Weekoverzicht: Wat ik niet snel zou vertellen & ziek!
18 feb 2019 Lifestyle Mama 3

Weekoverzicht: Wat ik niet snel zou vertellen & ziek!

Hoi lieve allemaal. Ik heb weer een nieuw weekoverzicht voor jullie! Ik dacht even dat het een hele saaie week zou zijn, maar eigenlijk valt het wel mee. Ik heb genoeg om aan jullie te laten zien in ieder geval. Kijk je weer mee?

Hoi maandag! Ik had deze dag heel veel op de planning. Maar: niet fit en een hoofd vol gedachten. Het is wel echt fijn om dan gewoon te kunnen zeggen: ik doe zo min mogelijk vandaag. Wel een afspraak die ik heb laten doorgaan en verder niets. Voel mij op de een of andere manier dan altijd heel erg schuldig. Gelukkig heb ik een man die dan zegt: je hoeft het niet te doen, schuif het gewoon een dag of twee op.

In de middag voor het eten zijn we Soof kwijt en vind ik haar zo lekker liggend op ons bed met de tablet. Ach, ze zorgt in ieder geval heel goed voor zichzelf haha.

Dinsdag heb ik wat afspraken staan. Mijn vader is in de ochtend lekker bij ons. Dat is zo fijn altijd. Sophia vindt dat ook helemaal fantastisch: iemand die alleen voor haar komt en alle aandacht geeft. En ik moest wel heel erg lachen want mijn vader verbaast zich altijd helemaal over dat speelgoed van tegenwoordig en wat dat allemaal kan hahaha.

Tussen de middag Senna weer halen. Er was echt nog helemaal niets aan de hand met Sophia, geen enkel idee dat ze een goede griep te pakken zou gaan krijgen.

Zijn jullie kindjes ook zo dol op bad? Sophia vraagt er heel vaak zelf om. En vaak vind ik dat ook wel goed.

En toen werd ik woensdag gebeld door de opvang van Sophia. Dat Sophia niet lekker was en zij niet zo goed wisten wat ze moesten doen. Nu ben ik best streng, mijn kinderen mogen alleen thuis blijven als ze echt ziek zijn. In eerste instantie dacht ik dat er niets aan de hand was en dat zij gewoon haar papa miste (die was weg voor het werk). Maar iets later kreeg ik een filmpje waarin ik niets anders zag dan een heel ziek meisje. Met het half uur werd ze slechter, zo sneu.

Die nacht sliep ik alleen, en op donderdag werd ik wakker met twee kinderen helemaal om mij heen geklemd haha. Heel gezellig maar ook bloedheet. Voor Senna maakte ik een speciaal ontbijtje, gewoon omdat ik hem lief vind

Sophia slaapt ontzettend veel deze dag. En dat is prima. Wanneer kindjes zo ziek zijn en een enorme koorts hebben is slapen gewoon het allerbeste. Ik probeer haar weleens wakker te maken tussendoor, maar zij valt zo weer in slaap.

Vrijdag lijkt Soof zich wat beter te voelen. Senna speelt bij een vriendinnetje en ik ga in de middag aan het werk. Ik maak een video waarin ik heel veel pakketjes unbox! Aankomende woensdag als extra video online. Volg jij mij al op Youtube?

En hoe leuk is dit broekje en de knipjes? Ik heb zo veel zin in de lente en het kleden van mijn kindjes!

Pollewop mag lekker voor de tv. Zolang ze genoeg pijnstilling op heeft gaat het goed. Ik weet nog niet zo goed waar de pijn vandaan komt, maar volgens mij heeft ze iets van keel of oorpijn, want als ze niets op heeft schreeuwt ze alles bij elkaar.

Zaterdag avond op instagram story’s stel ik de vraag: “wat is iets wat je niet snel zal vertellen”. Vind het zo leuk om af en toe dit soort vragen aan jullie te stellen, zo leer ik jullie ook kennen. Ik krijg zo veel reacties van jullie met persoonlijke verhalen. Ik kan verhalen van anderen mij heel erg aantrekken en voel ook echt met jullie mee. Vind het ook zo bijzonder wat jullie vertellen.

Ook krijg ik natuurlijk veel de vraag wat ik niet snel zou vertellen. Nu weten jullie waarschijnlijk wel dat ik het meeste altijd wel vertel. Ik ben heel open, en kan vaak niet doen alsof, en dit betekent dat ik vaak wel veel vertel. Toch zijn er ook dingen die ik niet zo heel snel zou vertellen. Zoals dat ik mijn oma nog heel erg mis terwijl zij al een aantal jaren overleden is. Ook zijn er dingen die ik niet alleen heb meegemaakt, maar waar bijvoorbeeld een ander is betrokken was, dat is ook niet iets waar ik veel over vertel (relaties van vroeger bijvoorbeeld en dergelijke). Oh en voor degene die mijn vlogs volgen: ik was natuurlijk aan het afbouwen met medicijnen. Daar vertel ik online niet te veel over, omdat ik het gewoon niet nodig vind dat dit allemaal online staat.

Zondag versliepen wij ons. Sophia besloot na het ontbijt nog even vier uur extra bij te slapen. In de middag nam ik haar mee naar buiten. Zo leuk vond ze dit. Net een klein springend lammetje hahaha.

Hebben jullie trouwens al mijn laatste video’s bekeken? Ik plaatste van de week een schoonmaakroutine en een nieuwe weekvlog waarin ik vertel waarom er voor ons geen derde kindje in zit.

Zo. En nu op naar een nieuwe mooie en zonnige week! Genieten jullie ook zo van de zon en kijk je ook zo uit naar de zomer? Ik ben benieuwd! Liefs!

Reacties

 • Naomi

  Ja, ik kan niet wachten tot het zomer is! Maar dit voorproefje van nu vind ik ook heerlijk.
  Levert ook nog eens mooie plaatjes op voor je weekoverzicht. Fijne nieuwe week gewenst, hopelijk zonder griep in huis!
  Onlangs geplaatst door Naomi: Weekendhoofd

 • Amy

  Ach germ, wat sneu zo’n ziek meisje. Hopelijk is ze heel snel weer helemaal hersteld en fit. Wat betreft het weer: ik houd er enorm van, deze zon. Geeft direct zoveel meer energie!
  Onlangs geplaatst door Amy: Met de kano op beversafari in Dalarna

 • Ilse Visscher

  Oh zo vreselijk als je kindje ziek is. Hopelijk is ze nu weer helemala beter. Heel goed dat je zo bewust bezig bent met wat je deelt en wat niet. Zijn ook dingen die ik niet zo snel zou delen. En ik kijk ook zoooo uit naar de zomer! Heerlijk. Met dat lekkere zonnetje voel je je ook veel vrolijker en lekkerder! Geniet! X
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Plog #36: Naar de bieb en op dreumes-date

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv