KLETSEN: ZO WAS ONZE VAKANTIE!
29 apr 2019 Lifestyle Travel 3

KLETSEN: ZO WAS ONZE VAKANTIE!

Inmiddels zijn wij al langer dan een week op een heerlijke plek in Italië, dicht bij Venetië. Zo op vakantie gaan in de mei vakantie vinden wij altijd heerlijk om te doen. Vooral wanneer het in Nederland slecht weer is, zoeken wij graag de zon op. Zoals jullie weten waren wij afgelopen week in Italië en ik klets jullie even bij over hoe wij het hebben gehad!

Nu ik dit bericht type, is het zaterdag. Dinsdag middag zullen wij weer in Nederland zijn. En alhoewel wij echt een fantastische vakantie hebben, begint het na een week bij mij altijd wel weer te kriebelen om naar mijn eigen huis te gaan. Behalve als er heel veel zon is, dan ben ik niet meer weg te krijgen haha.

Marina Di Venezia

De eerste dagen van ons verblijf in Marina Di Venezia was het prachtig weer. We konden naar het strand, aten buiten in het zonnetje, en het was gewoon heel erg heerlijk. Na een aantal dagen op dinsdag, sloeg het weer helemaal om. Het heeft die dag echt de hele dag geregend. Omdat wij al van die fijne dagen hebben gehad, namen we het maar voor lief, maar de kinderen waren wel helemaal hyper na zo’n dag. Gelukkig was het de volgende dag beter, maar wel een stuk kouder. Hoe dan ook, ook al was het kouder, wij zijn wel naar het strand geweest (dan maar meer kleding aan) een dag naar Venetië geweest, en nog naar een marktje en wat winkels.

Alleen het gevoel al van geen verplichtingen, geen afwas, geen schoonmaak en dergelijke geeft al een heel fijn gevoel. Het huisje van Eurocamp (Aspect) waar wij in verbleven was super fijn en luxe, en ook lekker warm. Al met al dus helemaal niet heel erg om een dag binnen te moeten zitten.

Auto huren op vakantie

Wij konden ons overigens heel gemakkelijk verplaatsen in Italië omdat wij een auto hebben gehuurd bij Sunny Cars. Eerdere jaren hebben wij dit ook bij hen gedaan en dit beviel prima. Dit keer kregen wij een Fiat 550L (wat een toffe auto!) en het was onwijs fijn om gebruik te kunnen maken van deze auto omdat wij zo veel vrijer waren, en in principe konden doen wat wij wilden. De auto beschikt over een navigatie en heeft aardig wat laadruimte. Het ophalen van de auto ging ook heel gemakkelijk en wij hebben eigenlijk geen klachten 🙂 Wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat, en wel graag een auto tot beschikking hebt, dan kan ik Sunny Cars all in autoverhuur zeker aanraden.

Mocht je onze vakantievlog nog niet hebben gezien, check dan even de volgende link om direct naar de video te gaan: Vakantievlog met kinderen op vakantie. Onze volgende weekvlog zal ook nog een stuk vakantie bevatten zoals bijvoorbeeld ook de vliegreis terug.

Het was echt een heerlijke en fantastische vakantie! Wij hebben echt enorm genoten en kunnen er de komende tijd weer helemaal goed tegenaan. Dankjewel Eurocamp en Sunnycars voor alles

Heb jij al een vakantie op de planning staan?

Reacties

 • Naomi

  Heerlijk, zo’n weekje er tussenuit. Maar ik herken ook wel dat het na een poosje begint te kriebelen om weer lekker naar je eigen huis te gaan. De auto was me in de weekvlog ook al opgevallen. Gaaf ding!
  Onlangs geplaatst door Naomi: Zullen we weer gewoon gaan eten?

 • MarjonS

  Heerlijk zo’n week!
  Al hebben wij ook heel veel zon in Nederland gehad. Hier was vanaf wo avond het weer wat minder.
  Fijne vlucht naar huis.

 • Felicia

  lijkt mij ook heerlijk zo even er tussen uit met het gezin en slim om dan te gaan als het weer hier minder is 🙂
  wij gaan 21 mei met het gezin naar kroatie velaluka daar gaat mijn nichtje trouwen super veel zin in.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.