5 x geluksmomentjes
8 mrt 2019 Lifestyle Mama 2

5 x geluksmomentjes

Ik probeer mijn kinderen te leren dat het niet erg is om te benoemen wanneer je iets niet leuk vindt, maar dat het minstens zo belangrijk is om ook te kijken naar de dingen die je gelukkig maken. Daarom vandaag mijn vijf geluksmomentjes

Eten

Haha ja niets nieuws he. In de uitgelichte foto een afbeelding waar ik pannenkoeken bak. Ik houd ervan. Maar ik houd ook gewoon enorm van eten. Soms vragen mensen weleens of ik wel uit kijk of ik niet te dun wordt maar echt hoor: ik houd veel te veel van eten om dit te laten staan 🙂

De zon!

Wat een cadeautje he die mooie warme dagen met een zonnetje in februari! Ik houd niet van de herfst en de winter en ben altijd heel erg blij wanneer de zon begint te schijnen. Het was vorige week bij ons zelfs 21 graden in de tuin, genieten hoor!

Nieuwe kleding

Ik word altijd blij van nieuwe kleding. Ik weet dat ik aardig wat heb en ik weet ook dat ik geluk heb dat ik regelmatig nieuwe kleding opgestuurd krijg, maar ik word er nog steeds zo blij van. Het is gewoon heel erg leuk om met kleding en outfits bezig te zijn, ik kan er echt blij van worden.

Verse bloemen

Ik probeer elke week nieuwe bloemen in huis te halen. Een bos bloemen kan een ruimte al zo veranderen en heel erg gezellig maken. Ik vind het altijd heerlijk, nu ook met de lente in aantocht al die gezellige lente boeketten met verschillende kleuren. Zo mooi! Tulpen word ik overigens ook heel erg blij van.

Mijn kinderen

Ja dat was natuurlijk wel te verwachten he. Ik kan ze allebei soms echt achter het behang plakken, maar ben ook onwijs gek op ze. En soms ben ik helemaal geen leuke mama en vind ik dit echt heel vervelend, maar ach, dat is het leven en ik houd van ze. Als ze dat maar weten. Onlangs vertelde ik in een Q&A wat ik het allerleukste vind van mijn kinderen. Ik kreeg daar zo veel lieve reacties van jullie op, zo leuk! Klik op de volgende link om direct naar de video te gaan: Q&A Wanneer gaan wij verhuizen?!

Tot zover. Ik ben ook heel erg benieuwd naar jullie geluksmomentjes, wil je ze met mij delen in de comments?

Reacties

 • Naomi

  Mooi lijstje! Ik word heel gelukkig van wandelingen op zonnige dagen.
  Onlangs geplaatst door Naomi: Houd het vast op hout

 • Coco

  Wat een mooie bloemen!
  Ik hou ook enorm van eten, kan ik echt mijn tijd voor nemen en van genieten! Een chocolade tussendoortje maar ook samen aan tafel zitten vind ik zo gezellig.
  Onlangs geplaatst door Coco: Stel dat …

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv