Welcome To My Life! Naar het ziekenhuis en naar het bos
5 feb 2018 Lifestyle Welcome To My Life! 1

Welcome To My Life Naar het ziekenhuis en naar het bos

Hoi! Een nieuwe week! Voelen jullie het ook dat we februari door gaan vliegen en op deze manier heel hard naar de lente gaan? ๐Ÿ™‚ Ik doe heel erg mijn best haha, want ik wil zo graag een zonnetje en lekker de hele dag naar buiten. Afgelopen week regende het veel en zagen we zondag zelfs sneeuw! Ondanks dat Sophia weer ziek was aan het begin van de week hebben we eigenlijk echt een fijne week gehad. Kijk je mee?

Maandag haal ik een meisje met 39.8 koorts uit bed. Ik had al een beetje een vermoeden omdat ze zondag heel erg stilletjes was. Zo sneu, dus ik app de peuterspeelzaal af, leg Sophia weer in bedje en begin met koffie. De rest van de ochtend ben ik vooral aan het werk voor de blog. De rest van de dag is het heel rustig met veel slapen voor Sophia en knuffelen.

Dinsdag gaat het al een stukje beter en besluit ik om te wandelen met Sophia. Ik houd haar nog thuis van de peuterspeelzaal maar frisse lucht is natuurlijk altijd goed.

In de middag doet Sophia een slaapje en neem ik de Q&A op. Hierin beantwoord ik vragen zoals of er nog een derde kindje bij ons komt, wat voor werk Vincent doet, waar ik spijt van heb en meer. Nog niet gezien? Via volgende link kan je terugkijken: Q&A Komt er nog een derde kindje?

Ik breng de hele week de kindjes elke ochtend naar school. Ik schreef het al op Instagram, dit deed ik dus nooit. Ik bracht altijd alleen Sophia weg en Vincent bracht Senna naar school. Vanaf nu zal ik dus ook Sen naar school brengen en ik vind het eigenlijk helemaal niet zo erg. Bovenstaande foto is niet heel duidelijk maar ik vind het zo zoet hoe Senna zijn zusje elke ochtend mee naar binnen brengt.

Nog even knuffelen met oma. Die Sophia van ons is echt zo’n knuffelkind, wanneer ze huilt of vervelend is, wil ze eigenlijk gewoon alleen maar geknuffeld en geaaid worden.

In de middag moet ik naar het ziekenhuis. Overigens niet voor de migraine/clusterhoofdpijn. Sophia vindt het allemaal maar een beetje gek haha. Maar het gaat allemaal prima. Aardige arts ook, dat scheelt een heleboel.

Mijn nichtje komt in de middag en ze blijft eten. We eten andijviestampot. Voorheen maakte ik weinig stampot omdat Vincent het niet lekker vindt, maar tegenwoordig maak ik het eigenlijk best wel veel (dan eet ie maar wat anders).

Donderdag gaat Sophia weer lekker naar de peuterspeelzaal. Ik kan lekker werken in de ochtend en dat is fijn. In de middag slaapt Sophia even en daarna gaan we (weer) kleien. Hier krijgt Sophia nooit genoeg van.

Vrijdag ga ik in de ochtend sporten en daarna lopen we even langs de aldi die naast de sportschool zit. Sinds een paar weken sport ik structureel twee keer per week en ik merk dat dit zo veel fijner is dan wanneer ik zo nu en dan ga en regelmatig oversla. Ik denk er zelfs aan om drie keer per week te gaan (dat had ik een aantal jaren geleden dus echt nooit gedacht dat ik dit leuk zou gaan vinden haha).

Na het sporten breng ik Senna naar een kinderfeestje en breng ik Sophia naar mijn ouders. Was niet zo gepland dat ik een middag geen kindjes zou hebben maar kwam gewoon zo uit. Ik ben even wat winkels ingedoken zoals de Zeeman. Niets aan trouwens, die babykleding zoals hierboven is super leuk, alleen voor de meisjes van Sophia haar leeftijd vind ik echt niets leuk. Van de babykleding plaats ik van de week nog wel even een apart artikel, want dat is wel echt de moeite waard als je nog een baby hebt.

Zaterdag gaan we lekker met de kindjes naar het bos. Moeten we toch wat vaker gaan doen, doet de kindjes ook heel goed. Kijk er naar uit wanneer we weer lekker einden kunnen gaan fietsen.

Samen filmpjes kijken

In de avond kijken Vincent en ik de serie op Netflix The end of the fucking world af. Ja, aparte serie maar wel een aanrader. Oh en ik poste op instagram stories een foto van mijn glas wijn en kreeg van lezers allemaal foto’s met glazen wijn terug haha, zo leuk. Ook wel echt het leuke aan insta stories die interactie

Zondag slaap ik tot 09.00 uur, kleed de kindjes aan en ga naar de sportschool. Voor lunch snijd ik allemaal groenten en eten we wraps. Echt een aanrader voor moeilijk etende kindjes haha.

Zo. Het is nu zondagmiddag. Sophia slaapt en Senna speelt met de lego. Vanavond ga ik gezellig met een lief vriendinnetje uit eten, heerlijk. Zo gezellig altijd

Worden jullie ook zo blij van dat zonnetje dat af en toe tevoorschijn komt?

Reacties

  • Iris

    Heerlijk inderdaad dat afgelopen week niet alleen maar regen was, zoals de weken ervoor. Ik vind het trouwens nog steeds bijzonder hoe iemand niet van stamppot kan houden. Ik vind het zรณ lekker! Het maakt me eigenlijk niet uit of het een ‘klassieker’ is of een apart soort stamppot, alles is goed.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.