5X OUTFIT INSPIRATIE VOOR DE WINTER!
23 dec 2020 Beauty Fashion 6

5X OUTFIT INSPIRATIE VOOR DE WINTER!

Als er iets is dat ik heel erg leuk vind, dan is het lekker bezig zijn met outfitjes combineren. Ik vind het zo leuk om hier mee bezig te zijn! Het leukste vind ik om duurdere producten te combineren met wat basic items. Én om verschillende stijlen te combineren! Ik deel vandaag outfit inspiratie voor de winter!

Outfit inspiratie voor de winter

Wanneer je mij langer volgt, dan weet je dat ik dol ben op jurkjes en rokjes. Wat dat betreft zal er in dit artikel niet heel veel anders voorbij komen. Bij het schrijven van dit artikel kom ik erachter dat het allemaal wel vrij basic is, maar i love it!

De outfits die ik hieronder draag, zijn allemaal gebaseerd op de schoenen die ik draag. Because i have new shoes Ik was echt op zoek naar schoenen die ik met veel verschillende outfits kan combineren, maar niet al te basic zijn. Zoals je ziet zijn dit zwarte schoenen, maar zit er ook een werkje in met een glans. Super leuk en net even weer wat anders! Hieronder laat ik zien hoe ik verschillende outfits combineer met dezelfde schoenen.

Legergroen voor dames

Legergroen is een kleur die (gelukkig) steeds meer voorbij komt. Eerder zag ik het meer bij mannen, maar tegenwoordig zie ik het heel veel in fashion voor dames. Ik ben dol op deze kleur en vind het zo leuk dat we dit deze winter steeds meer gaan zien! Het is een kleur die makkelijk te combineren is met wit en zwart. Op bovenstaande outfit heb ik een panty aan, maar een dikke zwarte maillot zou ook heel erg goed kunnen! De rok is overigens van ribstof en voor rokken vind ik dit met deze kleur leuker dan bijvoorbeeld een effen stof. De enkellaarsjes maken deze outfit helemaal af.

fashion winter

Ik houd van leer en ik houd van rood. En de combi vind ik al helemaal perfect. Gewoon een strakke leren broek in combi met een rood shirt dat niet te strak, maar ook niet te wijd zit. De schoenen combineren overigens super met deze broek. En terwijl ik nog even goed naar de foto kijk bedenk ik mij dat bikerboots ook leuk zouden passen bij deze outfit. Dit zal het net wat stoerder maken. Deze outfit draag ik graag wanneer het net iets te koud is voor blote benen of een panty.

Lees ook: Hoe combineer je een leren broek

Leren rokje combineren met warme trui

Mijn aller aller aller aller favorietste outfit is toch wel om een leren rokje te combineren met een warme trui! Ja.. Dit soort rokjes kruipen vaak een beetje op wanneer je zit (zoals je ziet op de foto), maar toch weerhoudt mij dit er niet van om ze te dragen. Ik houd gewoon heel erg van de combi en de structuur van het leer en het zachte van de trui. Normaal droeg ik heel vaak pumps onder dit soort outfitjes, maar deze enkellaarsjes vind ik eigenlijk veel leuker!

kleding inspiratie

Zomerjurkjes combineren met een trui

Je kent het vast wel.. Je hebt een ontzettend leuk zomerjurkje welke eigenlijk veel te koud is voor de winter. Mijn tip: combineer deze met een lekkere warme trui! Ik vind deze stijl zo leuk en lekker nonchalant. Het liefste combineer ik een zomerjurkje met een lekker warme en iets oversized trui. Leuke schoenen eronder en hoppa, ready to go! Deze combinatie is iets waar ik altijd erg veel complimentjes over krijg.

winterfashion

Kant dragen onder warme trui

Bij het schrijven van dit artikel bedenk ik mij opeens dat deze outfit erg lijkt op een eerdere outfit die ik liet zien. Toch zijn er nog wel een aantal tips die ik uit deze foto kan halen voor jullie! De eerste hiervan is om kant te dragen onder een oversized warme trui. Gewoon een topje met kant. Ik vind dit altijd een knusse uitstraling geven. De tweede tip bij deze foto die ik wil meegeven: draag een cognac kleurig item zoals een leren rokje bijvoorbeeld. Zelf vind ik deze kleur fantastisch, en ook hierbij geldt dat het gemakkelijk te combineren is. Op bovenstaande foto zie je het rokje niet heel erg goed, maar dat komt omdat het rokje anders veel te kort zou zijn op de foto haha. En nog een kleine tip: mocht je een panty te koud vinden, draag dan een lekkere warme maillot of panty.

Omoda schoenen

Omoda schoenen

Om nog even terug te komen op de schoenen: het is zo fijn om een paar schoenen te hebben die je eindeloos kan combineren maar die ook weer niet te saai zijn. Hierin ben ik goed geslaagd vind ik zelf haha. Vaak krijg ik via de dm’s in instagram vragen over waar ik mijn kleding en schoenen koop. Ik moet eerlijk zeggen dat ik toch redelijk veel online bestel. Ook wanneer het om schoenen gaat. Omoda is een site die ik oprecht kan aanraden en waar ik eigenlijk al jaren mijn schoenen bestel (ook voor de kinderen). Wat ik zelf fijn vind is dat ze zoveel diversiteit hebben. Soms wil ik gewoon even schoenen voor onder een outfit die niet al te duur zijn (Omoda heeft een eigen leuke collectie) en soms wil ik leuke bijzondere schoenen waar je wel net even iets meer voor betaalt.

Ik vond het onwijs leuk om dit artikel te schrijven haha! Ik heb weleens gedacht dat ik eens een aparte fashion blog of iets zou moeten beginnen. Daar heb ik momenteel geen tijd voor, maar het lijkt mij wel erg leuk om wellicht wat vaker van dit soort blogs te plaatsen. Verzoekjes lees ik graag terug in de comments!

Welke outfit vind jij het leukste?

Reacties

 • Yvonne babin

  Ja super leuk, de fashion blogs. Grs Yvonne

 • Patricia van Ommeren

  Ooh wat een toffe outfits, ik zou ze ook zo aan kunnen doen. En die schoenen passen er zo goed bij!!! Dank voor je inspiratie!!! 😁

 • Stephanie

  Ooeh hele leuke outfits! Die schoenen zijn ook heel gaaf!
  Ikzelf draag in de winter rokjes met een dikke maillot eronder.

 • Marieke

  Het legergroene en het cognackleurige rokje 😍. Ik vind het knap dat jij kunt lopen op zulke hoge dunne hakken, niks voor mij.

 • Karin

  Leuk hoor je outfits!
  Waar koop jij je cognackleurige panty?

 • Marcel

  Ik vindt alle outfits heel mooi en zo mooi gestyld wat doe je dat toch goed kan er veel inspiratie van op doen

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.