Welcome To My Life! Taart en niet zo fit (clusterhoofdpijn of migraine?)
22 jan 2018 Lifestyle Welcome To My Life! 6

Welcome To My Life Taart en niet zo fit (clusterhoofdpijn of migraine?)

Hoi! Welkom bij weer een nieuw overzicht! Voor mij een beetje zo’n week dat ik er allemaal niet zo’n zin in had. Ik zeg het altijd maar gewoon ook tegen jullie, ik denk namelijk dat iedereen dit weleens heeft. Maar goed, het begon met een Senna die ziek uit school thuis kwam en het eindigde met een relaxte zondag. Kijk je mee?

Maandag begon voor mij met een normale werkochtend. In de middag met de lunch gaf Senna al aan buikpijn te hebben. Omdat hij niet helemaal ziek leek en ik hem niet zomaar thuis houd bracht ik hem toch naar school. Na een uurtje werd ik door de juf gebeld dat hij toch echt ziek was. We brachten de rest van de middag dus door op de bank, compleet gevloerd. Arm kind.

Dinsdag hield ik Senna thuis omdat hij de dag ervoor heel erg ziek leek maar al snel bleek dat het toch best wel goed ging met hem. Ik maakte beschuitjes met jam voor hem al ontbijt, deed mijn moeder ook altijd voor mij als ik ziek was!

Woensdag was mijn zus 15(!) jaar getrouwd en gingen we taart eten.

We deden dit bij mijn oma in het verzorgingstehuis. Wij komen daar eigenlijk nooit, dus heel interessant voor Sophia.

In de avond gaat Senna voor het eerst kijken bij sporten. Hij gaat twee keer per week naar Atletiek. Hij vond het zo leuk! Wij zijn er in het begin heel even bij gebleven om te kijken, heb zo gelachen om al die gillende kinderen die door elkaar rennen hihi.

Deze dag hield ik overigens een eetdagboek bij die je via bovenstaande link kan bekijken.

Donderdag kreeg ik onder andere een leuk pakketje met deze nieuwe haar accessoires van Zenner Serenity. Ik ben dol op parels, zo leuk dat die in een haarband en elastiekjes zitten verwerkt. Ik vind dit overigens echt zo’n trouwcollectie, dus mocht je binnenkort een bruiloft hebben 😉

Tussen de middag eten we een broodje bij mijn schoonouders. De kindjes vinden dat zo leuk en ze wonen bij ons om de hoek. De rest van de dag is een beetje een rotdag.

Clusterhoofdpijn of migraine?

Ik weet niet wat het precies is maar ik voel me niet zo fijn, en aan het einde van de dag krijg ik een gigantische migraine aanval. We zijn er overigens niet over uit of dit nou migraine of clusterhoofdpijn is. Zo gek, want normaal heb ik echt hele specifieke kenmerken van clusterhoofdpijn. En dit keer had ik kenmerken van allebei (vroeger had ik veel migraine dus ik weet hoe het voelt) Nu kon ik bijvoorbeeld én niet meer tegen licht maar ik had wel die enorme bewegingsdrang die heel kenmerkend is voor clusterhoofdpijn (bij migraine wilde ik altijd alleen maar zo stil mogelijk liggen). Ook was ik misselijk, maar had ik ook weer van die zweetaanvallen, tranend oog, en tintelingen in de handen. Ik ben wel benieuwd of iemand die bekend is met clusterhoofdpijn dit herkent? Van de arts heb ik medicijnen dus die heb ik ook gebruikt, zou ook niet weten wat ik zonder die medicijnen zou moeten, van die pijn word ik knettergek dat is echt niet te houden. Nadeel alleen is dat die medicijnen wel onwijs duf maken. In ieder geval was dit de eerste avond sinds tijden dat ik zonder telefoon tv of wat dan ook heel erg vroeg naar bed ging.

De volgende vrijdag voelde ik mij al stukken beter. Ik twijfelde nog even om te sporten, maar ik heb het wel gedaan en het was fijn zo. Het is altijd heel makkelijk om het sporten te laten schieten maar het is altijd weer goed om geweest te zijn. Na het sporten nog even naar de Aldi om hapjes te halen voor de avond. Ik heb met een aantal andere meiden een Gilmore Girls avond en we nemen allemaal hapjes mee Ik heb daar overigens geen foto’s meer van gemaakt, maar het was iig erg gezellig 😉

Hoe leuk is trouwens deze powerbank. Mijn nichtje kocht deze. Ik vind mezelf er een beetje te oud voor (haha) maar vind hem wel erg geinig.

Sophia eet tussen de middag nog een stukje worteltaart. We spelen wat met haar kasteel en ruimen nog wat op. Senna is spelen bij een vriendje!

En we kregen een stapel pakketjes binnen waaronder deze van The Body Shop. Sophia was dol enthousiast door al dat roze en die strik hihi.

Nu kunnen jullie het niet zo goed zien, maar in het pakketje zat een nieuwe geur en nog iets heel leuks waar ik binnenkort nog even apart over schrijf.

Zaterdag worden we al vroeg wakker van deze twee leukerds. Wat ik een nadeel vind van de winter is dat we veel minder naar buiten gaan. In de lente en zomer bijvoorbeeld gaan we elk weekend bijvoorbeeld een heel eind fietsen, maar dit is nu niet zo handig met twee kleintjes en de kou. Dus besluiten we om een restaurantje op te zoeken en daar wat te eten.

Ah klein meisje blij met haar frietjes. In de middag doen we een poging om Sophia te laten slapen (middag slaapjes zijn bijna over helaas) en lees ik een boek. Verder een normale rustige dag.

En nu zondag heb ik eigenlijk geen foto’s gemaakt. Ik ben vanmorgen wezen sporten, heb vanmiddag Gilmore Girls gekeken en heb wat gewerkt aan de blog. Niet veel bijzonders dus 🙂 Aankomende week wat afspraken staan, en oh, dan is het al zo weer februari !

Fijne week allemaal! Kijken jullie ook allemaal zo uit naar de lente?

Reacties

 • Sylvia -alovelyadventure

  Ai balen zeg dat Senna ziek was en dat je zo’n erge hoofdpijn had. Gelukkig heb je uiteindelijk nog wel leuke dingen gedaan. Heerlijke week weer
  Onlangs geplaatst door Sylvia -alovelyadventure: About last week.. week 3 – 2018

 • Iris

  Balen van die hoofdpijn! Hopelijk was het een eenmalig voorval.

 • Rory

  Jaaaaa, lente, maar nog meer de zomer. Ik ben echt heel erg klaar met de donkere en sombere dagen. Herkenbaar, van dat minder naar buiten gaan. Afgelopen paar weekenden hebben we het toch wel gedaan, maar man, wat is het dan koud! Leuk hè van Zenner? Ik heb ze ook ontvangen. Prachtige collectie.
  Onlangs geplaatst door Rory: Taboe #12 Mama heeft luizen (en neten)

 • Lilian

  Wij zijn gisteren naar de Hoge Veluwe geweest en het Kroller-Müller museum en hoewel het koud was, was het echt heerlijk weer! Ik doe dan vaak een extra hemd, panties onder m’n broek, twee paar sokken en handschoenen aan en dan is het goed te doen hoor. Anna heeft de laatste dagen ook ineens dat ze weer buiten gaat spelen, dus wat ons betreft staat de lente al voor de deur 😉 Komende woensdag schijnt het nog warmer te worden, dus dan gaan we weer lekker in de tuin aan het werk 🙂

 • Veronique

  Oh jee die hoofdpijn.Mijn vader heeft clusterhoofdpijn.En hoe me vader het verteld:Licht flitsen eerst dan weet hij al dat het gaat op komen.Hij zegt dan:ik heb teveel chocolade gegeten.Hij geeft dat altijd de schuld.Hij neemt bij die licht flitsen altijd asprines.Soms trekt het weg maar soms zet het door.Hij wrijft dan steeds over zijn gezicht aan 1 kant.En inderdaad bewegen.Het liefst loopt me vader met de zijn hoofd tegen de muur. (Bijwijze van)Me vader spuit dan in zijn been en trek dan weg.
  Verder een super leuke vlog weer.!!!!

 • Coco

  Wat heb je toch zo’n leuwke foto’s! Ze zijn gewoon echt! 🙂
  Onlangs geplaatst door Coco: Liefde is geen bouwpakket?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.