de zwembaden genieten.

  • Saskia

   Ja dat klopt! Het is Eem grote camping. Onze bungalow zit aan de rand (bij het strand) dus wij merken er vrijwel niks van 🙂 Alleen met de aankomst dachten wij indd wow wat groot allemaal 🙂

   • Brenda

    Oh dat is wel fijn!
    Wij zaten er echt middenin dan merk je dat wel en het was in juni dus dat scheelt miss ook 😅
    Maar mooi en schoon is het zeker! Geniet er lekker van!

 • W k

  Fijne vakantie!klinkt heerlijk!
  Hier vandaag ook 26 graden gehad en nu asn het bijkomen van ons uitje.

  Groetjes willianne kramer

 • Lieke van Veen

  Geniet nog lekker van jullie vakantie!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.