Welcome To My Life! Amsterdam en uit logeren
17 okt 2016 Lifestyle Welcome To My Life! 32

Welcome To My Life Amsterdam en uit logeren

Mijn eerste weekoverzicht op mijn vernieuwde website, jeej! Super leuk dat je weer een kijkje komt nemen! Ik neem je mee in onze afgelopen week waarin we veel dingen deden en het gewoon heel gezellig was! Kijk je weer mee?

wasmachine

Maandag ochtend zonderen Sophia en ik ons af in het washok om een heleboel wasjes weg te draaien en om wat kleding te vouwen en te strijken. Sophia vermaakt zich altijd prima door te kijken naar de draaiende wasmachine en om steeds heel stiekem en snel een aantal knopjes in te drukken haha.

kleuren

Dinsdag is ook weer een vrij normale dag. Gewoon lekker rustig. Senna naar school, Sophia en ik lekker een beetje hangend in huis, en in de middag kleuren Senna en ik samen wat .

Twinkelbella nieuwe website

Ook gaat deze dag mijn nieuwe website online! Spannend hoor, maar wel heel erg tof! Ik ben er onwijs blij mee, werken aan mijn blog is op deze manier nog een groter feestje!

Fred & Ed

Woensdag komt er gezellig een vriendje van Senna spelen. Ik bak pannenkoeken voor ze en het is verder heel gezellig. De Knijp Stroop van Fred & Ed vind ik zelf trouwens erg leuk en handig. Vooral handig voor van die klieder moeders zoals ik, hiermee kan je vrij nauwkeurig tekeningen maken op een pannenkoek.

Ik kreeg overigens een tijdje terug super leuke producten van Fred & Ed om uit te proberen die gaan jullie zo nu en dan op mijn blog tegenkomen. Zo zat er ook een pak in om kleurenkoekjes mee te bakken, daar zeurt Senna me al een aantal dagen de oren van het hoofd om ;).

Hoe is het moederschap

Zoals elke woensdag kwam er ook deze dag een video online. Ik vertel hierin openhartig over het moederschap en heb hier een aantal bijzondere mails van mogen ontvangen, super lief! Om de video terug te kijken: Hoe is het moederschap nou echt?

station

Donderdag sta ik al vrij vroeg op het station want ik ga naar Amsterdam! Samen met een blogvriendinnetje bezoek ik een event. Super gezellig om dit zo samen te doen!

Xquisito

Op het event leren we allemaal mooie en nieuwe merken kennen zoals bijvoorbeeld deze drankjes.

Hot Spoon

Deze hot spoons kom ik ook tegen, ik kende het nog niet maar het ziet er super leuk en handig uit.

Berentzen

Oh en de winter apfelkorn! Ik ben dus helemaal niet van de apfelkorn, maar deze vind ik héérlijk, dikke vette aanrader.

foto

Ook was er een leuke stand met de nieuwe producten van blokker. Hier maakte ik deze selfie.

salade

Vrijdag gaat Senna in de ochtend naar school en lunchen we in de middag met een salade. Ik eet de sla, en Senna eet alle lekkere dingetjes ertussenuit ;). In de middag breng ik beide kindjes weg om uit logeren te gaan want Vin en ik hebben datenight en gaan hiervoor naar Amsterdam om lekker uit eten te gaan.

uit eten

Oh en het was echt héérlijk. We gingen uit eten (uitgenodigd) bij Restaurantlooks in Amsterdam en we hadden een hele fijne avond samen.

koffie

Na zaterdag uit te hebben geslapen haal ik als eerste Sophia bij mijn ouders op. Ik drink daar nog lekker wat koffie en eet (een soort van) appelflap, lekker! Daarna haal ik Senna op en vind ik het heerlijk om mijn kindjes weer bij mij te hebben. Verder is het een fijne rustige dag en hangen we lekker in huis.

lopen

Zondag schijnt er een heerlijk zonnetje. We hebben een verjaardag waar we in de middag naartoe gaan. Senna speelt lekker bij mijn ouders en halen we bij de verjaardag weer op.

appeltaart

Taart! Op een verjaardag laat ik me dan ook helemaal gaan hoor en mag ik van mezelf alles eten wat ik lekker vind! :).

kneipp silky secret

Doe jij ook al mee met de Kneipp winactie? Je kan hierbij een pakketje winnen met de nieuwste producten van Kneipp. Ik heb al zo veel ontzettend leuke reacties gekregen, echt geweldig leuk! Ik zal van de week een blog online plaatsen met de twee winnaars en met een aantal van de leukste reacties! Om mee te doen met de winactie: klik op bovenstaande link of gebruik op instagram: #kneipptwinkelbella

Aankomende week hebben we vakantie. Behalve een aantal speelafspraken hebben we niet veel gepland staan dus we zien het wel! Zondag ben ik jarig en word ik 24 (ahum 31). Dit was het weer voor deze week tot volgende week lieve mensen!

Hebben jullie deze week ook vakantie?

Reacties

 • Marije

  Wat heb je een fijne week gehad! Leuk om op uitnodiging bij een restaurant te gaan eten! Veel plezier aankomende week. Hier is het ook vakantie, maar mijn kleine gaat nog lang niet naar school dus ik merk er niks van 🙂

 • Nicole

  Oh ik houd van apfelkorn dus erg benieuwd naar die versie ervan. Lekkere week heb je gehad zeg. Uit eten op uitnodiging is altijd leuk! Hier in het zuiden is het volgende week pas vakantie dus dan gaat Fay niet naar de peuterspeelzaal.
  Onlangs geplaatst door Nicole: Ik ben trots op mezelf

 • marije

  Heerlijke week heb je gehad! Fijn restaurant is Looks hé. Ben er een paar weken terug ook geweest en heb genoten. Geniet van de vakantie week.
  Onlangs geplaatst door marije: Mind Your Monday: Lipoedeem daily life struggles

  • Saskia Hardeman

   Ja ik vond het echt fantastisch, heerlijk eten en ook gewoon precies goed 🙂 Wij zijn ook weleens uit eten geweest dat wij daarna gewoon nog honger hadden haha 😉

 • Linda

  Wat leuk om te lezen!! Je schrijft op een fijne manier. Hier is het nog geen vakantie. Maar ik merk er toch niet zoveel van want ik heb nog verlof hahaha ons mannetje is nog maar 5.5 week oud 🙂
  Onlangs geplaatst door Linda: Winactie: Naïf baby care miniset

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel voor het compliment! Ach wat een kleintje nog, heerlijk! Gaat het allemaal goed met jullie?

 • Romy

  Dat klinkt als een heerlijke week. Wat leuk dat je naar dat evenement bent geweest! Geniet lekke van de vakantie deze week!

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel Romy!

 • Joyce

  Wat een leuk weekje en wat een lekker eten allemaal! Haha
  Onlangs geplaatst door Joyce: Moments of Joy – Me time!

 • Loes Johanna

  Wat een fijne week! Geniet van de vakantie deze week 😊.
  Onlangs geplaatst door Loes Johanna: Zwanger: week 11 tot en met 14

 • Simone

  Ik moet gewoon werken deze week en Mirthe gaat natuurlijk nog niet naar school. Geen vakantie hier dus helaas. Zou best een weekje kunnen gebruiken. Wat heerlijk zo’n datenight zeg!

 • Irma ten Napel

  Wat een leuke week zeg! Je nieuwe website ziet er trouwens tof uit!
  Onlangs geplaatst door Irma ten Napel: Mijn week in foto’s #41

  • Saskia Hardeman

   Thanks, leuk om te lezen :)!

 • MetMirjam

  Gezellig samen de was doen 🙂 Fiene is nu op een leeftijd dat ze ook wil helpen met ophangen.. dat is soms best lastig haha
  Onlangs geplaatst door MetMirjam: Help, mama is een klei-dummie!

  • Saskia Hardeman

   Haha ja dat snap ik 🙂 Sophia die zit vooral heel erg op de knopjes te drukken en zo, dus die moet ik ook wel echt in de gaten houden hihi.

 • Charlotte

  Wij hebben pas volgende week vakantie. Maar deze week ook niet veel op de planning staan dus dat is best fijn! Geniet van jullie vakantieweek!

 • Karen

  Wat straal je! Ziet er uit als een heerlijke week. Ik kon helaas niet bij Lifestylelab. En ik ben ook uitgenodigd om te gaan eten in dat restaurant, dus ik krijg er spontaan zin in als ik jouw foto’s zie. Fijne week Sas!

  • Saskia Hardeman

   Oh wat leuk! Ben benieuwd wat jij er van vindt, wij vonden het héérlijk! Veel plezier alvast 🙂

 • Carlijn

  Word jij geen 24?? Nahhhh had het je zo gegeven 😉 Wat ziet Sophia er onwijs schattig uit met haar staartjes, echt om op te vreten.
  Onlangs geplaatst door Carlijn: 14 dingen die je kinderloze vriendinnen pas begrijpen als ze zelf kiddo’s hebben

 • Lieke -Life As Lieke

  Wat een fijne week weer! Je website is supermooi! Zo leuk voor je dat weer wat events kunt bezoeken! Wat leuk dat jullie lekker uit eten gingen :)! Sophia in dat zonnetje, wat schattig <3 Ik vind ook dat je je gewoon mag laten gaan op een verjaardag hoor 😉
  Onlangs geplaatst door Lieke -Life As Lieke: TAG: fall favourites

 • Lifeaholic.nl

  Wat een leuke week! Een fijne vakantie voor jullie 🙂

 • Gerdi

  En nu lekker genieten van de vakantie!! Even tijd samen en niet dat heen en weer gevlieg naar school.
  Onlangs geplaatst door Gerdi: Meekijken met Marianne #5 | Laatste vakantieweek

 • Iris

  Geen vakantie hier helaas, maar dat geeft niet 🙂

 • Stefanie

  Wat een leuke week weer!
  Wij hebben volgende week pas vakantie, wens jullie een fijne vakantie!
  Onlangs geplaatst door Stefanie: Hooggevoeligheid in de klas

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel Stefanie!

 • Anne

  Wat een leuke en afwisselende week! Ik heb je blog sinds vorige week ontdekt en zie dat je ook uit Ede komt. Toevallig! Je komt me ook heel bekend voor, maar dat kan dus best kloppen:-) Ik hou je blog in de gaten, ziet er supermooi uit!

  • Saskia Hardeman

   Hoi Anne, wat grappig, ja dan zouden we elkaar misschien vast weleens zijn tegengekomen. Ede is niet zo groot haha 🙂

 • josan

  Nee ik heb geen vakantie 🙁 volgende week pas. Bikkeltjes. Die appeltaart ziet er lekker uit.
  Onlangs geplaatst door josan: Is het slecht om je kinderen te vergelijken?

 • Eveline

  Wat een fijn weekoverzicht! Heerlijk ook even saampjes er tussenuit he! Ik vind het nog moeilijk om m’n kleine achter te laten maar ik moet er ook een keer aan geloven 😉 fijn dat het zo goed met je gaat en 24 worden voor de zoveelste keer is prima hoor 🙂 ik doe met je mee! 😉

  • Saskia Hardeman

   Haha blijven we gewoon voor áltijd 24 :D!

 • Maria

  Heerlijke week! Fijn dat jullie een date night hadden, moet het ook nog steeds inplannen;)
  Hier ook een weekje vakantie, niks gepland, maar dat is ook even lekker soms.
  Onlangs geplaatst door Maria: GUEST STORY || KIM

  • Saskia Hardeman

   Fijne vakantie!!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv