ZWANGERSCHAP EN ORIGINEEL GELD CADEAU GEVEN
23 mei 2020 Mama 6

ZWANGERSCHAP EN ORIGINEEL GELD CADEAU GEVEN

Een tip voor een origineel geld cadeau. Ik vind het nooit leuk om zo geld te geven voor een verjaardag, dus deed ik het anders. Ook vertel ik onver mijn zwangerschap van Sophia en hoe ik hierop terug kijk, nu vijf jaar later. 

Reacties

 • Naomi

  Superleuke manier om geld te geven! Ik ga ‘m zeker onthouden, want ik vind geld geven anders toch altijd een beetje suf.
  Onlangs geplaatst door Naomi: Boekenpraat: Zwarte ziel (Angelique Haak)

 • Rachelkromdijk

  Was het leuk op school: nee haha, heerlijk droog antwoord maar wel eerlijk! Je hebt er weer een leuke vlog van gemaakt.

 • Evelien

  Hoi Saskia,
  Ik ben op zoek naar een leuke step voor de kids. Ik wilde je graag vragen welke jullie hebben. En of ze goed bevallen. Zou je dat willen delen?

  Leuke tip voor geld als kado geven!

  Alvast bedankt voor je moeite!

  Groetjes,

  Evelien

  • Saskia Hardeman

   Tuurlijk, wij hebben de microstep voor de kinderen en ik heb er ook een voor mijzelf 🙂 Ja, het bevalt ons heel erg goed. Het zijn stevige steppen en ze sturen fijn. Het is wel even wennen, het sturen in het begin maar dat hebben ze zo onder de knie! Liefs Saskia

   • Evelien

    Dank je wel!! 👍😀

 • Evelien

  Oh sorry Saskia🙈 Nog even een vraagje over de step…als je het niet erg vindt..
  Heeft jouw zoon een step met twee wielen van voren, de maxi step, of een step met één wiel voor en één wiel achter (sprite)? En als hij er één heeft met twee wielen van voren, kan hij er dan nog even mee vooruit?
  Alvast bedankt voor je moeite 🙃

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.