4x FAVORIETEN van dit moment! (kletsartikel)
8 okt 2018 Lifestyle 4

4x FAVORIETEN van dit moment! (kletsartikel)

Hoi! Zondag avond en ik heb mij even voor de laptop moeten slepen voor dit artikel. Niet dat ik het niet leuk vind, maar meer omdat mijn inspiratie gewoon op is! Ik kan blijven vertellen dat ik moe ben, geen zin heb in de herfst en dat ik hoop dat het zo snel mogelijk weer zomer wordt. Maar daar hebben jullie niets aan, en ik ook niet. Dus bedacht ik mij opeens spontaan dat het wel leuk zal zijn om een aantal favorieten op een rij te zetten. Zoals bijvoorbeeld mijn favoriete serie van dit moment, mijn favoriete thee die ik zelf maak, en mijn favoriete snack. Lees je mee?

Thee met gember en citroen

In de zomer drink ik altijd liters water met citroen en in de herfst ga ik vaak over op brandnetelthee of andere kruidenthee. Sinds kort heb ik ontdekt dat gember echt ontzettend goed en gezond is en drink ik dus heel veel thee met verse gember en citroen. Binnenkort zal ik nog eens apart schrijven over de gezondheidsvoordelen van gember!

Tlant Crackers

Ik maak foto’s het liefste zelf, alleen het is nu donker en ik had dit blogje niet echt in de planning staan. Dus heb ik even een foto van het internet gehaald. Ik ben momenteel echt verslaafd aan de crackers van Tlant. Op de foto zie je de variant met kaneel, die heb ik echter nooit gehad nog, ik koop namelijk alleen de hazelnoot! Ooh, te lekker. Ik kreeg er al heel veel vragen over naar aanleiding van een story op instagram en mijn vlog op Youtube. Ze zijn te koop via volgende link: Glutenvrijewebshop. #nospon

Foreo Smart Mask

Oh en deze heb je ook al in mijn story’s voorbij zien komen. Ik kreeg deze opgestuurd en in mijn eerste reactie was het echt een soort gadget. Inmiddels ben ik helemaal dolgelukkig met dit ding want: het is zo tof! Het is een gezichtsmasker die je via een app kan besturen. Via de app vul je in welk type huid je hebt, je leeftijd, of je genoeg water drinkt en dergelijke. De app bestuurt vervolgens het apparaat. Het apparaat wordt bijvoorbeeld warm en daarna weer koud. Als masker zijn er verschillende varianten verkrijgbaar, bij iedere behandeling gebruik je een nieuwe. Hier gaan jullie meer over lezen!!

Elite

Oh en dan een serie waar ik momenteel niet bij weg te slaan ben! Zoals de meeste van jullie wel weten vind ik Gossip Girl helemaal fantastisch. Elite is eigenlijk net zo iets, alleen zit er een moord in wat het allemaal wat spannender maakt. Deze serie is echt net pas online op Netflix en het eerste seizoen heeft 8 afleveringen (zo weinig ja). Dikke vette aanrader!

Zo. Wat leuk om te doen dit. Misschien dat ik maar weer eens wat vaker zo’n artikel met favorieten schrijf. Ik kan nog wel even doorgaan namelijk haha! Er is zo veel leuks!

Mocht je verder nog nieuwsgierig zijn naar hoe onze afgelopen week is verlopen, kijk dan zeker even onze weekvlog: Weekvlog: verjaardag en dubbele gevoelens. Met onder andere Senna zijn verjaardag en ik vertel over hoe ik omga met het verleden van mijn prenatale depressie.

Ik ben ook heel erg benieuwd naar jullie favorieten van dit moment en ik zou het erg leuk vinden om dit terug te lezen in de comments! Wat is momenteel jouw favoriet?

Reacties

 • Hilde

  Lijkt wel of je last hebt van de blaadjes die vallen!! Ik heb dat juist als het zomer wordt 😛
  Mijn favorieten op dit moment: de serie Fam Kruijs (hilarisch) veel boeken weer lezen (moet weer naar de bieb) en heerlijk weer normale kleding aan.. helaas wordt het weer warm deze week!

 • Lisanne

  Mijn favoriet op dit moment zijn sesamcrackers met smeerkaas, zo lekker. Die Tlant crackertjes zien er trouwens ook lekker uit, misschien maar eens proberen.
  Onlangs geplaatst door Lisanne: Voordelen van dyslexie

 • Blog & Beauty

  Mijn inspiratie is op het moment ook een beetje ver te vinden. Fashion en beauty gaat nog wel, maar lifestyle of mommy verhalen zitten niet in de pen. Die serie wordt mijn volgende, ik vond Gossip Girl ook helemaal geweldig.
  Onlangs geplaatst door Blog & Beauty: WIN 2 concertkaarten voor de albumrelease party van Pieternel

 • Marieke

  Mijn favoriete serie is Once upon a Time op Ziggo movies & series. Ik zit in seizoen 3 van de 7. Gemberthee klinkt zo vies (ik lust geen gember 😂). Doe mij maar muntthee. Die van lipton is erg lekker.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv