Welcome To My Life! Bitterballen, chaos en wijn!
12 dec 2016 Lifestyle Welcome To My Life! 18

Welcome To My Life Bitterballen, chaos en wijn!

Hoi, het is weer maandag! Er is weer een hele week voorbij en ik ga jullie weer uitgebreid vertellen over hoe onze afgelopen week eruit zag! Het was nog een drukke week en wij probeerden daarom zo veel mogelijk rust voor de kindjes te creëren. Helaas mocht het niet helemaal baten want aan het einde van de week werd Sophia goed ziek. Maar goed, voordat ik alles vertel, laten we beginnen bij het begin!

piet

Maandag stond natuurlijk in het teken van het sinterklaasfeest. Senna vierde het feest op school en in de avond deden we het nog eens over bij mijn zus thuis!

sinterklaas

Zoals ik eerder ook in het artikel hoe wij sinterklaas vieren vertelde, vieren wij het feest elk jaar bij mijn zus met Sinterklaas en de pieten! Vorig jaar was Sophia er ook bij, maar toen nog echt heel klein, nu kon ze het beter meemaken en ze vond het erg leuk!

oliebol

Dinsdag konden we weer een beetje tot rust komen. Senna ging in de ochtend naar school, maar in de middag hield ik hem thuis. Op Sinterklaasavond voelde hij zich ziek en ik wilde voorkomen dat hij oververmoeid zou worden. De hele week was Senna niet zo lekker, maar omdat hij geen koort had, heb ik hem wel naar school laten gaan. We aten deze dag trouwens oliebollen! Ik wil zeggen voor het eerst dit jaar, maar dat is natuurlijk niet zo als ik begin dit jaar meereken ;).

bitterballen uit oven

Als lunch eten we trouwens bitterballen uit de oven op brood. Niet gezond, maar wel lekker. Ik merk altijd dat ik in de winter meer behoefte heb aan warm eten in plaats van alleen brood. Is dit herkenbaar?

swap

Woensdag pak ik de cadeautjes in voor de sinterkerstswap die ik samen met een aantal andere bloggers doe. Ik vond het erg leuk om te doen! Wel altijd heel erg lastig, ik ben altijd bang dat mijn cadeautjes een ander zal tegenvallen.

action shoplog

Mijn Action shoplog komt deze dag ook online op mijn blog. Op youtube plaats ik video’s altijd al eerder, wanneer je hierop geabonneerd bent ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s!

wijn

Vin en ik besluiten aan het einde van de dag gewoon om eens spontaan met de kindjes te gaan gourmetten. Gewoon omdat het kan, en omdat we het leuk vinden. Sophia vond het stilzitten trouwens wel wat lastig ;).

fs agency

En dan haal ik donderdag een heel ziek meisje uit bed. Koorts, het hele rattenplan. Op het moment van schrijven (zondag) is ze nog steeds ziek. Het eerste jaar is Sophia nooit ziek geweest, en nu in korte tijd twee keer achter elkaar :(.

Verder krijg ik deze dag een aantal leuke pakketjes binnen waaronder het Glamglow powermud masker. Ik was hier al zó benieuwd naar, deze ga ik lekker testen!

selfie

Yes. Vrijdag ben ik heel blij, want al vroeg in de ochtend wordt mijn camera bezorgd. Zoals ik al eerder vertelde was deze kapot, en nu heb ik een nieuwe! Jeej! Gekke foto trouwens, maar zo ziet een blij ei er dus uit 🙂

video

Ik nam dus gelijk de unboxing op van de swap! Het is een hilarische video geworden omdat er van alles in gebeurt, houd mijn youtube kanaal (saskia hardeman) dus goed in de gaten!

unboxing

En zo zag het er uit na het filmen, een lekkere chaos. Achja.

ziek

Zaterdag voelen we ons allemaal niet lekker en hangen we een beetje in huis rond. Sophia is nog goed ziek, en Senna is vooral heel erg moe.

zaterdag

In de avond kijken Vin en ik de serie over Pieter Menten. Ik vind oorlogseries niet altijd fijn om te kijken maar dit is een fantastische serie en heel goed in elkaar gezet.

kerstkaart

Doe jij al mee met de fantastische winactie waarbij ik twee keer een tegoed van € 50,– weggeef van kaartje2go?

Zondag is een hangdag voor ons allemaal. Nieuwsgierig hoe onze week er verder uitzag? Check dan even onze gezellige weekvlog. Aankomende week wordt het een vrij rustige week, we zien wel weer wat het ons allemaal gaat brengen! Fijne week allemaal

Hoe was jouw week?

Reacties

 • Marloes

  Wat een gezelligheid weer, ondanks de zieke kindjes! Ik heb nu ook vaker zin in iets warms en dan het liefst ook nog een beetje ongezond 😉 mijn week is een en al chaos, buik staat op knappen dus elke keer als ik een tijdje voor weeën heb denk ik; nu komt ze!! Maar helaas…
  Onlangs geplaatst door Marloes: Zwanger zijn is niet alleen rozengeur en maneschijn

 • Loes Johanna

  Ooh heerlijk die oliebollen! En ik herken de behoefte aan warm eten in plaats van brood wel. Andersom heb ik in de zomer altijd alleen maar zin in salades, haha. Hopelijk knappen de kindjes snel weer op, beterschap!
  Onlangs geplaatst door Loes Johanna: Weekend Plog 8: surprise en relaxen

 • martina

  mmmmmmm bitterballen op brood… heerlijk!!
  Onlangs geplaatst door martina: 12 December 2016 – Tijd voor cadeautjes

 • Irma

  Wat een leuke sinterklaasfoto’s zeg! En iets warms op of bij brood herken ik wel hoor, pak vaak een soepje er bij of iets anders warms!
  Onlangs geplaatst door Irma: Kruidvat | Spa Secrets – Miracles of Bali

 • Stefanie

  Wat een gezellige week weer! Fijn dat je weer een nieuwe camera hebt gekregen.
  Iets warms eten in de middag vind ik vaak ook wel lekker hoor.
  Wens je een fijne week!
  Onlangs geplaatst door Stefanie: Waarom ik ben gaan bloggen

 • Sandra

  Lekker bitterballen op brood! Het is idd een drukke periode voor de kindjes. Hier is onze dochter ook weer ziek. Een maand geleden ook al.. en afgelopen vrijdag was onze jongste niet fit. En ik moet zeggen, ik loop zelf ook al een hele poos te kwakkelen. Ik hoop dat Sophia weer opgeknapt is.

 • Iris

  Balen dat jullie je niet zo fit voelen! Beterschap. Inderdaad, warm eten is met dit weer zeker mijn favoriet.

 • Sandra

  Oeh oliebollen, ik ben er echt dol op! Hopen dat jullie je allemaal weer wat beter voelen komende week 🙂 Fijn dat aankomende week in ieder geval wat rustiger is zodat iedereen een beetje kan uitrusten.
  Onlangs geplaatst door Sandra: UNBOXING STYLETONE BEAUTYBOX DECEMBER 2016

 • Bodil

  Veel leuks! En beterschap voor de kleintjes!

 • Karen

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Nu heb ik ook zin in bitterballen. En zo lief die Sinterklaas foto’s. Leuk dat ze het nu echt meemaakte.

 • Anneleen

  Vervelend dat de kindjes zo ziek waren. Veel beterschap voor hen! Hopelijk knappen ze snel op! 🙂 Ik ben benieuwd naar je unboxing van de swap! 🙂

 • Lifeaholic.nl

  Hmmmm lekker bitterballen op brood en jammie oliebollen haha! Fijn dat je je camera weer terug hebt maar wel heel erg balen dat jullie ziek zijn geworden! Beterschap en ik kijk uit naar de unboxing!

 • Jodi - liefthuis

  Van Sint naar kerst…de overgang is Altijd zo abrupt. Ikvond het heel gezellig maar ben nu blij dat we kerstster hebben
  Onlangs geplaatst door Jodi – liefthuis: We liegen massaal over ons cadeautje…Mijn Tips + WIN 50 euro Groupon voucher

 • Els

  Wat leuk die sinterklaas bij je zus. Wat vervelend dat jullie allemaal niet zo fit waren, hier voel ik me ook niet helemaal top. WInterdip?

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Ahh super leuk ik ben zo benieuwd naar je video! Wel sneu dat Sophia weer ziek is. Hier is het ook af en aan ziek en verkouden.. met z’n drieën omstebeurt..
  Onlangs geplaatst door Mathiske -gelukineenrompertje-: Kersthaarspeldjes + WINACTIE!

 • Kirsten

  Ik kan het heel goed begrijpen dat je wat warmer eten wil tijdens de winter. Heb ik ook! Soep kan bij mij op dat vlak al een oplossing bieden, maar soms kies ik ook voor iets ongezonder, haha 😀 Is Sophia inmiddels weer beter?
  Onlangs geplaatst door Kirsten: Ik ben een emo-eter

 • Simone

  Ah arme Sophia, hopelijk is ze inmiddels beter! Haha en die chaos valt nog best mee joh, gelukkig had ik niet nog meer confetti in de doos gedaan dan, haha 😉
  Onlangs geplaatst door Simone: Kerst Blog Challenge | Het kerstdiner

 • Lieke - Life As Lieke

  Ziet er weer uit als een fijne week! Superleuk die swap! En wat fijn dat je je camera hebt! 🙂
  Onlangs geplaatst door Lieke – Life As Lieke: Mooie achtergronden voor je telefoon

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.