Welcome To My Life! Mededeling & vinden jullie het nog wel leuk?
12 feb 2018 Mama Welcome To My Life! 5

Welcome To My Life Mededeling & vinden jullie het nog wel leuk?

Hoi! Weer een nieuw weekoverzicht. Ik besef mij net dat ik echt al jaren elke zondag avond een weekoverzicht schrijf. Als ik de statistieken bekijk dan wordt het ook mega goed gelezen. Alleen twijfel ik zelf een beetje. Wordt het niet ontzettend saai elke week zo’n overzicht?

Maar goed, laten we als eerste beginnen bij maandag. In de ochtend breng ik de kinderen naar school en doe ik echt he-le-maal niks in huis haha. Vast even de nasleep van de winter, ik heb niet zo veel zin om veel dingen te doen. In de ochtend kijk ik Gilmore Girls, werk ik wat mail weg en hang ik wat rond haha. Bovenstaande tekening maakt Senna in de middag voor mij, lief he!

Na school moet ik iets bij mijn schoonouders ophalen en we blijven maar direct plakken. De kindjes spelen wat en mama drinkt koffie.

Dinsdag heb ik een dag gevlogd. Die kan je via volgende link terug bekijken: Vlog: zwangerschapstest en overblijven. In de ochtend ging ik naar het ziekenhuis voor bloedprikken en een zwangerschapstest. Nee, dat was geen clickbait 😉 dat was gewoon echt waar.

In de avond lagen de kindjes zo zoet samen op Senna zijn bed een boekje te lezen, echt leuk. Heel langzaam worden ze steeds liever naar elkaar toe. Senna is overigens altijd wel heel lief, alleen Sophia is echt een klein krengetje.

Woensdag komt er een vriendje van Senna spelen. Terwijl ik op de bank een boek lees, spelen zij met de lego. Goed te doen zo.

En tussen de middag nog even naar buiten want de zon schijnt! Oooh zo genieten vind ik dit. En die kou is nog geeneens zo erg met de zon erbij.

Het laatste half uur mogen ze even op de Playstation. Dat kindje achter Senna is trouwens niet Sophia, maar het zusje van het vriendje van Sen.

Donderdag weer tijd voor school en de peuterspeelzaal. Als ik Sophia kom ophalen heeft ze een tekening voor mij gemaakt (dat met die bloem wat ze in haar hand houdt). De juf vertelt dat Sophia dit zelf aan de juf had verteld dat ze dit wilde, zo lief

Vrijdag naar de apotheek. Er schiet mij gelukkig daar ook nog te binnen dat ik een medisch paspoort nodig heb voor Gambia waar ik aankomende week naartoe vlieg. Ik vind het allemaal wel vrij onduidelijk hoe het met medicijnen zit in het buitenland (Gambia). De doktersassistent wist het niet zo goed en bij de apotheek kreeg ik ook niet echt de indruk dat ze het weten. Er is in ieder geval 1 medicijn die ik absoluut niet mee mag nemen en die laat ik dan maar thuis (want het duurt vier weken om daar toestemming voor te vragen).

In de middag speelt Senna eerst bij een vriendinnetje en daarna gaan we naar mijn zus. We blijven daar ook eten, altijd fijn. Eigenlijk gewoon een tweede huis.

Zoals je ziet vindt Sophia het ook altijd erg fijn bij mijn zus haha. Ze pikt daar altijd de kleedjes in en gaat uitgebreid op de bank liggen.

Oh en dat blije kind op de foto, dat is mijn neefje. Wat een leukerd he. Je zal het zo misschien niet zien, maar zonder bril lijkt hij enorm veel op Senna.

Zaterdag loopt Senna een wedstrijd hardlopen. Kijk hem stoer zijn Vincent loopt de halve marathon. Aankomende zomer gaat hij trouwens de 100km lopen (hij liever dan ik).

De rest van de dag doen we rustig. Sophia gaat naar mijn ouders om te logeren. In de avond kijken Vin en ik een nieuwe serie: Dark. Het is nog wel een beetje vaag maar tot nu toe wel leuk om te volgen.

Aankomende week en mededeling

En nu, is het zondag avond. Ik ben dit bericht aan het typen en denk ondertussen even aan wat er komende week allemaal op de planning staat. Ik heb een paar zakelijke telefonische afspraken, een interview en ik vlieg eind van de week natuurlijk naar Gambia. Ik weet dus ook nog niet of er volgende week een weekoverzicht klaar zal staan voor jullie. Ik vermoed van niet, maar ik denk dat ik sowieso misschien wel even iets van een update ofzo doe. Jullie zullen het wel zien, maar weten in ieder geval dat ik op een mini vakantie ben en daarom wat meer afwezig.

Tot slot nog even de vraag aan jullie wat jullie van de weekoverzichten vinden. Gewoon omdat mochten jullie tips hebben, ik dit graag hoor 🙂 Fijne nieuwe week allemaal

Reacties

 • Mathiske

  Ik vind een weekoverzicht altijd leuk om te lezen. Alvast een fijne mini vakantie! Lekker van de zon genieten!

 • Aneta

  Ik ben eerlijk gezegd nooit van de weekoverzichten. Deze titel pakte mij toevallig om te lezen. Als de statistieken positieve berichten weergeven, zeg ik: ‘gewoon doorgaan!’
  Fijne dag!
  Onlangs geplaatst door Aneta: Wat is er te doen op de Negenmaandenbeurs 2018? | Tickets

 • Iris

  Ik vind de overzichten nog steeds fijn om te lezen, maar het is ook niet erg als er in je vakantie geen artikel van online komt. Even vrij nemen moet inderdaad gewoon lekker kunnen.

 • Coco

  Vind je foto’s altijd zo fijn en écht, je voelt de sfeer in de beelden! 🙂 En een foto zegt soms meer dan woorden, geniet van je vakantie hoor!
  Onlangs geplaatst door Coco: Het perfecte lichaam

 • Rory

  Oh, ik zag het ook al op Insta en ik ben vergeten erop te reageren. Een weekend naar Gambia? Ik ben benieuwd wat je gaat doen.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.