WEEKVLOG: WIJ ZIJN ER WEER!
4 mei 2019 Lifestyle Mama 2

WEEKVLOG: WIJ ZIJN ER WEER!

Vanuit Italië vlogen wij weer naar Nederland. Daar kwamen we in de file en zijn nu weer thuis! Welkom in mijn chaotische week 🙂 Kijk je mee met deze weekvlog? Vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal (zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s)

Reacties

  • Naomi

    Volgens mij gaf je op Instagram alleen aan hoe het voor jou voelt. Er lijkt me niks mis mee om je gevoel aan te geven. Je geeft gewoon je mening. Moet kunnen, lijkt me, dus ik zou zeggen: gewoon lekker blijven doen!
    Onlangs geplaatst door Naomi: De laatste weken op de basisschool

  • Cora

    Super leuke volg en ook ik haat het uitpakken wassen en opruimen van alles pff

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv