5 FEITJES over TWINKELBELLA! (statistieken en zo)
30 apr 2019 Lifestyle 2

5 FEITJES over TWINKELBELLA! (statistieken en zo)

Als blogger ben je toch zo nu en dan bezig met statistieken. Ik ben er niet meer zo veel mee bezig als voorheen, maar natuurlijk moet ik wel op de hoogte zijn van hoeveel mensen mijn blog bezoeken. Voorheen checkte ik vrijwel dagelijks de statistiek. Inmiddels doe ik dit al lang niet meer. Hoe dan ook, ik ga vijf weetjes delen over Twinkelbella! Zo vertel ik over het meest gelezen artikel van de afgelopen tijd (je raad het niet!) en over mijn bezoekersaantallen.

Bezoekersaantallen Twinkelbella

Ik begon ooit als blogje welke alleen mijn moeder las (haha) en inmiddels wordt mijn blog door meer dan 55.000 unieke bezoekers per maand gelezen! Echt te gek toch eigenlijk dat er zo veel mensen zijn die meelezen. Ik kan het soms nog steeds niet helemaal bevatten hoor.

Meest gelezen artikel Twinkelbella van de laatste maanden

Ik was zelf nogal verbaasd dat er de laatste maanden een artikel steeds heel hoog in de statistieken stond. Dit is namelijk het artikel: havermoutbadje bij waterpokken. En ja, dat dit artikel zo veel wordt bezocht kan natuurlijk betekenen dat er gewoon heel veel mama’s zijn gaan zoeken op waterpokken. Maar dan nog bijzonder dat ze allemaal bij mij uitkomen. Want het zijn er echt heel erg veel.

Meest gelezen artikel Twinkelbella van het afgelopen jaar

Als ik zoek op het meest gelezen artikel op Twinkelbella van afgelopen jaar, dan is dit toch intermittent fasting. En nog steeds krijg ik hier zo veel vragen en dergelijke over! Heel veel verhalen van mensen die er ook aan zijn begonnen en enthousiast zijn. En waar ik dan stiekem om moet lachen is de hele grote mond van mensen die het compleet de grond in trapten, en inmiddels er zelf ook mee begonnen zijn. Eigenlijk denk ik dan alleen maar: geef pas je mening over iets als je er iets van af weet in plaats van een ander de grond in te trappen (en jezelf beter te doen voelen).

Meest gezochte zoekterm op Twinkelbella

De meest gezochte zoekterm op mijn blog is op 1 depressie. Ook naar mijn bevallingsverhaal wordt heel veel gezocht, het merk Stokke komt hoog naar boven en wordt er heel veel gezocht naar fashion en ook naar mijn depressie . Depressie is natuurlijk geen fijn onderwerp, maar ik ben wel heel blij dat mensen hun weg naar mij hierin vinden en ook echt wat hebben aan mijn blogs (en vlogs) hierover.

Grappige zoekterm Twinkelbella

Naast een aantal vieze woorden (oh joy) vind ik het heel grappig om te zien aan de statistieken dat jullie blijkbaar ontzettend nieuwsgierig zijn naar mijn zus! Ja, want er wordt dus heel wat gezocht naar mijn zus. Zoektermen zoals “Saskia zus”, “zus Twinkelbella” “zus” komen hoog voor in mijn zoektermen. Echt heel grappig en leuk!

Tot zover. Super leuk om mij zo eens in de cijfers te verdiepen! Wat vind jij het leukste om te lezen op Twinkelbella?

Reacties

  • Naomi

    Wat mooi, dat mensen hier steun vinden of herkenning als het gaat over depressie. Ik vind zelf de weekvlogs heel gezellig en lees inderdaad ook graag artikelen waarin je open en eerlijk bent over jezelf.
    Onlangs geplaatst door Naomi: Zullen we weer gewoon gaan eten?

  • Aneta

    Leuk om een kijkje te nemen in jouw keuken. Lijkt het je leuk om een keer een artikel te schrijven hoe jouw werkdag eruit ziet en hoe je bijvoorbeeld aan samenwerkingen komt etc. Daar ben ik nieuwsgierig naar. Groetjes!
    Onlangs geplaatst door Aneta: 14 kleine manieren om de hechting tussen jou en je baby te bevorderen

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv