TIPS: 7x Last minute cadeaus voor vaderdag
7 jun 2019 Lifestyle 1

TIPS: 7x Last minute cadeaus voor vaderdag

Moederdag is geweest, en vaderdag komt er weer aan. Op 16 juni is het vaderdag en mogen wij onze vaders weer gaan verrassen. Heb je geen idee wat te geven dit jaar? Ik deel een aantal last minute tips welke je zo in huis hebt. 

Afgedrukte foto

Ik denk dat de meeste vaders foto’s wel kunnen waarderen. En tegenwoordig kan je deze heel gemakkelijk overal op laten afdrukken. Wanneer je een foto in een lijstje niet zo leuk vindt, dan kan je bijvoorbeeld een foto op een telefoonhoes of op een mok laten afdrukken.

Sokken

Sokken zijn altijd een goed idee. Ze zijn ten slotte altijd nodig. Je kan gaan voor vrolijke gekleurde sokken, maar als ik naar mijn eigen vader kijk, dan zou ik eerder gaan voor bamboe sokken.

Cadeaubon

Je kan een cadeaubon kopen in de winkel, maar je kan er ook zelf een maken. Ook een tegoedbon is een idee om te geven voor vaderdag.

Een uitje samen

Plan een uitje samen, bijvoorbeeld een etentje, een concert of iets anders waar je je vader een plezier mee doet. Ook zou je bijvoorbeeld je vader kunnen vragen wat hij graag nog eens samen zou doen, en dit plannen.

Zonnebril

Uit ervaring weet ik dat dit ook wel een heel leuk cadeau is 😉 Mocht je het zelf moeilijk vinden om een bril uit te kiezen, dan kan je dit natuurlijk ook samen doen. Of je kan je vader er zelf een laten kiezen.

Ontbijt op bed

Ontbijt op bed hoor ik altijd wat vaker voor moederdag, maar het kan natuurlijk ook prima voor vaderdag. Maak een lekker ontbijtje klaar en breng dit als verrassing op bed.

Fles wijn

Mocht je er helemaal niet uit komen, dan kan je altijd nog een fles wijn of andere drank geven. Hier worden de meeste vaders (vermoedelijk) ook heel blij van.

Wat geef jij dit jaar voor vaderdag aan jouw vader cadeau?

Reacties

  • Naomi

    Helaas heb ik maar tot mijn veertiende Vaderdag mogen vieren. Sindsdien heb ik wisselend meer en minder moeite mee. AL die berichten over de meest geweldige vaders op sociale media maken me verdrietig, dus op Vaderdag blijf ik daar heel ver vandaan. Ik gun het die anderen, maar ik mis mijn eigen vader dan. Sinds een paar jaar geef ik mezélf op Vaderdag een cadeau. Ik koop een mooie bos bloemen, als troost voor mezelf. En nee, die bloemen gaan dus niet op zijn graf, maar die houd ik mooi zelf.
    Onlangs geplaatst door Naomi: Kom je bij me eten? (2)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv