3 dingen die je nog niet van mij weet!
6 mrt 2020 Lifestyle Persoonlijk 1

3 dingen die je nog niet van mij weet!

Zo. Ik gooi er weer even een aantal feitjes in die je zeer waarschijnlijk nog niet over mij weet! Onder andere over mijn haar toen ik klein was en waar ik absoluut niet tegen kan! Lees je mee?

Krullen

Toen ik van de week bij de kapper zat, moest ik er weer aan denken. Tot ongeveer vier jaar had ik ontzettend veel krullen. Niet een paar, maar een enorme bos. Mijn ouders werden er gek van. Het zat continue in de klit en er was geen land mee te bezeilen. Toen ik vier was hebben zij mijn lange haar daarom helemaal kort geknipt. En weg waren kort daarna mijn krullen. Ik vind het altijd grappig wanneer ik daar foto’s van terug zie. Echt stijl haar heb ik nog steeds niet, en lastig haar is het nog steeds. Maar ik ben wel blij met mijn haar zoals het nu is.

Vriendinnen

Ik ben nooit een meisje geweest met hordes vriendinnen. Ik had gewoon vaak niet heel veel met meiden. Vooral het wispelturige vind ik ontzettend irritant. Ik had wel vriendinnen, maar kon heel slecht tegen het achterbakse (sorry meiden). Dus dan was ik dat liever kwijt dan rijk haha. Geheimen door vertellen of jaloers gedrag zijn dingen die ik zelf niet zou doen, en wat ik van anderen ook heel slecht kan hebben. Een soort allergie zeg maar. Ik kon daarom veel makkelijker bevriend raken met jongens, gewoon geen gedoe en ze zeggen gewoon wat ze denken.

Wel heb ik nog een vriendin over van vroeger die ik mijn hele leven ken. Zij is heel lief en iemand waar je echt op kan bouwen. Verder heb ik inmiddels wel veel vriendinnen, en dat zijn lieverds. We weten gewoon wat we aan elkaar hebben en zullen nooit jaloers zijn of elkaar niets gunnen

Alleen zijn

Ik kan ontzettend goed alleen zijn. En heb dit ook vaak nodig. Ik houd van mensen om mij heen en ben echt een mensen mens, maar heb gewoon soms even een moment voor mijzelf nodig. Altijd al gehad en dit zal denk ik ook altijd blijven. Ook thuis zijn er vaak momenten dat ik gewoon even niemand om mij heen wil hebben. Vaak is dit in de avond even als de kids op bed liggen. Gewoon even rust en niets aan mijn hoofd.

En dit was het weer 🙂 Zitten er punten bij die jullie misschien herkennen? Ik ben benieuwd!!

Reacties

  • Naomi

    Leuke weetjes. En dat van die vriendinnen is herkenbaar hoor. Ik zat in havo vier en vijf door mijn profielkeuze in een klas met 31 meiden. Ik vond het drama. Al-tijd gezeik en onzekerheid.
    Onlangs geplaatst door Naomi: Ik ben de baas!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.