ZO KWAMEN WIJ DE WARME DAGEN DOOR
1 jul 2019 Lifestyle Mama 1

ZO KWAMEN WIJ DE WARME DAGEN DOOR

Zo.. Het is al een aantal weken terug dat ik een weekoverzicht plaatste. Via insta pm’s kreeg ik weer wat vragen of ik het weer wil gaan doen. Tjah, deze week heb ik genoeg foto’s gemaakt en ik zal deze weer eens delen. Voor wie mijn weekvlog volgt: ik had het daar over een plog, ik heb dit uiteindelijk niet gemaakt, maar zal die foto’s ook hierin verwerken. Kijk je mee?

Met het warme weer smeer ik mijn voeten extra veel in. Ook omdat ik het liefste op blote voeten loop is dit fijn om te doen. Dit product van Rituals zat in de laatste goodiebox en is favoriet! Heel fijn en lekker zachte voetjes..

Let niet op mijn make-up loze moeie hoofd.. Maar ik zag op deze foto dat ik opeens zo lekker bruin ben geworden, fijn vind ik dat!

Bovenstaande strandtas kreeg ik opgestuurd en ik mag er ook een aan mijn volgers op insta weggeven. Check even mijn instagram: @Twinkelbella

Ik eet heel veel fruit met het warme weer. Aarbeien, meloen en frambozen zijn favoriet hier in huis!

En woensdag gingen wij lekker naar het zwembad! Senna heeft twee zwemdiploma’s en kon ik helemaal zijn gang laten gaan. Fijn is dat. Sophia speelde in het kleine badje waar ik haar goed in het oog kon houden.

Ik kreeg een pakketje binnen met producten van Ultrasun. Onder andere deze speciale zonnebrand gel voor sporters. Ook zaten er nog twee andere tubes in, deze komen heel goed van pas nu met dit weer.

Wij hebben een klein zwembadje in de tuin. Senna voelt zich er veel te groot voor, maar voor Sophia is het heel erg leuk. En ik vind het handig zo’n klein badje, je zet hem makkelijk even aan de kant.

Op donderdag waren zowel Senna als Sophia ergens anders aan het spelen. Soof voor het eerst bij een vriendje uit de klas, zo leuk! Ik had daarom opeens tijd over en besloot de ramen maar eens te lappen. Een tijd geleden ben ik ermee gestopt omdat ik er gefrustreerd van werd dat mijn dagen na een dag altijd weer vies zijn.. Maar toch ben ik er maar weer mee begonnen, en nu ik dit schrijf (z0ndag) zijn ze nog steeds schoon.. Jeej! Ohja die plantjes staan er zielig bij, het zijn vlijtige liesjes, als ze water krijgen dan staan ze binnen een uur weer helemaal mooi.

Bovenstaande kwam ik tegen en vond ik wel handig. Appels bewaar ik dus nooit in de koelkast, en tomaten weer wel. Wist jij dit?

Ik neem mij steeds voor wat vaker outfits te delen in vlogs en dergelijke maar vergeet het. Wel een klein fototje van mijn rok haha. Afgelopen week droeg ik met de warmte alleen maar kleding die heel makkelijk en luchtig zat.

En zaterdag ging ik met de kids naar Almere. Wij waren uitgenodigd om het PIT museum te bezoeken. Daar ga ik nog wat meer over vertellen hoor. Plus dat ik er een heel stuk van heb gefilmd voor in de vlog.

Nieuwsgierig hoe de rest van onze week eruit zag? Check dan onze weekvlog door op de volgende link te klikken: weekvlog. In deze vlog laat ik zien wat ik eet wanneer het warm weer is, en Sophia mag spelen met scheerschuim, tip voor de kindjes!

Zo.. Dit was het weer mensen. Ik hoop dat jullie een overzicht weer eens leuk vinden om te zien. Vinden jullie dit leuk genoeg om vaker te zien? Ik lees het graag hieronder terug in de comments!

Reacties

  • Naomi

    Dat je ramen gaat zemen zeg, als je even tijd ‘over’ hebt. Ik geloof dat ik achter een boek of een serie was gedoken, dus respect!
    Onlangs geplaatst door Naomi: Het gevoel van thuis

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv