VLOG: Dag met 3 kids (dagroutine baby)
23 jun 2018 Mama 5

VLOG: Dag met 3 kids (dagroutine baby)

Jeej! Een nieuwe vlog online! En ik kan nu oprecht zeggen dat ik het vloggen gewoon heel erg leuk vind en er steeds meer lol in begin te krijgen! Afgelopen week hadden wij een baby in huis en vlogde ik deze dag! Kijk je mee?

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Iris

  Wat rot dat je foto’s weer zijn gebruikt door een wildvreemde! Ik zit af en toe ook te twijfelen of ik nu wel of niet foto’s of informatie over mezelf moet delen. Aan de ene kant is het hartstikke leuk en meestal gaat het gewoon goed, maar deze kleine dingen vind ik toch een soort van eng.

  • Saskia Hardeman

   Hoi lieve Iris, Hoe gaat het met jou? Ja, ik baalde ook wel echt heel erg en heb er afgelopen week ook wel veel aan moeten denken. In de info die ik deel ben ik al best redelijk voorzichtig, alleen foto’s blijven toch heel lastig. Ik hoop gewoon heel stiekem dat dit de laatste keer was 🙂 Veel liefs Saskia

 • Tamara

  Ik vind het leuk om je zo te zien stralen Saskia, ik heb bij jou in de klas gezeten ik wens jou en je gezin het allerbeste, en heel veel succes met je blogs,
  Lieve groeten Tamara Leclerq

  • Saskia Hardeman

   Heej lieve Tamara, wat leuk! Dankjewel voor je lieve bericht ik hoop dat alles goed met je gaat. Veel liefs Saskia

 • Tamara

  Hoi lieve Saskia wat leuk om wat van jou terug te horen, met mij gaat alles prima meis, ik bind het leuk om je blogs te zien, we hebben samen ook wel hele leuke tijden met elkaar gehad, en vond het zo leuk om je terug te zien, je bent niks veranderd, ga zo door meis

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.