What’s in my bag: Blogger editie :)
1 mrt 2019 Lifestyle 4

What’s in my bag: Blogger editie :)

Zoals de meesten van jullie wel weten werk ik de laatste tijd regelmatig buitenshuis. Bloggen is heel erg leuk, maar het is voor mij persoonlijk wel prettig om dit niet altijd vanuit huis te doen. Gelukkig is een laptop zo mee te nemen, dus kan ik heel gemakkelijk overal aan het werk waar ik dit maar zou willen. Toch is het wel handig om bepaalde spullen niet te vergeten en laat ik zien wat ik allemaal mee neem wanneer ik uit huis werk.ย 

Naast mijn laptop zijn er natuurlijk ook nog een aantal andere dingen die ik mee moet nemen en die ik vooral niet moet vergeten. Zo is een externe harde schijf altijd wel heel erg handig wanneer ik bijvoorbeeld een vlog moet maken, maar ook oordopjes zijn handig.

Mapje met spulletjes

Naast mijn laptop toch wel een van de meest belangrijke dingen om niet te vergeten. In dit mapje zitten namelijk mijn oordopjes, maar er zitten ook geheugenkaartjes in en een pen. Ik heb er zelfs een extra paar lenzen in zitten haha. Je weet maar nooit ๐Ÿ˜‰

Harde schijf

Onmisbaar is de harde schijf omdat ik gewoon te weinig ruimte heb op mijn laptop voor het bewerken van vlogs en dergelijke. Ik heb er verder weinig verstand van. Vincent kocht ooit een externe harde schijf, en deze gebruik ik voor het bewerken van video’s.

Goede laptoptas

Zoals jullie wel weten heb ik een zwak voor tassen. Al langer heb ik mijn oog laten vallen op een Michael Kors tas. Nu nam ik eerst mijn laptop en alle spullen mee in een soort zelfde tas die ik al had. Toch vond ik dit niet zo heel erg handig en fijn en ging ik op zoek naar een goede laptoptas. En het was heel lastig hoor want ik had mij bijna laten verleiden om toch maar weer te gaan voor een hele mooie tas zoals bijvoorbeeld eenย Furla tas. Alleen in praktisch opzicht was het nu gewoon even “wijs” om echt te gaan voor een laptoptas. En ik ben er heel erg blij mee! Hij is heel anders dan mijn andere tassen, maar hij is lekker ruim en stevig. Perfect voor een werktas!

Camera

Ik heb twee camera’s, een vlog camera en een spiegelreflex camera. Nu is het zo dat mijn vlogcamera ook best goede foto’s kan maken dus neem ik voornamelijk deze mee. Tenzij ik echt goede productfoto’s moet maken dan is een spiegelreflex veel beter.

Boekje

Een boekje vind ik ook altijd wel handig om standaard bij mij te hebben. Ik schrijf hier weleens ideeen in, of wanneer ik een telefonische afspraak heb dan is het wel fijn om aantekeningen te kunnen maken.

Telefoon

Al een tijdje heb ik de Iphone Xr, en ben hier nog steeds heel blij mee. Voor mij sowieso niets anders dan een Iphone hoor. Ook dit vind ik onmisbaar voor bijvoorbeeld instagram en dergelijke. Ook fijn is dat de camera heel goed is. Dus wanneer ik geen vlogcamera mee zou hebben, zou ik de Iphone daar ook nog voor kunnen gebruiken.

Wat zou jij niet kunnen missen wanneer je buitenhuis zou werken?

Dit artikel is een samenwerking, dankjewel dat je het hebt gelezen. Hierdoor kan Twinkelbella blijven bestaan

Reacties

 • Naomi

  Altijd leuk, zo’n kijkje in de tas van een ander. Oordopjes zijn inderdaad onmisbaar voor mij, buitenshuis. Al was het alleen maar omdat ik dan voor de mensen om me heen duidelijk kan maken dat ik geen zin heb in een praatje ;). Ik nam ze deze week voor het eerst mee en maakte er dankbaar gebruik van.
  Onlangs geplaatst door Naomi: Communiceren kun je leren?

 • Ilse Visscher

  Super leuk om te lezen wat je meeneemt. Als blogger herkenbaar, al is het nog laaaaang niet mijn bedrijf. Lijkt me fijn om even uit huis te zijn, kan je meters maken met werk! Succes en ga zo door met je super leuke en persoonlijke blog! X
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Suikervrij opvoeden: yeeh, of nee?

 • Robin

  Ik vind dit ook altijd zo leuk en interessant om te zien!:)
  X Robin
  http://www.thepastelsuitcase.com

 • Marissa

  Leuk om te zien! En allemaal logische dingen. Als ik buitenshuis aan de blog zou werken, zouden mijn laptop en oortjes volstaan. Die laatste alleen al om het omgevingsgeluid te dempen ๐Ÿ˜‰
  Werk jij wel eens in koffietentjes ofzo?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv